Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Orwellovská totalita: Vláda Spojených států zavírá lidi, kteří na Facebook umisťují „protiobamovské příspěvky“. Bude Jan Ruml nocovat ve spacáku před Bílým domem?

Orwellovská totalita: Vláda Spojených států zavírá lidi, kteří na Facebook umisťují „protiobamovské příspěvky“. Bude Jan Ruml nocovat ve spacáku před Bílým domem?

21. 6. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud informuje o narůstající cenzuře a zatýkání odpůrců Nového světového řádu v USA a ptá se, co proti tomu dělají obránci lidských práv v EU a v Praze

Obamovská Amerika dnešních dnů se před našima očima rychle mění v totalitní policejní stát. Velmi rozšířené je především vládní sledování „závadných“ politických vyjádření na internetu. Sledování a špehování občanů již dosáhlo takové úrovně, že můžeme mluvit o skutečném zrození orwellowského státu, který začíná v posledních měsících velmi tvrdě vystupovat proti všem svým ideovým odpůrcům na pravici i na levici.

pp

Americká administrativa aktivně vyhledává všechny, kdo kritizují vládu, konkrétně Baracka Obamu, a mnohé dokonce bez řádného obvinění zatýká. Jsou předáváni, řečeno orwellovskou novořečí, „institucím duševního zdraví“, kde se jim dostane „výcviku“ v tom, jak správně nahlížet na svět. Tato kampaň, která počala před několika měsíci, se prudce zvýšila s vývojem ukrajinské krize a začíná dosahovat bizarních rozměrů.

„Nemoc“ individualismu

Většina obětí nastupujícího vládního fašismu, což zahrnuje i únosy internetových aktivistů, se rekrutuje z řad kriticky naladěných vojenských veteránů, jejichž hlas je současné moci obzvlášť nepříjemný.

Obama chce, aby všichni přemýšleli jako zombie s mrtvým mozkem, zatímco on bude Ameriku pokrokově přetvářet na Orwellovo 1984

Podle údajů Ruthefordova institutu během posledních čtyř let od počátku operace „Ostražitý orel“, jež má za cíl sledovat všechny vládě „nepřátelské“ aktivity na internetu, Obamova administrativa trvale zesilovala kampaň za umlčení „disidentů“, zvláště těch s vojenským pozadím. Uplatňování těchto taktik je kombinováno s udáváním levicových a pravicových „extremistů“ ministerstvu vnitřní bezpečnosti. Jde o širokou definici „extremistů“ – jednotlivců i celých skupin – „kteří šíří kritické názory vůči vládě, odmítají moc federálních úřadů ve prospěch úřadů státních a místních, nebo odmítají nařízení správních úřadů úplně.“ Tito odpůrci vlády jsou označováni za duševně nemocné.

Jednou z nejvíce používaných „diagnóz“ údajné poruchy mentálního zdraví používanou proti vojenským veteránům a dalším, kteří zpochybňují vládní status quo, je „odmítavě vzdorovitá porucha“ (ODD). Jak vysvětluje žurnalista Anthony Martin, diagnóza ODD „znamená, že taková osoba projevuje ‚symptomy‘ jako je zpochybňování autorit, odmítání postupovat podle vládních směrnic, tvrdohlavost, neochota jít s davem a obecně praktikování neposlušnosti či ignorance k příkazům.

pp

Čtěte ZDE: Šikana a fízlování: americká realita dneška. Souvisí něčím s „gulášovým“ převratem v Česku?

Kritici Obamy patří podle vlády do blázince

Nálepku ODD může dostat každý, kdo nesouhlasí s Obamovou politikou. Původně šlo o diagnózu rezervovanou pro odmítavou vzdorovitost u dětí či dospívajících, kteří projevují nekontrolovatelnou revoltu vůči autoritě svých rodičů a učitelů.“

Případ 26 letého v boji vyznamenaného mariňáka Brandona Rauba je poměrně typický. Mladý muž se stal ODD kvůli svým příspěvkům na Facebooku. Stal se předmětem vyšetřování vládních agentů kvůli svým názorům na vládní korupci. Brandon Raub byl zadržen bez jakéhokoliv zatykače. Označili ho za duševně nemocného kvůli údajným „konspiračním“ názorům na současnou vládu. Protože nadále stál za svými názory, byl převezen na psychiatrické oddělení. Při tom byl v rozporu se zákonem izolován navíc ještě od své rodiny, přátel či advokátů. Jde o jeden z mnohých případů, kdy se obětí vládních fašistických praktik stávají váleční veteráni.

Zde je celý příběh od Brandona Rauba. Mainstreamová média ve Spojených státech jeho a mnohé podobné děsivé osudy kritiků americké vlády pochopitelně ignorují:

John Whitehead z Rutherfordova institutu, jenž se stal hlavním advokátem obětí, na něž dnes útočí Obamova ideopolicie, zdůrazňuje, jak významné tyto případy jsou. „Obama chce, aby všichni přemýšleli jako zombie s mrtvým mozkem, zatímco on bude Ameriku pokrokově přetvářet na Orwellovo 1984.“

Zdroj.

Kde jste, pražští hrdinové z Majdanu?

Mnozí si ještě vzpomínají, jak v Sovětském svazu zavírali disidenty do blázinců za velmi podobné „delikty“. Spojené státy to tehdy tvrdě kritizovaly. Ostatně dodnes se pokládají za hlavního arbitra ve skutečném či domnělém „porušování lidských práv a občanských svobod“ na celém světě. Pravidelně každý rok „známkují“ všechny země a vůči „provinilcům“ navrhují či uplatňují nejrůznější „sankce“. Pochopitelně velmi výběrově. Například hluboce totalitní saudský režim je OK, zatímco Rusko je „říše zla“, neboť omezilo možnosti homosexualistické propagandy mezi dětmi.

Neměli by soudruzi z Bruselu, stejně jako oddaní ochránci lidských práv v Praze zaměřit svou pozornost nyní naopak na Washington? Takový Jan Ruml by už měl přece dávno nocovat ve spacáku před Bílým domem, zatímco Karel Schwarzenberg a další „majdanisté“ by měli alespoň rozhořčeně hřímat před americkou ambasádou a požadovat zavedení hospodářských sankcí proti Obamově administrativě.

Že by se o tom dosud nedozvěděli?  Tak teď už to vědí.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky