Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Téma voleb: Protektorátní vláda žene zemi do krize a do války. Fiala kašle na nás i na zákony. Almužna ožebračeným. Německá past. Řešení je prosté, ale vláda zrádců ho nechce (nebo nesmí?). Dostane rázný voličský vzkaz?

Téma voleb: Protektorátní vláda žene zemi do krize a do války. Fiala kašle na nás i na zákony. Almužna ožebračeným. Německá past. Řešení je prosté, ale vláda zrádců ho nechce (nebo nesmí?). Dostane rázný voličský vzkaz?

23. 9. 2022

Tisk článku

Zdeněk Koudelka na prahu voleb, v nichž kandiduje v Brně na senátora proti vládním stranám, komentuje šílenou vládní politiku, která zastupuje všemožné zájmy našich protektorů od Washingtonu, přes Berlín až po Kyjev, ale na naše občany (i českou ústavu) přímo okázale kašle

V zářijových volbách je hlavním cílem zabránit, aby vláda zatáhla náš stát do války. Druhý cíl je boj proti vládní energetické bídě. Na Zemi není méně plynu, ropy a elektřiny, než před rokem. Drahota je důsledkem špatné politiky vlády a Evropské unie.

Jednu kWh elektřiny vyrobíme v atomových elektrárnách za 30 haléřů, kvůli vazbě její ceny na německou burzu se lidem prodává za 10 Kč a vláda ji chce zastropovat na 6 Kč. To je zdražení o tisíce procent, za které může Fialova vláda, protože nechce odstoupit od systému cen německé burzy. Němci kupují kubický metr plynu od Ruska za 6 korun, ale nám jej přeprodávají za 25 korun, to je zdražení o 300%.

Německá energetická burza přenáší na jiné státy, včetně nás, důsledky rozhodnutí německých politiků uzavřít německé jaderné a uhelné elektrárny a jejich nahrazení drahými plynovými. Zachová-li naše vláda pro nás ceny německé energetické burzy, jedná jako vláda protektorátní.

Jestliže si Němci šílenou klimatickou zelenou ideologií zničili levnou výrobu elektřiny a nahradili ji drahou, musejí si za svou hloupost zaplatit sami. Nemáme povinnost jim na to přispívat. My máme jaderné a uhelné elektrárny a v nich levně vyrábíme elektřinu dokonce v množství větším, než spotřebujeme. Nemusíme mít ceny z německé burzy.

Vláda se neumí postavit Bruselu a odmítnout Evropskou unií vnucenou spotřební daň na elektřinu, uhlí a plyn či odstoupit od emisních povolenek, což vše jen energie zdražuje. Evropská komise je dnes spoluvina za drahou elektřinu. Když však nebude hájit naše zájmy naše vláda, nebude je v Evropě hájit nikdo.

V ceně benzínu je polovina ceny určena na daně. To máme platit vysoké daně, aby si ministryně obrany mohla koupit nesmyslné útočné americké stihačky? Odmítněme Evropskou unií vnucený zákaz spalovacích motorů do aut k roku 2035. Řekněme ve volbách NE Fialově vládě bídy, drahoty a cenzury.

Projev předsedy vlády Petra Fialy 18. 9. 2022 potvrdil, že jednak energetickou drahotu účinně řešit neumí (nebo nechce) a že je schopen pro udržení moci porušovat zákony.

Energetická drahota

Vládní zastropování cen elektřiny na 6 korunách za kWh, přičemž pro občany bude ve skutečnosti asi za 8 až 9 korun, je přiznáním neschopnosti Fialovy vlády řešit příčinu drahoty. Tyto ceny jsou pro občany i řadu průmyslových podniků likvidační a ohrožují naše hospodářství.

Za drahou energii u nás nemůže Putin, jak donekonečna lživě opakuje Fiala. Žádnou elektřinu z Ruska nekupujeme a levně vyrábíme větší množství, než spotřebujeme. Za drahou elektřinu může Německo a Fialova vláda.

Ideálním řešením drahoty je, že se Německo vrátí k levné výrobě elektřiny v atomových elektrárnách, což nemůžeme ovlivnit. Naší odpovědí musí být odmítnutí vazby ceny naší elektřiny na ceny německé burzy. Přestat se podílet na nákladech, které si Německo samo způsobilo. Aby k tomu došlo, musíme mít vládu, která se chová jako vláda svrchovaného státu, a ne jako závislá vláda protektorátu.

Fiala potvrdil, že je představitelem Bruselu a Berlína. Řešením není vládní reklama na sociální dávky. Fialova vláda vyzývá občany, ať si dojdou pro sociální pomoc. Ovšem do úzkých se lidé dostávají kvůli vládní neschopnosti (či záměru?) prodávat na domácím trhu domácí elektřinu za cenu s přiměřeným, a ne nepřiměřeným ziskem.

 

Odmítněme vysávání peněz našich lidí na placení zničující německé energetické politiky. Prvním krokem je výměna bruselského a berlínského vazala v křesle premiéra za premiéra lidu Čech, Moravy a Slezska. Jak jinak, než volbami mu to můžeme vzkázat?

Slovo férovost Fiala nezná

Fiala ve svém nedělním projevu na hlavních televizních stanicích a v rozhlase 5 dní před senátními a komunálními volbami jednoznačně porušil rovnost přístupu kandidujících politických stran v době volební kampaně. Zákon totiž předpokládá vedení kampaně v televizi v případě voleb do sněmovny, ne senátních a komunálních.

Byla narušena férovost volební kampaně. Fiala znovu ukázal, že pro udržení moci bude klidně užívat i nezákonné prostředky. Že jeho vláda kašle na základní ústavní práva, ukázala již letos v únoru, když se podílela na podloudném vypnutí vládě nepohodlných svobodných webů.

Spočítají to vládním stranám voliči teď o víkendu - a pak v druhém kole senátních voleb o týden později?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky