Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Poláci chystají národní sebevraždu (a naši vraždu): Vážně mluví o totální válce Ruskem. 300 000 duší do cynické rulety NATO. Bělorusko pod deštníkem Moskvy. Stačí sestřelit jedinou ruskou raketu. A nikdo to už nezastaví

Poláci chystají národní sebevraždu (a naši vraždu): Vážně mluví o totální válce Ruskem. 300 000 duší do cynické rulety NATO. Bělorusko pod deštníkem Moskvy. Stačí sestřelit jedinou ruskou raketu. A nikdo to už nezastaví

16. 7. 2024

Tisk článku

Drago Bosnic upozorňuje na výroky velitelů polské armády, které nenechávají na pochybách, že "ruským mindrákem" posedlí naši severní sousedé se intenzivně připravují na rozpoutání války - která se ale bohužel pak nevyhne ani nám

Je to něco málo přes dva roky, co NATO natvrdo obnovilo studenou válku. Je zřejmé, že konflikt se nikdy nezastavil, protože nejagresivnější vyděračský kartel na světě se neustále rozšiřuje na východ, a to výhradně prostřednictvím lží a podvodů.

Ukázalo se, že NATO záměrně překročilo všechny ruské červené linie, aby vyvolalo reakci. Moskva si naštěstí zachovala chladnou hlavu, ale americká namyšlenost prakticky znemožnila udržet i základní dvoustranné vztahy. Kreml si uvědomil, že se nemůže spoléhat na zdravý rozum ve Washingtonu, protože k moci se dostaly válečné elity.

...A teď Polsko?

Strategická sestava NATO pro další západní invazi do Ruska byla připravena, nebo to tak alespoň vypadalo. To znamená, že po osmi letech marných pokusů o politickou dohodu se Západem si Moskva uvědomila, že je čas jednat (SVO).

V uplynulých téměř dvou a půl letech se kyjevská neonacistická junta podporovaná NATO stala příslovečným boxovacím pytlem pro zkoumání ruské vojenské síly. A přestože propagandistická mašinérie hlavního proudu odvádí tvrdou práci při skrývání otřesných výsledků, obrovské množství prostředků požadovaných kyjevským režimem stále roste. Jasný důkaz toho, o co ve skutečnosti jde.

To, co mělo být třetím nejsilnějším členem NATO (pokud by do něj vůbec vstoupilo), se změnilo ve virtuální smetiště nejnovější západní vojenské techniky. A přitom se zdá, že v NATO je ještě několik dalších zemí, kterým by se tato strašlivá zničující role také líbila. Polsko je pro mnohé "logickou" další volbou, i když většina těchto lidí zjevně nechápe vážnost současné situace.

Vysocí představitelé NATO již oznámili několik významných kroků, které lze označit za krajně nepřátelské vůči Rusku.

SLEDUJTE!

Proč se nepřidal ke zrádcům, ač musel vědět, že dodržené slovo ho bude stát politickou kariéru? Proč se přidal k Rajchlovu PRO, ač musel vědět, že to mnozí nepochopí? Jezdec na tygru, nebo prostě Moravák, který chce "učinit Moravu opět velkou"? Kamarád Fica: Dostane šanci přenést "ficismus" k nám? 

Rozhovor Petra Hájka s Michalem Haškem již ve středu 17. července od 18 hodin na PPTV.

Totální válka? Tak to říkal Führer, ne?

Summit NATO ve Washingtonu, byl toho jasným znamením. Kromě pravidelných dodávek zbraní nacistické juntě, zejména systémů protivzdušné obrany, jsou v centru pozornosti opět tolik vychvalované americké stíhačky F-16.

Nizozemsko, Dánsko a Spojené státy společně oznámily, že dodávky těchto letounů na Ukrajinu pokračují. A pouze připomeňme, že nizozemské letouny F-16 jsou schopny nést i jaderné zbraně.

Jednání některých členských států NATO představuje skutečné nebezpečí pro stále více křehký světový mír. A zvláště znepokojivá je situace v Polsku.

10. července náčelník generálního štábu polské armády generál Wieslaw Kukula otevřeně vyzval Varšavu, aby připravila své síly na totální válku, a zdůraznil, že by se neměla zaměřovat na asymetrickou válku, ale na válku v plném rozsahu. Ačkoli nezmínil žádnou konkrétní zemi, je jasné, že hovořil o válce s Ruskem. Tenhle slovník už tu jednou byl.

"Dnes musíme připravit naše síly na plnohodnotný konflikt, nikoliv na asymetrický typ konfliktu," řekl generál Kukula na tiskové konferenci a dodal: "To nás nutí najít dobrou rovnováhu mezi pohraniční misí a udržením intenzity výcviku v armádě."

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Příprava na národní sebevraždu?

Další věcí, kterou lze ve vyjádření generála Kukuly snadno přehlédnout, je vyhrocená situace na hranicích s Běloruskem, nejbližším spojencem Ruska a členem prakticky všech mezinárodních multipolárních organizací, v nichž je i Rusko, včetně ODKB a Šanghajské organizace pro spolupráci (SCO).

Minsk a Moskva jsou navíc součástí Státní unie. Tento postsovětský nadnárodní útvar, ačkoli stále není de facto realizován, poskytuje oběma zemím zesílení bezpečnosti před vnějšími hrozbami.

Bělorusko je pro Rusko důležité z historického, etnického, kulturního, vojenského a dalších hledisek. Minsk potřebuje Moskvu ze stejných důvodů, ale také jako záruku své geopolitické a ekonomické stability. Nikoli náhodou Moskva opakovaně varovala, že útok na Bělorusko je pro ni totéž, co útok na Rusko.

"Náměstek polského ministra obrany Pawel Bejda uvedl, že od srpna bude počet vojáků střežících východní hranici Polska zvýšen na 8 000, přičemž dodatečný devítitisícový týl bude možné posílit až 48 hodin předem", sdělila agentura Reuters.

Polsko skutečně investuje miliardy do "posílení své obrany", zejména podél běloruských a ruských hranic. Masivně také zvyšuje počet vojáků, což je trend, který je výjimečný v naprosté většině členských států NATO.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Risk

Současná velikost polské armády se odhaduje na 190 000 vojáků. Vláda ji chce v příštích několika letech zvýšit na závratných 300 000.

Takto masivní rozšíření naznačuje, že se Varšava připravuje na "něco velkého". Připočtěme nejnovější dohodu mezi Polskem a kyjevským režimem, která Varšavě fakticky umožní zaměřovat ruské rakety, čímž se Polsko stane přímou stranou konfliktu vedeného NATO. Optimální rozbuška nové války v Evropě.

Sousední Bělorusko je sice menší a méně lidnaté, ale jeho armáda je podobně velká a má ne jednoho, ale hned dva velmocenské spojence - Rusko a Čínu. Minsk získal od obou stran nejmodernější techniku, která mu pomáhá modernizovat vojenský průmysl. A pravidelně se účastní vojenských cvičení s Moskvou i Pekingem.

Jedno takové se ostatně uskutečnilo tento týden. Ale především: Bělorusko může v případě zahraniční agrese použít i ruské jaderné zbraně již nyní rozmístěné na svém území.

Polsko vědomě riskuje jadernou válku už tím, že ve svých nejvyšších vojenských představitelích otevřeně hovoří o přípravách na totální konflikt s Ruskem.

A pokud se stane, že Polsko opravdu sestřelí nějakou ruskou raketu ve vzdušném prostoru kontrolovaném kyjevskou juntou, dají se do pohybu věci, které už nikdo nezastaví.

Stihnou to, než do Bílého domu přijde Trump (pokud ho nezastřelí)?

Zdroj.


Tagy článku

Doporučujeme

Causa Durov: Dokonalá ukázka podstaty západního režimu. Washington rozhodl. Macron v roli agenta CIA? Chystal ruský génius vlastní systém, který by finanční mafii Západu položil na lopatky? Putin ho varoval. Nedal si říct. Jak to skončí?

Causa Durov: Dokonalá ukázka podstaty západního režimu. Washington rozhodl. Macron v roli...

Společenská sebeobrana proti vládě se již rýsuje: Ukrajina umírá - ale pořád ji Západ ždímá. Z jedné kapsy do kapsy druhé. Zlato už září jako skutečný maják odporu. Nejen pro celé státy. Každý se jím můžeme účinně bránit! Jak?

Společenská sebeobrana proti vládě se již rýsuje: Ukrajina umírá - ale pořád ji Západ...

Na začátek stránky