Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Příprava nové pandemie v plném proudu: Výpověď vynálezce mRNA vakcín. Je tu samoreplikant. 30 tisíc lidí v Tokiu proti „třetí atomové bombě“. Mlčte, nebo vás zavřeme. Licenci už mají. Blíží se další kolo covidové a vakcinační tyranie

Příprava nové pandemie v plném proudu: Výpověď vynálezce mRNA vakcín. Je tu samoreplikant. 30 tisíc lidí v Tokiu proti „třetí atomové bombě“. Mlčte, nebo vás zavřeme. Licenci už mají. Blíží se další kolo covidové a vakcinační tyranie

9. 10. 2024

Tisk článku

Ramon Tomey přináší svědectví vynálezce mRNA vakcín Dr. Roberta Maloneho, který popisuje nová nebezpečí této technologie i protesty, které vyvolává její aplikace u Japonců, kteří se mají stát pokusnými králíky, než se opět naplno roztočí globální covidistická ruleta

Jeden o otců technologie mRNA vakcín Dr. Robert Malone dnes před touto technologií varuje. Světoznámý vakcinolog vystoupil letos 29. září na konferenci Rescue the Republic (Zachraňte republiku), ve Washingtonu a informoval přítomné o protestech proti vakcínám v Japonsku, kde v září domonstrovalo 30 000 lidí proti zavádění těchto nebezpečných preparátů.

Proti třetí atomové bombě

„Právě jsem se vrátil z Tokia, kde proběhla demonstrace, které se zúčastnilo 30 tisíci lidí, kteří protestovali proti zavádění těchto nebezpečných samoreplikujících mRNA vakcín v této zemi. Japonsko je momentálně používáno jako pokusný králík pro tuto novou technologii. Japonci ji označují za třetí atomovou bombu,“ uvedl Malone.

Zároveň uvedl že samoreplikační vakcína s názvem ARCT-154, určená proti Covidu-19, je výsledkem spolupráce tří společností – Arcturus Therapeutics se sídlem v americkém San Diegu, CSL se sídlem v australském Melbourne a Meiji Seika Pharma se sídlem v Tokiu (MSP).

NENECHTE SI UJÍT!

pp

Diskusi Petra Hájka s bývalým policejním prezidentem a předsedou Asociace nezávislých médií Stanislavem Novotným nejen o o napjaté bezpečnostní situaci u nás i ve světě, ale též o pokračující likvidaci toho mála zbývajících občanských svobod, slova a projevu na místě čelném 

uvede Protiproud TV ve středu 9. 10. od 18 hodin!

 

Vakcína byla vyvinuta společnostmi Arcturus a CSL, ale distribuuje ji firma MSP, což je exkluzivní japonský partner těchto dvou firem, který loni v listopadu získal schválení od japonského ministerstva zdravotnictví.

Historický milník 

Společnost nenechává nikoho na pochybách, že tento krok roztočí další kolo covidistické spirály.

„Udělení licence pro tuto vakcínu, ke kterému došlo už před rokem, představuje historický milník, jelikož byla zaregistrována první samoreplikační sa-mRNA vakcína, což bude mít globální dopady. Zavázali jsme se spolupracovat se zdravotnickými orgány na celém světě, abychom zajistili, že tato důležitá vakcínová technologie bude dostupná pro všechny lidi ohrožené Covidem-19.““ uvedl Dr. Jonathan Edelman, který je viceprezidentem CSL pro inovace vakcín.

Mezitím generální ředitel společnosti Arcturus Joseph Payne řekl: „Toto schválení sa-mRNA vakcíny proti Covidu-19 je velkým úspěchem. Jsme nadšeni, že se můžeme pustit do budoucího úsilí využívajíce naši inovativní platformu vakcín sa-mRNA spolu s naším globálním exkluzivním partnerem CSL.“

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Je tu dlouho očekávané pokračování rozhovoru Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se kromě jiného dozvíte o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících zcela přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti.

 Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu

 

Doktor Malone současně varoval, že generální ředitel firmy MSP pohrozil, že půjde po všech, kteří kritizují takzvanou samoreplikující vakcínu, ačkoli japonský výrobce léků ještě ani netuší, do jaké míry se bude jeho mRNA injekce proti Covidu-19 replikovat.

Všechny zavřít!

„Generální ředitel japonské společnosti měl nedávno tiskovou konferenci, kde prohlásil, že každého, kdo bude šířit takzvané dezinformace o vakcínách dostane do vězení. Nevíme, jestli to nakazí i jiné lidi. Nevíme, jestli se to rozšíří. Víme, že se to bude replikovat. Nevíme, jestli se to dostane do mozku starších lidí. Víme však, že pokud o těchto pochybnostech něco zveřejníme, generální ředitel se nás pokusí dostat do vězení.

Chtějí nás zavřít. Chtějí nám zabránit mluvit. Chtějí zcela ovládat naše projevy a chtějí být schopni nasadit psychologickou válku na vás všechny, aby vás ovládali, trénovali. Chtějí abyste patřičně vyděšeně reagovali na jejich strašení o ptačí chřipce, o opičích neštovicích, o čemkoli, co chtějí dále nasadit.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Další kolo covidové tyranie?

Chtějí vás naprosto ovládnout, chtějí vás naučit poslušně mlčet, sednout si, zůstat ve svých domovech a dělat to, co vám přikáží. Nelíbí se mi to, nemyslím si, že s tím vy souhlasíte a doufám, že se k nám všem přidáte v boji proti této nové tyranii.“

Všechno nasvědčuje tomu, že příprava nové pandemie je již v plném proudu. Tak jako před nástupem covidismu se i dnes konají cvičení simulující vypuknutí velké pandemie.

Na každém kroku vidíme, že výroba vakcín a udílení licencí na tyto nebezpečné samoreplikační koktejly je v plném proudu.

Připravme se.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky