Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Další dno modernistů: Bazénový skandál ve Španělsku. Ministranti v plavkách s hostií v rukou. Mladí se prý chtějí jen bavit. Blasfemie s rodící pannou Marií v rakouské katedrále. Dekapitace sochy neznámým hrdinou. Kam až zajdou?

Další dno modernistů: Bazénový skandál ve Španělsku. Ministranti v plavkách s hostií v rukou. Mladí se prý chtějí jen bavit. Blasfemie s rodící pannou Marií v rakouské katedrále. Dekapitace sochy neznámým hrdinou. Kam až zajdou?

29. 9. 2024

Tisk článku

Libor Rösner přináší dva příklady prosazování zničujících tendencí v církvi, která se s Bergogliovým "požehnáním" stále více přizpůsobuje ďábelskému duchu tohoto světa

Člověk by po předchozích zkušenostech řekl, že veřejná profanace Eucharistie modernistickými kněžími už dosáhla svého dna. Avšak ejhle, stále tomu tak není. Prokázal to jistý španělský salesián, jenž toto dno zase o pěkných pár mil prohloubil.

Ministranti v plavkách s hostií v rukou

Jmenuje se Marco Antonio Martínez Moreno a působí v salesiánské komunitě v Cádizu. Před pár dny vyvolal nemalé pozdvižení fotografiemi ze salesiánského tábora v Islantille, které se objevily na sociálních sítích.

Na jedné stojí s roztaženýma rukama oděný v albě a štóle a něco povídá. Po jeho pravici stojí v plavkách „oblečený“ „ministrant“ a stejně „oháknutá“ „ministrantka“, která má podle všeho, jak prozrazuje fotografie, v pupku piercing. Nedosti na tom – dívka drží v úrovni své hlavy kalich a hoch Hostii. Tuto naprosto neuvěřitelnou scénu korunuje fakt, že oba „ministranti“ patrně krátce předtím vylezli z bazénu, ježto jsou oba viditelně mokří.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 30. 9. od 18:00 vysílá v přímém přenosu poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. po kompletně skončených volbách do krajů a do senátu. Dopisy a reakce protiporoudařů však povedou k mnohem pestřejší paletě témat, protože nejen fialová zkáza, ale celý "patentně šílející" Západ se na několika místech současně pokouší vyvolat Armagedon

Že nejde o podvrh, svědčí sám Moreno, který fotografii zveřejnil na sociálních sítích. Připojil k nim své přesvědčení, že mši svatou je třeba sloužit tak, „jak jsou mladí zvyklí, ne pouze ve výjimečných chvílích“, a navíc je prý záhodno mít na paměti, že jde o „mladé lidi, kteří se chtějí bavit“.

Na jiném snímku sedí tento kněz na pokraji bazénu, v němž jsou mladí lidé, čvachtá si nohy ve vodě, přičemž si v ní smáčí okraj alby. Je též vidět improvizovaný oltář.

Bosco se obrací v hrobě

Po zveřejnění fotografií nastalo velké pobouření na španělské vesnici a Morena vyzval k vyjádření biskup José Rico Pavés. Dotázaný salesián podal následující vysvětlení – mši svatou prý na koupališti nesloužil a to, co je vidět na fotografii, není mše svatá, nýbrž vysvětlení částí bohoslužby před jejím začátkem. Dodal, že mu je líto, že snímky mohly způsobit Církvi škodu a že děkuje za bratrské napomenutí.

Morenovo vysvětlení ponechám bez komentáře a čistě na úsudku čtenářů, kterým k němu snad dopomůže krátká noticka, že tentýž Moreno se v zemi sv. Ignáce z Loyoly, sv. Terezie z Ávily či mučedníků španělské občanské války „proslavil“ v podobném stylu již v roce 2020. Tehdy „zpestřil“ mši svatou se studenty školy Nuestra Senora del Rosario v Rotě kouzelnickými triky… Holt, šlo o „mladé lidi, kteří se chtějí bavit“…

Na závěr dodejme, že jde o kněze z kongregace, jejíž zakladatel sv. Jan Bosco proslul velkou láskou a úctou k eucharistickému Kristu, k čemuž vedl i své chlapce a následovníky. Jak vidno, časy se mění…

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Dlouho očekávaný rozhovor Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a dnes již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se kromě jiného dozvíte o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících zcela přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti.

 Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu

 

Blasfémie s rodící pannou Marií v rakouské katedrále

Ale nedosti na tom:

V linecké katedrále byla na začátku léta instalována nevelká socha představující Pannu Marii při porodu. Nešlo přitom o nějaké symbolické vyobrazení, nýbrž o dosti realisticky provedený výtvor. Její vystavení vzbudilo značné pobouření. Věřící se do pamětní knihy svěřovali s tím, jak jimi toto dílo otřáslo. Po několika dnech kdosi soše uřízl hlavu.

Vysvětlení celé provokace je prý jednoduché: Podle Kath.net už linecká katedrála několik let neslouží až na výjimky svému původnímu účelu. Slouží prý nyní spíše jako památka, v níž je činný menší obchůdek. Před několika týdny se proto správcové katedrály rozhodli přitáhnout pozornost veřejnosti onou sochu Panny Marie rodící Pána Ježíše. S pohoršením věřících ovšem jeho vídeňsko-tyrolská autorka Esther Straußová dle vlastních slov počítala.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Další zásah "neznámého hrdiny"

Sochu vytvořila u příležitosti 100 let od posvěcení jedné z kaplí v katedrále a vytvořila ji „ve feministickém duchu“. Podle ní vytvořili většinu Mariiných slov muži, proto to chtěla změnit a ukázat právě okamžik narození z pohledu matky, čímž měla v úmyslu prolomit „patriarchální způsob řízení“ v Církvi tak zakotvený.

O likvidaci sochy informoval na X.com Alexander Tschugguel, rakouský katolický aktivista, jenž v roce 2019 vhodil během skandální Bergogliovy Amazonské synody do Tibery sošku Pachamamy. „Neznámý hrdina se o pohoršlivou sochu postaral: Zničil ji,“ napsal.

Místní média kontaktovala Straußovou a vedení katedrály. Straußová prohlásila, že sochu přivede do původního stavu. Lidé z čela diecéze se netajili se svým rozhořčením nad tímto „vandalismem“. Přitom nejde jen o náboženskou urážku.

Porod je přece hlubokou intimní záležitostí každé ženy. Je proto vůči ní minimálně netaktní, neuctivé a hrubé vystavovat ho na odiv veřejnosti - zvláště jde-li o Matku Boží Pannu Marii. Pokud sochařka Straussová zhotovila sochu ve „feministickém“ duchu, jak sama uvádí, tak se vědomě dopouští urážky každé ženy tím, že profanuje to, co je pro ni ryze intimní.

Nota bene výjev sám je věroučně nesprávný, neboť Nejsvětější Panna rodila v Betlémě netělesně. Pro ni jako nedotčenou dědičným hříchem neplatila Hospodinova slova „V bolestech budeš rodit děti…“, proto zůstala pannou i po porodu.

I z těchto důvodů nepublikujeme snímek oné sochy, která je ohavnou blasfémií Matky Boží.

Temné síly se prostě nezastaví před ničím. 

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky