Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Plán velkého vítězství dle kyjevských nácků: Je to jednoduché. Barbarosa 2. Tajné dodatky? 1) Dáte mi ještě víc miliard. 2) Mě a kumpány ukryjete do svých jaderných krytů. 3) Dáte mi tam spoustu kokainu. Zbytek světa ať shoří

Plán velkého vítězství dle kyjevských nácků: Je to jednoduché. Barbarosa 2. Tajné dodatky? 1) Dáte mi ještě víc miliard. 2) Mě a kumpány ukryjete do svých jaderných krytů. 3) Dáte mi tam spoustu kokainu. Zbytek světa ať shoří

17. 10. 2024

Tisk článku

Václav Danda přináší úvahy několika komentátorů, kteří více či méně žasnou nad drzostí kyjevského režimu, který v záchvatech předsmrtné agónie už ani nepředstírá, že mu jde o něco jiného než zatáhnout Západ do jaderné války s Ruskem

Zelenský v Bruselu představit svůj "Plán vítězství", ke kterému je Západ eufemisticky řečeno "rezervovaný". Ti normálnější jej rovnou označují za zcela nereálný.

Dokonce i nový generální tajemník NATO, bývalý holandský premiér Mark Rutte se nechal slyšet, že Zelenského „cestovní mapu k vítězství“ zcela nepodporuje. Někteří unijní lídři, to říkají otevřeněnji. Tu další Zelenského frašku považují jen za další způsob vydírání už tak rozladěné západní veřejnosti, která má už celé Ukrajiny plné zuby.  

pp

Plán rozpoutání jaderné války

"Ukrajina je ve válce se třemi zeměmi - Ruskem, Íránem a Severní Koreou," prohlásil pateticky  Zelenský. Vzápětí vůdce nacistické junty představil poslancům "plán vítězství". Podle ukrajinských médií je ten geniální plán následující:

1. Pozvání Ukrajiny do NATO ještě před skončením války.

(Speciální vojenskou operaci Rusko spustilo právě proto, aby se tomu zabránilo.)

2. Pokračování vojenských operací na území Ruska a zrušení omezení úderů na jeho území dalekonosnými raketami. Společné sestřelování ruských letadel spolu se západními spojenci Kyjeva, Zvýšení frekvence dronových a raketových úderů a otevření přístupu k západním zpravodajských informacím, které by pomohly zpřesnit cíle úderů.

(Společné útoky se spojenci z NATO na ruská letadla, by znamenaly  přímou válku mezi NATO a Ruskem. Co by následovalo - viz změny v ruské jaderné doktríně.)

3. Rozmístění moderních západních zbraňových systémů na Ukrajině.

(Opět: Právě kvůli této hrozbě byla mimo jiné zahájena SVO).

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Je tu dlouho očekávané pokračování rozhovoru Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se kromě jiného dozvíte o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících zcela přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti.

 Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu

 

Kolik si šňupnul, než "plánoval"?

4. Rozvoj strategického a ekonomického potenciálu Ukrajiny a posílení sankcí vůči Rusku.

(Tedy další - pro Západ zničující - protiruské sankce. Kdo však bude investovat do Ukrajiny, když se vzdaluje možnost vyrabování zbývajícího nerostného bohatství a přírodních zdrojů, které jsou především na osvobozených územích Donbasu a Luhanska?).

5. Po skončení války může ukrajinská armáda využít svých zkušeností k posílení NATO a Evropy. Americký kontingent v Evropě by mohla nahradit ukrajinská armáda.

(Docela urážlivý "plán" pro Američany kolonizovanou EU. O tom, kdo to zaplatí samozřejmě ani slovo)

Druhý, třetí a čtvrtý bod mají podle Zelenského „tajné dodatky“ určené výlučně pro západní partnery. Možná se jim tam omlouvá za otevřenost a pohrdání. To však nic nemění na tom, že  zveřejněná část „plánu vítězství“ je pomatený nesmysl. Nemluvě o tom, že prý se má stát jakýmsi "mostem k mírovému summitu", jehož prostřednictvím "bude možné ukončit válku nejpozději v roce 2025".

Je zjevné, že Zelenského „plán rozpoutání Třetí světové války" by Ukrajinu vymazal z povrchu zemského jako jednu z prvních. Proto součástí "tajných dodatků" asi musí být slib, že představitelé junty budou umístěni do nejlepších protiatomových krytů pro západní "elity". 

Jedinou otázkou je, kolik si asi Zelenský šňupl, když toto veledílo připravoval.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Možná už vládne Podoljak

Ukrajina bude pozvána do NATO, „až nastane ten správný čas“, konstatoval jako z pohádky Tři zlaté vlasy děda vševěda generální tajemník aliance Mark Rutte na otázku, zda je to možné v blízké budoucnosti.

Diplomatickou facku vyťal také šéf unijní diplomacie Josef Borell. V odpovědi na "Plán" suše konstatoval, že EU už vynaložila 42 miliard eur na vojenské dodávky a celková částka pomoci dosáhla 110 miliard eur, což převyšuje pomoc USA.

Podle komentátora Vladimíra Kornilova přichází slavnostní chvíle. Dosluhující ukrajinský prezident Vladimír Zelenský představil světu plán tak mocný, přesně kalibrovaný a vypočítaný, že všichni kolem lapají po dechu. Vždyť takto ho prezentuje Michail Podoljak, poradce prezidentské kanceláře a pravděpodobný autor "Plánu" - a on ve skutečnosti už dnes vládne. Zelenský je jen jeho hlásná trouba.

Proto procestoval v posledních dnech tolik zemí, aby představil svůj plán na hollywoodský katastrofický velkofilm. Jeho okružní cesta Evropou byla opravdu impozantní: Chorvatsko, Británie, Francie, Německo, Itálie a Vatikán. A to za pouhé tři dny. Šokovaní západní analytici se snaží pochopit smysl tohoto představení a kladou si otázku: „Co to bylo?“

Německý Welt am Sonntag zveřejnil rozsáhlý rozhovor s Podoljakem, ve kterém bravurně interpretuje výsledky cesty svého šéfa. Tvrdí, že Zelenský přinesl evropským lídrům nejen „plán vítězství nad Ruskem“, ale také „matematický dodatek“ k tomuto plánu.

Podoljakova a Zalužného matematika

„Plán vítězství je konkrétní prostředek k dosažení tohoto cíle, jasně formulovaný, matematicky zdůvodněný a s jasnou definicí toho, co lze udělat. Existují kvantitativní ukazatele, kolik systémů dlouhého dosahu a kolik vojenské techniky je třeba, aby vítězící Rusko pochopilo, že jeho situace se zhoršuje,“ fantazíruje poradce Zelenského.

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

pp

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Nelze si nevzpomenout na „matematiku“ bývalého vrchního velitele ukrajinské armády generála Zalužného v rozhovoru pro The Economist v prosinci 2022. I on přesně vypočítal, kolik tanků, obrněných transportérů, houfnic, raketových systémů a dalších zbraní, potřebuje k rychlému dobytí Melitopolu a přerušení pozemního koridoru na Krym.

Od té doby ukrajinská armáda dostala mnohem více techniky a zbraní, ale aritmetika nevyšla. Matematika zjevně není ukrajinskou doménou. I v hospodářsky se hroutící unii zřejmě umějí političtí neumětelové alespoň algebru trochu lépe než věčně zfetovaná elita v Kyjevě.

Na stejné straně novin Welt, kde byl zveřejněn rozhovor s Podoljakem, je také článek s názvem „Může Ukrajina vyhrát?“, ve kterém se mimo jiné píše:

„Ukrajinská armáda ztratila svou bojeschopnost. Části armády jsou vyčerpány, ne-li demoralizovány. Za dva a půl roku války se ukrajinské síly vyčerpávají.”

Rychle to stihnout

Náhlost a rychlost Zelenského evropské cesty, má jednoduché vysvětlení. Snaží se na poslední chvíli zasáhnout do připravovaných státních rozpočtů unijních států. Šéf kyjevského režimu očekával, že se během setkání v Ramsteinu setká se všemi lídry na jednom místě. Pak se ale americký prezident Joe Biden na Zelenského jednoduše vykašlal, a s odvoláním na hurikán na Floridě zrušil svou návštěvu Německa.

Kyjevská junta si uvědomila, že rozpočty evropských zemí se sestavují bez kolonky "Ukrajina". Institut pro světovou ekonomiku v německém Kielu, který pozorně sleduje přidělování finanční pomoci kyjevskému režimu, zveřejnil pro Zelenského děsivé prognózy, podle nichž se finanční podpora Ukrajiny od západních sponzorů může v roce 2025 snížit na polovinu. Možná, že ho ve světlé chvilce už také napadlo, že s Podoljakovými "matematickými výpočty" něco nesedí.

Nejspíš proto tak narychlo letěl situaci aspoň trochu zachraňovat. Sestavování rozpočtů na následující rok je totiž ve všech západních zemích - včetně těch, které navštívil - velmi bolestivé. Občanům se špatně vysvětluje, proč jim snižují sociální programy a současně zvyšují daně. A je stále obtížnější obhájit škrty tváří v tvář Zelenského škemrání o další desítky miliard eur pro jeho krachující režim.

pp

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL a 2XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Cena 300 Kč + poštovné. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v Praze v Opletalově ulici.

Západní tisk se snaží seč může, aby tato nepříjemná témata nespojoval. Britské noviny jsou třeba zaplaveny výzvami, aby vláda nerušila příspěvky na zimní vytápění pro důchodce. Ti by si tak museli vybrat mezi zapnutím topení ve svých domovech alespoň na hodinu, nebo nákupem potravin. O Ukrajině v této souvislosti nepadne ani slovo.

Pouze veterán britské žurnalistiky Peter Hitchens se ve svém sloupečku pro Mail on Sunday odvážil spojit otázky financování války proti Rusku s domácími problémy Británie: „Odkud se vezmou peníze v zemi, která si nemůže dovolit věznit zločince, která tvrdí, že se topí ve fiskální černé díře, a která má na cestách mnohem více výmolů než řádně vycvičených vojáků?”

Opisoval od svého německého guru-nadčlověka?

V Evropě sílí hlasy volající po dramatické změně strategie ve vztahu k psychopatickému kyjevskému režimu. Z čerstvého průzkumu agentury YouGov vyplývá, že už dokonce i 59 % Němců si přeje obnovení přímých kontaktů mezi kancléřem Olafem Scholzem a prezidentem Vladimirem Putinem.

Stejná atmosféra je i v ostatních zemích EU. Občané již nechtějí ze svých krvavých daní dále financovat válku Washingtonu proti Rusku ukrajinskýma rukama. Zvláště ve chvíli, kdy není jisté, jestli za tři týdny nedojde k výměně v Bílém domě a místo válečných štváčů nastoupí mnohem realističtěji uvažující Trumpova administrativa. Ta už dopředu dává najevo, že je schopna se s Ruskem dohodnout a ukončit válku tím, že prostě kyjevské juntě zavře kohoutky.

Představovat "Plán vítězství" v situaci, kdy banderovské jednotky jdou na frontě od porážky k porážce a blíží se zhroucení celé fronty, je stejné jako když o plánu na vítězství snil Adolf Hitler ještě v dubnu 1945.

V jednom ale může mít krvavý klaun z Kyjeva kouzlem nechtěného pravdu:

Válka možná skončí dříve, než si myslíme.

Zdroj.

pp

 

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky