Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Denacifikace a demilitarizace Ukrajiny: Nutnost zakročit proti dědicům Třetí říše. Modrožlutá stužka místo hákového kříže. Rusko má podle OSN povinnost zabránit rozvoji nacismu ve světě. Šokují fotografie usvědčují Západ ze lži

Denacifikace a demilitarizace Ukrajiny: Nutnost zakročit proti dědicům Třetí říše. Modrožlutá stužka místo hákového kříže. Rusko má podle OSN povinnost zabránit rozvoji nacismu ve světě. Šokují fotografie usvědčují Západ ze lži

22. 10. 2022

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad pokrytectvím západních a českých politiků a médií, kteří podporují Zelenského nacistickou juntu a přináší řadu obrazových materiálů a důležitý filmový dokument italského režiséra svědčící o nacistické povaze kyjevského režimu

Denacifikace a demilitarizace Ukrajiny - vedle nutnosti zabránit připravovanému útoku na Rusko - se stala významným motivem pro ruskou speciální vojenskou operaci. Západní média včetně těch českých, se již roky - a nyní s dvojnásobnou intenzitou - snaží zakrýt všeobecně známou skutečnost, že na Ukrajině od Majdanu 2014 fakticky vládnou neonacisté podporovaní Západem.

pp

Modrožlutá stužka místo hákového kříže

Každý, kdo si připne modrožlutou stužku na znak solidarity s Ukrajinou si ve skutečnosti připíná hákový kříž a stává se spoluviníkem nekonečného utrpení, které musí lid Ukrajiny strpět pod Zelenského nacistickou juntou. V ještě větší míře to platí o západních politicích, kteří o tom všem velmi dobře vědí, a přesto se tím přihlašují ke zvěrstvům, které od roku 2014 nacisté na Ukrajině páchají už zcela otevřeně.

pp

Čtěte ZDE: Srdce kyjevského odporu v Azovstalu dobilo: Nacisté jsou „evakuováni“ do vězení. Všichni se hrdlořezů báli. Černé slunce opět pohaslo. Proč Zelenský zvedl symboliku SS právě v den vítězství nad Hilterem?

Podle řady nemainstreamových politologů a publicistů se tento vir rozšířil i na Západ a zachvátil velkou část západní společnosti, která tak de facto navázala na období Třetí Říše. Absolutní většina západních médií a politiků v Evropě a v USA si dnes nikterak nezadají s protiruskou propagandou, která ovládala Evropu před 80 lety v době nacistické okupace kontinentu. Čím dál tím více se tedy vtírá otázka, zda po denacifikaci Ukrajiny, by neměla následovat denacifikace Evropy a USA.  

Dokument známého italského novináře Manlia Dinucciho - Ukrajina školou obrozeného nacismu v Evropě

Ve shodě s mezinárodním právem

Podle platných norem OSN má Rusko a další země Rady bezpečnosti právo vojensky zakročit všude tam, kde by se k moci dostal neonacismus a vláda by ohrožovala některého z členů Rady bezpečnosti OSN. Právě tak Rusko zasáhlo proti nacistickému teroru na Ukrajině, který se od roku 2014 zaměřil proti ruskojazyčnému obyvatelstvu především na východě země.

Existují tisíce důkazů o úzké vazbě nacistů na ukrajinské vládní a vojenské kruhy, a také na západní elity, které ve snaze pokořit Rusko podporují nacistické skupiny na Ukrajině od osamostatnění Kyjeva po rozpadu od SSSR. Dokumenty mluví samy za sebe:

Podívejte se sami a zhodnoťte co znamená podporovat kyjevský režim bojující proti Rusku pod symboly Třetí říše…

pp

Vzhůru na frontu na Donbas pod hákovým křížem

pp

Kromě praporů pluku Azov a nezbytné svastiky nechybí v první linii ani vlajky NATO

pp

Se svými vzory v zákopech u Slavjansku

pp

Svastika nesmí u Ukrajinců chybět ani v první linii pod Chersonem 

pp

Sláva Ukrajině v obsazeném Izjumu

pp

Společně s jednotkou Kraken Oděsu ubráníme!

 pp

Není nad to, pochlubit se na sociálních sítích svým blízkým

pp

Základem Azova se staly neonacistiké bojůvky podporované CIA na Majdanu

pp

Jedním ze symbolů Azova je i znak Vlčího háku používaný nacisty v době druhé světové války

pp

Jeden z velitelů Azova v polském azilu 

pp

Neonacisté pochodují ulicemi Kyjeva pod symboly Vlčích háků

pp

Symbolika nacistiké jednotky Nachtigal ruku v ruce s ukrajinským trojzubcem

pp

V ulicích Charkova -  symboly nejvzácnější - svastika, ukrajinská vlajka a papor jednotek SS

PP

Členová Azova a jejich úcta k symbolům Třetí říše

pp

Není náhodou tenhle nácek v ukrajinské krojované rubášce jistý Zelenský?

pp

Tady není pochyb: Zelenský a jeho Sieg Heil (ještě v době, kdy hrál jen "jako)!

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky