Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ukrajinský pilot se přiznal k sestřelení Boeingu: Kyjev nasadil do bojů podle CNN balistické střely. Strelkov a jeho „Cristeros“ – zamlčovaný rozměr občanské války

Ukrajinský pilot se přiznal k sestřelení Boeingu: Kyjev nasadil do bojů podle CNN balistické střely. Strelkov a jeho „Cristeros“ – zamlčovaný rozměr občanské války

30. 7. 2014

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad posledními barbarskými kroky kyjevských pučistů a připomíná duchovní rozměr bojů, který zřejmě souvisí se současným vražděním křesťanů po celém světě

V těchto dnech vrcholí bitva o Donbas. Od sestřelení malajsijského letadla vrhá Kyjev proti Novorusku všechny síly, které má k dispozici. Dnem i nocí bombarduje Doněck, Luhansk a další města těžké dělostřelectvo, tankové jednotky a letecké svazy. I když obránci čelí často až drtivé přesile okupantů, dále brání své domovy před kyjevskými pučisty a bojují  až do pověstného posledního náboje.

pp

Víra a odhodlání obránců Donbasu

Právě nezlomný duch a příklady neuvěřitelné statečnosti, které vycházejí z vědomí boje za svobodu a dnes již i holou existenci svého národa a svých blízkých, je pro okupační armádu  největší překážkou. Svůj podíl má i silná křesťanská víra, kterou je většina bojovníků domobrany prodchnuta. I tento rozměr občanské války je tím, čeho se Kyjev právem obává. Prolitá krev mučedníků bývá nezničitelným semenem nového odhodlání, které vzklíčí i kdyby byl Donbas kompletně srovnán se zemí.

Celý národně osvobozenecký boj ukrajinského východu je od počátku povstalci chápán také jako střetnutí vojáků Kristových se zednářskými vůdci kyjevské junty, kteří mají často okultní a satanské pozadí.

A vypadá to, že právě k tomu se Kyjev nyní rozhodl. Pro zlomení obránců použil nejničivější zbraň, jaká (kromě atomové) existuje. Odpaluje taktické balistické rakety s doletem až 120 kilometrů a obrovskou ničivou silou, které srovnávají se zemí celé městské čtvrti. O tomto barbarství informoval dokonce – narozdíl od ČT – i zpravodaj CNN v Doněcku. Balistické střely krátkého doletu, které má Kyjev k dispozici ještě z dob SSSR jsou většinou  typu 9K52 Luna-M/FROG-7. Jde o neřízenou, velmi nepřesnou raketu s půl tunovou hlavicí, jejíž nasazení proti obytným čtvrtím má za následek obrovský počet civilních obětí.

pp

Čtěte ZDE: Pokus o rozhodující útok: Kyjev útočí na Doněck, Slavjansk, Kramatorsk i Luhansk. Oddíly „lovců orgánů“. Koncentrační tábory z fondů EU. Týká se nás to víc, než tušíme 

Kyjev utahuje smyčku obklíčení za pomoci balistických střel

Podle informací z míst bojů jsou tyto rakety vypalovány společně s raketovými systémy SMRŠŤ a URAGÁN, o kterých jsme už v minulosti informovali. Jestliže se Kyjev rozhodl pro genocidu východu země, musí zpracovat světové veřejné mínění. To byl zřejmě hlavní důvod zinscenovaného sestřelení malajského Boeingu před čtrnácti dny u Torezu. Právě v těchto místech dnes probíhají nejurputnější boje se záměrem odříznout Doněck od Luhansku a utáhnout tak smyčku obklíčení kolem obou metropolí Novoruska.

Není proto vyloučena ani úvaha, že použití zbraní hromadného ničení může být také metodou likvidace posledních zbytků stop po skutečné příčině zřícení malajského boeingu. V Doněcku čekající zahraniční vyšetřovatelé se již několik dnů nemohou na místo katastrofy dostat. A to i přesto, že holandský premiér Rutte žádal telefonicky přímo západoukrajinského prezidenta Porošenka o přerušení bojů v místě katastrofy.

pp

Čtěte ZDE: Nejasností přibývá: Španělský dispečer stačil poslat 27 zpráv. Proč boeing doprovázely kyjevské stíhačky? Vstupuje Polsko do války? Svět váhá. Jasno má pouze ČT a spol.

Ukrajinský pilot se přiznal k sestřelení Boeingu

Nervozita Kyjeva může vyplývat rovněž z posledních zpráv v německém tisku, které tvrdí, že za sestřelením civilního letadla stál právě Kyjev. Podle analýzy jednoho z vojenských odborníků, záběry trosek letadla, které měl možnost prostudovat, nasvědčují, spíše než o výbuchu rakety o průstřelech kokpitu z leteckých kulometů. Těmi jsou vybaveny právě bitevníky SU-25, jejichž přítomnost v době tragédie potvrdily ruské radarové i satelitní záznamy. A do toho další německý list přišel se svědectvím ukrajinského pilota, zmiňovaného bitevníku SU-25, který letadlo sledoval a k sestřelení boeingu se údajně přiznal. Není se proto co divit, že Kyjev chce pokračováním bojů vyšetřování mezinárodním expertům co nejvíce znemožnit.

Teprve ve světle všech těchto skutečností je třeba vnímat Obamovy „stížnosti“ na údajné ruské porušení dohod o jaderných zbraních. Stejně jako další sankce, které na Rusko uvalila Evropská unie, jež mají oficiálně za cíl potrestat Rusko za údajnou pokračující podporu domobrany v Donbasu. Nechme nyní stranou, že si hospodářsky churavá Evropa kope sebevražedně jámu, do které nutně spadne. Skutečností totiž je, že Novorusko podporují spíše soukromé subjekty a dobrovolnické oddíly, které přicházejí na pomoc jak z Ruska, tak z různých evropských zemí.

Novorusko žádá Rusko o pomoc

O tom, že Rusko naopak zůstává stranou celého konfliktu svědčí mimo jiné i zoufalé volání Donbasu o pomoc. Nejvyšší představitel Luhanské republiky Valeryj Bolotov včera znovu vyzval Moskvu, aby zachránila Donbas a vyslala do Novoruska mírové sbory. "Nepřítel se nezastaví před ničím. Použije všechny prostředky pro naše zničení. Fašisté zabíjejí naše lidi, ničí naše domy a zapalují naše pole. Žádáme bratrské ruské mírové jednotky, aby vstoupily na naše území, " řekl Bolotov.

Vladimír Putin ovšem ví, že kdyby ruská vojska na Ukrajinu opravdu vstoupila, znamenalo by to definitivní internacionalizaci války. Dal by tak záminku k napadení Ruské federace ze strany NATO, což by mohlo vést k rozpoutání třetí světové války, o niž někteří američtí jestřábi již zcela nezastřeně usilují. Proto s největší pravděpodobností k vojenské operaci Rusko nesáhne a bude se dál snažit hledat diplomatické mírové řešení. Je ovšem stále větší otázka, zda je ještě vůbec možné.

Ale i kdyby nakonec nad Doněckem a Luhanskem zavlála okupantská vlajka, konec bojů to samozřejmě nepřinese. Obránci přejdou k partyzánské válce, ve které Kyjev nemůže nikdy vyhrát, neboť nemá na východě země podporu obyvatel.

Cristeros a Igor Strelkov

Co však pozorovatelům východoukrajinské tragédie většinou uniká, je zmíněný křesťanský étos povstalců. V tom se tato válka stále více podobá mexickému povstání „Cristeros“ proti zednářské tyranii ve dvacátých letech minulého století. I v Donbasu oddílům domobrany před bojem žehnají duchovní a velitel domobrany plukovník Igor Strelkov si zakládá na křesťanském duchu své armády bojující pod praporem Krista Spasitele a Matky Boží. Například včera výnosem rozhodl o humanitárním zacházení se zajatci a pod přísnými tresty zakázal nadávky a klení ve svých jednotkách, neboť se to neslučuje s charakterem křesťanské osvobozenecké armády. Pro bezvěrce možná směšné, ale křesťané si naopak možná vzpomenou, že vítězná Jana z Arcu trvala svého času u svých jednotek na tomtéž. 

Ostatně celý národně osvobozenecký boj ukrajinského východu je od počátku povstalci chápán také jako střetnutí vojáků Kristových se zednářskými vůdci kyjevské junty, kteří mají často okultní a satanské pozadí.

Že se o tomto aspektu u nás nemluví, je příznačné a vlastně pochopitelné. Coby protektorát Evropské unie, která má stejnou výchozí ideologii, je momentálně i naše země opět na straně Říše tmy. A opět, jako v době ne tak dávné, to většinu lidí nezajímá. A tak se opět, poslušně opakujíce tupé propagandistické fráze – jen tentokrát prozměnu Západní – řítíme společně do maléru.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky