Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jde do tuhého: Dva v jednom. Týká se nás mobilizace v Rusku? Armádu sice už nemáme, ale zato jsme skvělý kanónenfutr. Za pár hodin začnou volby. Má to nějaký vztah? Jde o víc, než jen „vyslat signál“ Fialovcům. Stane se?

Jde do tuhého: Dva v jednom. Týká se nás mobilizace v Rusku? Armádu sice už nemáme, ale zato jsme skvělý kanónenfutr. Za pár hodin začnou volby. Má to nějaký vztah? Jde o víc, než jen „vyslat signál“ Fialovcům. Stane se?

21. 9. 2022

Tisk článku

Protiproud TV přináší diskusi Petra Hájka se Stanislavem Novotným, kde nejdůležitější otázky dnešní napjaté situace dostávají poněkud jiné osvětlení, než se mu snaží dát režimní média – a může proto mnohým posloužit i jako kompas v nejbližších hodinách

 

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Vypadá to,

že stále ještě není dost problémů, do nichž nás zatáhla současná ukrajinsko-americko-bruselská (ale rozhodně ne česká) vláda. Její válečnické třeštění, které slouží všem možným zájmům, jen ne těm našim, postoupilo dnes na další stupeň.

Co bude znamenat Putinova mobilizace pro naše životy? Týká se nás i jinak, než „jenom“ nebezpečím rozšíření války za ukrajinské bojiště, na něž se zatím válka Spojených států (a vlečeného Západu) proti Rusku omezovala?

A bude mít další raketové zvýšení napětí vliv na volby, které u nás začínají za pár hodin? Nebo jsou to zcela oddělené reality, které se ani nedotýkají? A pokud ne, co z toho plyne?

Dva komentátoři se tomu pokoušejí přijít na kloub.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky