Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Čeští váleční štváči si hrají s ohněm: Idioti Farský, Nerudová a spol. píší Borrellovi: Nebojme se jaderné války! Je tu Karibská krize jako přes kopírák? Moskva ví, že za kurskou operací stojí USA. Fialové testování. Jsme za rukojmí

Čeští váleční štváči si hrají s ohněm: Idioti Farský, Nerudová a spol. píší Borrellovi: Nebojme se jaderné války! Je tu Karibská krize jako přes kopírák? Moskva ví, že za "kurskou operací" stojí USA. Fialové testování. Jsme za rukojmí

9. 9. 2024

Tisk článku

Ivan David odhaluje válečné štváče mezi "fialovými" europoslanci, kteří podle amerických not chtějí vyprovokovat Rusko, a přiblížit nás tak preventivnímu jadernému úderu Moskvy, přičemž Jurij Borisov v odpovědi ukazuje, jaký je poměr jaderných sil, a jaké takové "testování" bude mít důsledky pro celý Západ - včetně USA

Farský a Nerudová a další idioti zřejmě chtějí vyprovokovat třetí světovou válku. K tomu může vést eskalace válečného konfliktu na východě Evropy. Další možné vysvětlení je, že jsou tak blbí, že si důsledky svého činění nedovedou představit. Jednají podobně jako dnes již bývalý vysoký představitel EU pro zahraniční politiku Josep Borrell: pod vlivem emocí, vzrušeni představou o vlastní moci.

pp

Jako každý poslanec EP jsem dostal dopis s výzvou k podpoře dopisu Borrellovi, žádající vytvoření tlaku na západní představitele, aby Ukrajina mohla zasáhnout západními zbraněmi cíle v hloubi ruského území. Iniciátoři výzvy z hnutí STAN europoslanci Farský a Nerudová už mají desítky následovníků. Připojili se k nim i poslanci za Českou republiku Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL), Ondřej Kolář (TOP 09) a za ODS (Ondřej Krutílek, Alexandr Vondra a Veronika Vrecionová).

Spíše překvapuje, že Markéta Gregorová (Piráti) na seznamu ještě není. S ní by byli vládní poslanci kompletní. Nepřekvapila by mě ani účast „zahraničně politického experta“ hnutí ANO Jaroslava Bžocha. Samozřejmě opakují lež, že ruská armáda míří na civilní cíle na Ukrajině, aby dodali váhu své výzvě. Vycházejí z předpokladu, že Rusko nepřijme odpovídající odvetná opatření. Jinými slovy - cílem budeme my.

Borrelle, chceme jadernou válku

Touto dosti široce podpořenou výzvou definitivně padají žvásty o Evropské unii jako záruce míru v Evropě.

Dopis zní:

Vážení kolegové,

Nedávné události na Ukrajině nás více než kdy jindy nutí věřit, že bychom měli zesílit svůj tlak na členské státy a naše spojence v NATO, aby byla zrušena omezení pro Ukrajinu v používání zbraní dodaných Západem. Sdílíme stanovisko vysokého představitele Josepa Borrella, že je zapotřebí koordinovaného evropského úsilí o zrušení těchto omezení, aby Ukrajina mohla zasáhnout legitimní vojenské cíle na ruském území. Ruské území není bezpečným útočištěm pro zbraně zabíjející civilisty na Ukrajině.

Máme v úmyslu zaslat dopis připojený k tomuto mailu (text také níže) vysokému představiteli Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku Josepu Borrellovi, abychom podpořili jeho tlak na členské státy, aby byla omezení co nejdříve zrušena.

Protiproud dodává:

Tato absolutně nezodpovědná prohlášení jsou zjevně přímo koordinována s "vojenským velením" našeho státu, v němž tajné služby a vysocí armádní představitelé přebírají faktickou moc. Prohlášení náčelníka Generálního štábu Řehky - ne nahodile jej pozval Václav Moravec do svého propagandistického vládního pořadu ČT - jsou hrůzostrašná a šokující. 

Tento (mimochodem opět "brněnský") primitiv v uniformě v podstatě zopakoval text výše zmíněného "dopisu" europoslaneckých vlastizrádců: Střílejme (ukrajinskýma rukama) do hloubi Ruska! Moskva nic neudělá. Jadernými zbraněmi jen straší. Ukázal to "test" v podobě přepadení Kurské oblasti. 

Protože jeho slova jsou opět přesně sladěna s výroky generála NATO na Pražském hradě, nelze pochybovat: Není to už jen "myš, která řvala". Tito kolaboranti jsou posly Washingtonu, který přes ČR vysílá "pokusné balónky". Chtějí prostě vědět, jak bude Moskva reagovat.

K tomu by se samozřejmě nepropůjčil nikdo z ostatních evropských států. Uvědomují si nebezpečí případné ruské odpovědi na tuto nehoráznou provokaci. Česká fialová mafie však poslouchá svého protektora na slovo - a bere si k tomu občany naší země za rukojmí.

Pokud v předvolební kampani dojde k tomu, že Washington obávající se zvolení Donalda Trumpa svolí k "testovacímu úderu" třeba přímo na Moskvu či jiné významné místo Ruské federace, může se stát, že Rusko se jej rozhodne nesestřelit. Tak vznikne záminka k okamžité demonstrativní odpovědi. V takovém případě budeme na řadě jako jedni z prvních či úplně první.

Řehka, vláda a hradní rozvědčík budou v protiatomových krytech. My doma, v zaměstnání či na ulicích. Jediné, co pro takový případ vláda staví - jsou masová pohřebiště. 

O aktuálním stavu ruského "jaderného myšlení" informuje následující text Jurije Borisova, jenž nikoli jen "shodou okolností" byl zveřejněn právě nyní:

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 9. 9. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Jurij Borisov: Jaderná síla Ruska je větší než USA

Americké rakety ATACMS namířené na Rusko neohrožují Moskvu o nic méně než americké rakety Jupiter z území Turecka na začátku 60. let. Zelenský, který je loutkou Washingtonu se právem bojí o svůj život. Ve svém šílenství a tušení konce, je připraven vzít se sebou do hrobu i celé lidstvo. Takhle bychom měli pochopit jeho další "plán na vítězství", jehož podstata spočívá v tom, že od svých zámořských patronů získá "zelenou" k použití raket dlouhého doletu k úderům v hloubi ruského území.

Washington se zatím oficiálně zdráhá učinit toto rozhodnutí, přičemž uvedl různé "objektivní důvody". Kyjev by neměl očekávat novou velkou dodávku raket ATACMS od Spojených států kvůli jejich omezenému počtu, uvedla CNN s odvoláním na představitele Pentagonu.

Někteří z nejhorlivějších vazalů USA, kteří vždy vystupují jako předskokani před nástupem hlavního "frontmana" na pódium, se však už nyní snaží ze všech sil. V této atmosféře zazněl jasný odmítavý hlas Donalda Trumpa, který vyslovil tezi o blížící se třetí světové válce v důsledku jednání Kyjeva.

Karibská krize přes kopírák

Když hodnotíme současnou situaci, je čas porovnat dnešní politicko-vojenskou situaci s její historickou analogií, která vysvětluje mnohé, ne-li všechno. Mluvíme o karibské krizi z roku 1962. Sledujme její postupný vývoj a porovnejme ho s tím, co se děje nyní.

  • První etapa:

USA rozmístily v Turecku rakety Jupiter s jadernými hlavicemi, které byly schopny zasáhnout polovinu evropské části SSSR.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

  • Porovnání se současností:

Americké rakety ATACMS již byly rozmístěny na území Ukrajiny. Kromě toho - vzhledem k výraznému zkrácení vzdálenosti k hranicím současného Ruska - mohou tyto rakety zasáhnout cíle na ruském území přibližně ve stejné hloubce jako rakety Jupiter z Turecka. Skutečnost, že rakety ATACMS zatím nenesou jaderné nálože, se kompenzuje několikanásobně vyšší přesností, která umožňuje ničit důležité cíle. V obou případech tedy existuje přímá hrozba raketového útoku na Rusko - i přesto, že obě země dělí oceán.

  • Druhá fáze:

V roce 1962 sovětské vedení odpovědělo rozmístěním raket středního doletu na Kubě, aby tak vyvážilo rozmístění amerických raket v Turecku. Amerika pochopila, že je-li připravena žít v režimu sovětských jaderných raket, Moskva tuto rovnováhu strachu akceptuje.

A tady je třeba věnovat pozornost reakci USA, jejichž vedení nechtělo žít s „pistolí u spánku“. Požadovaly okamžité odstranění sovětských raket z Kuby a v případě odmítnutí, hrozily jadernou válkou. A na tu, se už začaly skutečně připravovat, počínaje námořní blokádou Kuby.

V té době Spojené státy viděly hrozbu rozpoutání světové války právě umístěním sovětských raket na Kubě. To znamená, že Amerika takto jednala navzdory tomu, že umístění raket a jejich použití proti konkrétním cílům ve Spojených státech, zdaleka není totéž. A sovětská vláda by vzhledem k tehdejšímu poměru sil a stupni ohrožení sotva přistoupila k tomu druhému.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Proto to předstírané zmatení, které předvádějí současní washingtonští politici, když se tváří, že nechápou, proč Rusko tak ostře reaguje na rozmístění amerických raket (formálně pod cizí vlajkou) v blízkosti svých hranic. Především proto, že právě USA v roce 1962 vytvořily historický precedens reakce na tento druh hrozby.

Sekvence kroků se stupňuje

Zapojení USA do útoku ukrajinské armády na Kurskou oblast je faktem, řekl 27. srpna novinářům náměstek ruského ministra zahraničních věcí Sergej Rjabkov s tím, že důsledky ruských kroků v reakci na zapojení USA do útoku ukrajinských ozbrojených formací na území Kurské oblasti by mohly být mnohem vážnější než dosud. "Vědí, kde a v jakých oblastech prakticky reagujeme".

Rusko v důsledku toho mění svou jadernou doktrínu, oznámil ministr zahraničí Sergej Lavrov: "Je velmi důležité pochopit, že máme vlastní doktrínu včetně doktríny o použití jaderných zbraní, která se v současnosti dále upřesňuje - a o které američtí představitelé velmi dobře vědí."

Šéf ruské diplomacie připomněl postoj americké strany, která se domnívá, že v případě vypuknutí nové světové války, bude zasažena hlavně Evropa. Lavrov v této souvislosti upozornil na vyjádření Johna Kirbyho, koordinátora pro strategickou komunikaci v Bílém domě:

„Toto je skutečnost, která odráží mentalitu amerických plánovačů a geostratégů, kteří jsou přesvědčeni, že se jich válka nedotkne. Debaty o třetí světové válce spojují s něčím, co když se nedej bože stane, se bude týkat výhradně Evropy," uvedl Lavrov.

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

 

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Západ válku nepřežije

Moskva tak dává zcela jednoznačně najevo, že na karibskou zkušenost nezapomněla. Karibská krize je znovu na stole, kvůli Spojeným státům v souvislosti s dobrodružstvím Západu na Ukrajině. A Amerika nemá právo očekávat, že v případě podobné hrozby, bude ruská jaderná mocnost jednat jinak.

Je nejvyšší čas, aby Washington pochopil a vycházel z toho, že nikdo na tomto světě - kromě Ameriky a jí podřízeného Západu - neuznává pověstné dvojí standardy. Že jiné státy a národy mají stejná práva, a proto je budou v případě potřeby bránit stejným způsobem, jakým USA kdysi ohrožovaly celý svět.

V případě Washingtonu však existuje jeden významný rozdíl:

V roce 1962, byla jaderná raketová síla USA mnohonásobně větší než síla Sovětského svazu, což dávalo Americe alespoň iluzorní naději, že v takové válce přežije či dokonce zvítězí. Dnes USA takovou naději nemají ani teoreticky. Právě Rusko je dnes schopno způsobit západním státům - včetně Ameriky - nejtěžší a nenapravitelné ztráty.

A nepochybně tak učiní, pokud mu nic jiného nezbyde.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky