Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Chcete do EU? Staňte se homosexuály! Manévry armády a policie pro několik stovek účastníků srbské Gay Pride. Brutálně zmlátili premiérova bratra. O protestech média mlčí

Chcete do EU? Staňte se homosexuály! Manévry armády a policie pro několik stovek účastníků srbské Gay Pride. Brutálně zmlátili premiérova bratra. O protestech média mlčí

3. 10. 2014

Tisk článku

Michal Semín se zamýšlí nad tím, proč umělá „infekce“ rozkladu přirozených hodnot není občanům řady evropských zemí lhostejná a proč o jejich protestech hlavní média nechtějí informovat

Stále větší počet lidí, soudě i dle mohutnící čtenářské obce Protiproudu, si uvědomuje, že k orientaci v klíčových tématech dnešní doby nám mediální mainstream příliš neslouží, ba právě naopak. Jedním z důkazů je i jeho mlčení o sílících protestech veřejnosti proti snahám homosexualistické lobby na prosazení své sociálně inženýrské agendy. Je pravda, že v případě českého dění není na tomto bojišti, bohužel, o čem příliš mluvit, za našimi humny se však odehrávají události, o nichž bychom informováni být měli.

Homo agenda Západu

Patří mezi ně mohutné protesty stoupenců přirozené rodiny ve Francii, proti „homosňatkům“ a adopci dětí homosexuálními páry, brutálně rozháněných policií. Stejně tak „přelomový“ Pochod za život na Slovensku v Košicích, jehož se zúčastnily desítky tisíc osob. O těchto událostech se český konzument novin, lhostejno zda internetových, tištěných či televizních, nedozvěděl vůbec nic. Podobným příkladem mediální blokády, respektive manipulace s realitou, je „informování“ o průběhu pochodu Gay Pride v srbském Bělehradě v neděli 28. září.

PP

Z článků a reportáží se dozvídáme jen tolik, že pochod byl místními úřady povolen poprvé od roku 2010, kdy došlo k násilným potyčkám mezi jeho účastníky a „radikálními nacionalisty“ (nesouhlas s homosexualismem rovná se nacionalismus?), a že jeho konání je třeba chápat jako symbolické vítězství srbských homosexuálů, utlačovaných konzervativní kulturou Balkánu. Je příznačné, že pořádání Gay Pride prý bude Evropskou unií vnímáno jako dobrý vklad pro jednání o členství Srbska v EU, o což se svým demonstrativním „pochodováním“ zasloužili i bělehradský starosta a několik ministrů srbské vlády. Tak jako v případě Prague Pride nemohli samozřejmě v průvodu chybět ani západní diplomaté, pro něž je propagace homosexualismu jedním z nejdůležitějších úkolů jejich zahraniční mise.

Z hlavních médií se však nedozvíme, že v předvečer Gay Pride prošel centrem Bělehradu úplně jiný pochod, požadující úřední zákaz pochodu nedělního. Pořádala jej srbská prorodinná organizace DVERI (www.dverisrpske.com) a zúčastnilo se jej na 6000 protestujících všech generací.

Protesty v ulicích Bělehradu

Srovnáme-li toto číslo s počtem účastníků následné Gay Pride – cca 200 – neměl by mediální mainstream své tvrzení o „symbolickém vítězství sexuálních menšin v Srbsku“ poněkud korigovat? Nestálo by za to zamyslet se i nad tím, proč je třeba, aby dvousethlavou demonstraci sexuální úchylky bránilo na 7000 policistů, jištěných bojovou armádní technikou?

Tanky v ulicích Bělehradu

Přestože nedošlo k napadení pochodu jeho odpůrci, policie si přesto přišla na své. Asi by se o tom vůbec nevědělo, kdyby mezi zmlácenými nebyl bratr srbského premiéra Andrej Vućić, který se s postojem vlády svého eurohujerského bratra asi příliš neztotožňuje.  

Proč reportéři z Gay Pride v Bělehradě mlčí o tom, že po jeho skončení prošlo stejnou trasou přes 10.000 většinou pravoslavných křesťanů, vyjadřujících nesouhlas s uměle ze zahraničí řízenou homosexualizací srbské společnosti?

Pochod proti Gay Pride Bělehrad 2014

Odpověď je nasnadě. Srbský příklad, stejně jaké předtím francouzský či slovenský, by mohl inspirovat občany dalších evropských států k tomu, aby vypnuli ty své telky, zvedli zadnice z pohovek a dali budovatelům nových světlých zítřků zřetelně najevo, co si o jejich počínání myslí.  

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky