Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fiala po dalším výprasku: Zase jsme zvítězili! Jeho kmotr Zelenský má rovněž Plán vítězství. I jejich kmotr Netanjahu. Capo di tutti capi Harrisová jakbysmet. Mafie zabijáků civilizace kope ve svém posledním tažení

Fiala po dalším výprasku: Zase jsme zvítězili! Jeho kmotr Zelenský má rovněž Plán vítězství. I jejich kmotr Netanjahu. Capo di tutti capi Harrisová jakbysmet. Mafie zabijáků civilizace kope ve svém posledním tažení

29. 9. 2024

Tisk článku

Petr Hájek si všímá, že navzdory vrcholícímu napětí po celém našem civilizačním prostoru se zdejší protektorátní mafii daří udržovat významnou část veřejnosti v představě, že se vlastně nic tak dramatického neděje, jenže opak je pravdou

Za obvyklého přímo demonstrativního nezájmu voličů (17%) proběhlo druhé kolo voleb do třetiny senátu. Opět – právě tak jako před týdnem při volbách do krajů – jednoznačně zvítězil Andrej Babiš. A opakovala se v modifikované podobě i scénka se šéfem zanikající ODS. „Profesor“ Fiala zase předvedl svou „goebbelsovskou matematiku“. Sečetl všechny, kdo v různých koalicích kandidovali s některou z vládních stran a prohlásil: Zvítězili jsme! 

Tentýž patafyzický koncept uplatnil (ne)prezident Zelenský, jemuž se právě hroutí fronta v (ne)zemi zvané Ukrajina. Aktuální vůdce popřevratové nacistické junty ji už dávno přeprodal západním protektorům, coby vojenské základny pro další Drang nach Osten. Jenže ruská armáda ve válce se Západem systematicky postupuje ke stanovenému cíli, a tak „krvavý komik“ přijel za strýčkem Joem (formálně ještě pořád žije) se slovy: „Vezu Plán vítězství!“

A do třetice má vítězný plán rovněž zastupující velitel největší americké vojenské základny na světě zvané Izrael: K vraždění desetitisíců civilistů v Gaze nyní připojil i vybití prvního tisíce Libanonců, aby názorně předvedl smysl sionistického Plánu vítězství. Teď už jde jen o to, jestli „capo di tutti capi (mafiánský boss bossů) v přípravce“, Kamala Harrisová dovede do úspěšného konce Plán vítězství „demokratické“ chobotnice v USA: Buď fyzickou likvidací Donalda Trumpa, nebo ještě vylepšeným volebním podvodem. Co z toho pro nás plyne?

Drsné zkušenosti

Všechno a nic.

VŠECHNO, protože zmíněné válečné a mafiánské děje bezprostředně rozhodují o osudu našeho tisíciletého státu. Ostatně výročí jeho zakladatele, moudrého křesťanského vůdce knížete Václava, jsme si tento víkend téměř (ne)připomněli. Přitom je to výročí pro naše dějiny typické: Zrada, bratrovražda a uchopení moci válečníkem.

Je to jedna z pozoruhodností naší národní existence. Za významné milníky historie si téměř bez výjimky připomínáme „slavné“ prohry a tragédie. Asi jako důležitou připomínku – tak podstatnou pro naše dny – že se z nich naši mnohem zocelenější předkové vždy dokázali zvednout – a předat štafetu příštím: „Nedej zahynouti nám, ni budoucím“ zní modlitba ke svatému Václavu již po celá staletí.

NIC, protože – právě tak jako po většinu oněch historických epoch – opět máme na osudové okamžiky, které s námi cloumají, zdánlivě jen malý vliv. O nás bez nás tomu poněkud alibisticky říkáme. Platí to především o poslední více než stoleté „republikánské epizodě“ zemí a národů Koruny české. Založení republiky ještě bylo do jisté míry výsledkem usilovné snahy o národní obrození (Masaryk pouze slízl smetanu skutečných „mužů října“). Rozhodl však (jak jinak) americký prezident Wilson – a jeho snaha oddělit Rusko od Německa „řetízkem“ poddajných států od severu k jihu.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 30. 9. od 18:00 vysílá v přímém přenosu poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. po kompletně skončených volbách do krajů a do senátu. Dopisy a reakce protiporoudařů však povedou k mnohem pestřejší paletě témat, protože nejen fialová zkáza, ale celý "patentně šílející" Západ se na několika místech současně pokouší vyvolat Armagedon

Další epizoda byla výsledkem Jaltských dohod vítězných velmocí o „sférách vlivu“. A ta poslední „listopadová“ jakbysmet. Jenže v případě druhé světové války – navzdory počáteční obvyklé kapitulaci našich politických a intelektuálních elit – mnozí stateční mužové a ženy s německým „protektorem“ uvnitř i na zahraničních bojištích alespoň bojovali a umírali za vlast. „Sametový“ americký převrat 89 už byl čistě strategickou operací mimo náš dosah (vliv Charty 77 byl nulový a její dodatečné „oslavy“ jsou komické či spíše tragikomické).

Průvodním jevem republikánské části našich dějin byl také vždy enormní nástup bezectných kolaborantů s tím kterým protektorem – a armády udavačů, jež pomáhaly ničit vzmáhající se odboj nepodvolených. V tom se nic nezměnilo. Vrchol té zatím poslední ostudné epizody vládnoucí kolaborantské mafie s bruselskou a washingtonskou protektorátní mocí právě prožíváme. Drsné zkušenosti však jako by nestačily. Prožíváme si to jako noční můru znovu a znovu.

Profesor zkáza

Opět se ale také blíží vyvrcholení dramatu – a podle toho se kolaboranti chovají. Petr Fiala v čele protektorátní vlády rychle ztrácí uměle vytvořený „profesorský“ glanc. Nejenže po volebních prohrách vykřikuje své psychotické mantry o vítězství. Tentokrát už ale předvádí svůj vztek a chaos v přímém přenosu – aktuálně naposled v TV Prima.

Rozpadá se mu vláda, z níž vykopl Piráty příkladně odpuzujícím, příkladně nemužným způsobem. Na otázku moderátorky proč, když to má vysvětlit, je tak podrážděný, vykřikl jako dobrý žák svého alter ego komika Zelenského: „Dosud mi bylo vyčítáno, že neumím ukázat emoce. Tak je ukazuji!“ Ukazuje však jenom strach.

Originál mezitím – za nikoli náhodné účasti agenta Pávka v roli českého prezidenta – žebral ve Spojených státech své protektory o život (prachy a zbraně jsou k tomu podmínkou nutnou, nikoli dostačující). Jeho dlouho ohlašovaný „vítězný plán“ spočívá v prosté logice:

Stojíme si, vážení generálové USA a NATO ve válce na prohru. Začněte (jakoby našima rukama) tedy konečně bombardovat Rusko raketami dlouhého doletu. Tím vstoupíte do války už zcela otevřeně. Rusko nejspíš odpoví údery i na vaše země, čímž se z regionálního konfliktu stane interkontinentální – a já jsem z obliga.

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Dlouho očekávaný rozhovor Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a dnes již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se kromě jiného dozvíte o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících zcela přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti.

 Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu

 

Příliš nadšení tím ale v Bílém domě nevzbudil. Dostal výslužkou svých dalších osm miliard dolarů, a poroučel se. Jen beznadějní pinčlové a tupci jako náš brněnský „profesor zkáza“ ho v tom nadále podporují – protože jim jde o život stejně jako jemu. Dunící hlásné trouby propagandistických korporátních médií dělají, co mohou, ale ani to nestačí na alespoň přijatelné volební výsledky.

A agent Pávek 107 Pavel po poradě se svým řídícím důstojníkem ve Washingtonu překvapivě vyhlásil, že Zelenský se musí smířit s tím, že prohraje (řekl to o něco kulantněji). Hned se na něj snesla malá bouřka režimních propagandistů – ale zase rychle umlkla, protože dostali befel, aby se do toho nepletli.

Vaří se v tom

Protektorátní média v čele s ČT a ČRo dál hrají beznadějné etudy na téma Jak podpořit představu lůzra coby vítěze. Umožňuje to kromě jiného odsunout do pozadí pozornosti dramatické děje v blízkém i vzdálenějším zahraničí, jež o našem dalším bytí či nebytí skutečně rozhodnou.

Daří se to zatím alespoň u té části veřejnosti, která je s fialovým režimem loajální. To se týká především Prahy a Brna, moravské metropole, kterou se podařilo „brněnské“ vládě „zprašštět“ – pokud jde o mafiánské metody místních „náčelníků“ (rozkrádání, drogy atd.). Komplex však zůstává – a ani brněnský šéf ČT to nedokáže změnit. Jenže ono nás to dostihne:

Sionisté dál stupňují vraždění civilistů v Gaze – a teď už i v Libanonu – za frenetického potlesku našich zpitomělých režimních komentátorů. Je to o to komičtější, že jejich superstar Kamala Harrisová dělá, co umí (toho je ovšem proklatě málo), aby vytvořila představu chytré horákyně:

Její voliči jsou protiizraelští, ale současně musí odvést nezbytné penzum silné americké izraelské lobby. A tvářit se, že nemá nic společného s Bidenem, s nímž čtyři roky vede USA (a s nimi bruselské impérium) ke zkáze – povýtce „neprofesorské“. Pirát Bartoš se od ní skvěle poučil. Ale nejen on.

NEUNIKLO VÁM?

pp

V rozhovoru s doyenem české žurnalistiky, publicistou a spisovatelem Milanem Syručkem, Petr Hájek odhalUJE dlouho tajená fakta z amerických i ruských archivních dokumentů - kromě jiného prozrazujících, kde byly (a dnes bohužel opět jsou, jen z druhé strany) cíle jaderných úderů na našem území či o důkazech, jak náš prezident osobně platil teroristy v Rusku - a mnoho dalších tajností z "Rubu a líce" událostí, které náhle již nejsou "konspirační teorií"

Tma před svítáním

Osudy „profesorů zkázy“ – tím naším fialovým počínaje a kyjevským komikem konče – jsou s ní úzce propojeny. Zbývá už spolehnout se jen na drastické volební podvody. Protože lidé v podstatě v celém euro-americkém prostoru už mají všeho toho jejich běsnění plné zuby:

Zatímco podřimovali v těžce zadluženém „blahobytu“, vzali jim nejen zbytky občanských svobod. Do podstatné části napíchali zničující vakcíny, které teprve nyní ukazují svou „účinnost“. Nechali je zchudnout (aby sami ještě víc zbohatli) – a jako prevenci proti nepokojům je mixují s cizinci, kteří jim už berou domovy.

Teď je budou – ke stávajícím statisícům z Ukrajiny – dovážet naplno také k nám. I pro nás tedy platí Trumpova slova pronesená právě na předvolebním shromáždění ve Wisconsinu – pokud se u nás najde někdo, kdo je „aktualizuje“ pro české poměry:

„Osvobodím vás od téhle masové migrační invaze vrahů, znásilňovačů, chuligánů, drogových dealerů, gaunerů a surových členů gangů. Jsou to zvířata a chladnokrevní zabijáci, kteří vás podřežou ve vašich domovech. Musíte ty lidi dostat zpátky, odkud přišli. Nemáte na výběr. Jinak ztratíte svoji kulturu, ztratíte svoji zemi.“

Když něco – v mnohem mírnější podobě – naznačil svou předvolební kampaní Tomio Okamura, vrhli se na něj fialoví a podávali na něj trestní oznámení. Dokonce i někteří nominálně nepodvolení to pokládali za přehnané. Je to u nás pořád dokola. A přestože to víme, jako bychom si neuměli pomoci:

Tma před svítáním bývá nejhlubší, svatý Václave!

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky