Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Svatý růženec: Nekrásnější modlitba ze všech. Velmi mocná zbraň proti Zlému. Nejlepší kanonáda proti satanovi a jeho následovníkům. Získává nám od Boha milosti veškerého druhu. Bůh ho dává do dlaní svým věrným vojákům. Do boje!

Svatý růženec: Nekrásnější modlitba ze všech. Velmi mocná zbraň proti Zlému. Nejlepší kanonáda proti satanovi a jeho následovníkům. Získává nám od Boha milosti veškerého druhu. Bůh ho dává do dlaní svým věrným vojákům. Do boje!

20. 10. 2024

Tisk článku

Ivan Poledník připomíná, že říjen je měsícem Panny Marie, a modlitby svatého růžence, který je nejúčinnější zbraní proti silám zla, které usilují u záhubu duší, a přináší naději i těm největším hříšníkům, že pokud se obrátí a budou se každý den modlit sv. růženec, dojdou spásy

Růženec je prostředkem spásy, jednou z nejmocnějších a nejúčinnějších zbraní, jaké nám Boží Prozřetelnost nabízí v boji proti satanovi a jeho následovníkům, kteří si přejí záhubu duší. Růženec řeší četné problémy a přibližuje nám království Neposkvrněného Srdce Panny Marie.

Když se vizionářka Lucie ve Fatimě zeptala Nejsvětější Panny při jejím zjevení 13. října r. 1917, čeho si žádá, odpověděla: „Chci ti říct, aby tady byla postavena kaple k mé poctě. Jsem Panna Maria růžencová. Modlete se denně růženec.“ V mnoha svých zjeveních Matka Boží vyzývala k pobožnostem růžence, ale zvláště ve Fatimě zdůrazňovala význam této modlitby jako potřebného prostředku k obrácení světa. Představila se též jako Paní růžence.

Může být lepší pobožnost?

Na tuto otázku odpovídá sám sv. Ludvík Maria Grignion de Montfort (1673 – 1716), velký apoštol Nejsvětější Panny. Píše: „Nejsvětější Panna zjevila sv. Alanovi, že po Nejsvětější oběti mše sv., která je první a nejživější připomínkou našeho Pána, který k nám přichází živý na oltář, neexistuje lepší a krásnější praktika než sv. růženec, jenž je jakoby druhou, duchovní prezentací života a umučení Krista.” Máme k dispozici četné papežské dokumenty, které chválí dokonalost sv. růžence. Papežové v nich neúnavně doporučují tuto pobožnost.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 21. 10. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Témata určují čtenáři a diváci svými dopisy, otázkami a komentáři jak k aktuálnímu dění nejen v politice, tak k obecnějším otázkám a problémům, jež určují náš (viditelný i neviditelný) svět.

Zázračné události

Podle tradice seznámila Matka Boží s pobožností sv. růžence sv. Dominika Guzmána r. 1214 a stanovila jej jako prostředek záchrany Evropy od hereze. Jednalo se o kacířství albigenských, kteří se šířili jako smrtelná epidemie a nakazili svými bludy četné kraje – od severní Itálie až po jižní Francii v okolí města Albi. Odtud také pochází pojmenování těchto heretiků, známým jinak pod názvem kataři (od řeckého slova znamenajícího „čistý“). Tímto názvem, plným pýchy, oni označovali samy sebe.

Byli vlky v beránčí kůži. Pronikali do katolických institucí, aby mohli účinně klamat a získávat sympatie. Tito heretikové vyznávali mimo jiné panteismus, volnou lásku, chtěli zrušit veškerou hierarchii ve společnosti a soukromé vlastnictví. Podobnost k novodobým komunistům je tady až příliš zřejmá.

Různé regiony Evropy 13. stol. byly nakaženy albigenskou herezí a veškeré úsilí katolíků směřující k jejich zadržení se ukázalo marné. Heretikové, když získali mnoho duší, zbořili mnoho oltářů a prolili obrovské množství katolické krve, se zdáli být definitivními vítězi. Sv. Dominik (zakladatel řádu dominikánů) se odvážně zapojil do boje proti sektě albigenských, ale nepodařilo se mu zastavit jejich nápor. Kdo se jim vzepřel, byl zavražděn. Zoufalý sv. Dominik prosil Nejsvětější Pannu, aby mu ukázala účinnou zbraň, schopnou zničit tyto strašlivé nepřátele Církve sv.

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Je tu dlouho očekávané pokračování rozhovoru Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se kromě jiného dozvíte o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících zcela přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti.

 Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu

 

Nejlepší kanonáda proti satanovi

Sv. Dominik s růžencem v ruce se vrátil do boje a šířil neúnavně ve Francii, v Itálii a ve Španělsku pobožnost, kterou ho naučila samotná Matka Boží. Všude získával duše zpět do Katolické církve. Vlažní katolíci se stávali horlivými, horliví se zasvěcovali, řeholní řády a kongregace vzkvétaly.

Sv. Dominik obrátil zástupy heretiků, kteří se zřekli svých bludů a vrátili se do Katolické církve, hříšníci skoncovali se svým dosavadním životem a činili pokání. Světec také pomocí růžence vyháněl démony z posedlých, konal zázraky a uzdravoval. Jen v Lombardii tento mocný křižák růžence obrátil přes 100 tisíc albigenských. To vše za pomoci nejúčinnější zbraně proti satanovi a jeho služebníkům: svatého růžence.

Tuto tajemnou zbraň dává Bůh do dlaní svým věrným vojákům, kteří válčí se satanem a jeho sluhy procházejícími světem k záhubě duší. Tato mocná zbraň je dostupná všem katolíkům (ctitelům Neposkvrněné). Jejím prostřednictvím získáváme ochranu před ďáblem a jsme schopni čelit všem obtížím života.

Ujišťuje nás o tom sám sv. Ludvík Maria Grignion de Montfort: „I kdybyste se octli na břehu propasti, i kdybyste byli už jednou nohou v pekle, i kdybyste se dokonce zaprodali ďáblu jako nějaký černokněžník, i kdybyste byli v zajetí hereze, dříve nebo později se obrátíte a zachráníte, jestliže – opakuji vám, a zvažte dobře moje slova a moji radu – se budete zbožně modlit sv. růženec každý den až do své smrti s prosbou o jasné poznání pravdy, získání daru kajícnosti a odpuštění vašich hříchů”.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Dary a milosti

V posledních dnech jsme ohroženi ze všech stran. My i naši blízcí zakoušíme těžkosti materiální i duchovní. Naše země je stále v nebezpečí a krize narůstá spolu s pocitem ohrožení. Svatá Katolická církev je napadána satanem a jeho pomahači zevně i zevnitř se záměrem znetvořit ji a poté zcela zničit. Nepotřebujeme snad nové zázraky? Samozřejmě že ano, a to co nejrychleji! Za to se musíme vroucně modlit.

Proč bychom tady neměli použít tu mocnou „kanonádu“ sv. růžence, která už po staletí zachraňuje křesťanství a katolíky z nejhoršího ohně? Růženec je modlitbou prostou, krátkou, milou a účinnou. Papež sv. Pius X. o ní řekl: „Růženec je nekrásnější a nejcennější ze všech modliteb k Prostřednici všech milostí a zároveň modlitbou nejbližší srdci Matky Boží. Modlete se ho denně”.

Dary a milosti, jaké můžeme získat modlitbou sv. růžence s rozjímáním jeho tajemství

  • vede nás nepozorovaně k dokonalému poznání Ježíše Krista
  • očišťuje naše duše od všedních (lehkých) hříchů
  • umožňuje nám porazit naše nepřátele (duchovní)
  • usnadňuje nám praktikování ctností
  • rozněcuje naši lásku k Ježíši Kristu
  • uschopňuje nás splácet naše dluhy (morální) vůči Bohu i lidem
  • získává nám od Boha milosti veškerého druhu

Zdroj.

pp

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky