Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Česká pobočka „internacionály NWO“ předložila návrh na „homoadopce“. Ve Francii proti této zvrácenosti opět demonstrovalo půl milionu lidí. Kdo se zastane našich dětí?

Česká pobočka „internacionály NWO“ předložila návrh na „homoadopce“. Ve Francii proti této zvrácenosti opět demonstrovalo půl milionu lidí. Kdo se zastane našich dětí?

7. 10. 2014

Tisk článku

Václav Danda komentuje připravovanou dramatickou novelu zákona o takzvaném registrovaném partnerství, která je dalším krokem k zavlečení bezbranných dětí do deviantních svazků

Poslanci ze všech parlamentních stran kromě lidovců předložili v polovině září novelu zákona umožňující adopce dětí homosexuály. I když zatím chtějí „pouze“ umožnit osvojení dítěte homosexuálním partnerem, jde o průlomový úder, který „salámovou metodou“ proráží další otvor do rozpadajícího se zdiva cíleně ničené stavby normální přirozené rodiny.  

pp

V jednom šiku s komunisty

Výmluvné je zejména, že se na návrhu podíleli poslanci i z takzvaných pravicových stran, kteří by „teoreticky“ měli mít ochranu tradiční rodiny jako jeden z ústředních bodů svého programu. Dokládá to jediné: V parlamentu už dávno žádná pravice není. Nahradila ji různě zabarvená havlistická uskupení, která si nálepku „pravice“ pouze mystifikačně vylepují na štít, aby podvedla a zmanipulovala „osiřelý“ pravicový elektorát.

Kdo se zastane zájmů našich nic netušících dětí, pokud většinová veřejnost nedá nahlas najevo, že jí osudy nejmenších spoluobčanů nejsou lhostejné? Zvednout se z pohovky je pro mnohé zatím zdá se nadlidský úkol. Pro začátek by tedy možná stačilo dát svůj názor najevo v nadcházejících volbách. Strany a kandidáty „makající“ pro „báječný nový svět“ v rukou deviantů všeho druhu prostě nevolit.

A je rovněž příznačné, že jako nejaktivnější se projevili zástupci Babišova ANO. Ostudnou novelu zákona podpořilo hned 14 poslanců z této strany. Jmenovitě Jana Pastuchová, Jaroslava Jermanová, Jaroslav Faltýnek, Bronislav Schwarz, Rostislav Vyzula, Margita Balaštíková, Jiří Zlatuška, Martina Berdychová, Stanislav Berkovec, Miloš Babiš, Jan Sedláček, Roman Procházka, Matěj Fichtner a David Kasal. Pro konzervativní voliče jistě zajímavá informace usnadňující rozhodování o nadcházejícím víkendu.

Druhým nejaktivnějším spolkem, který se na této zvrácenosti s radostí podílí, je Úsvit Tomio Okamury. Za jeho hnutí podpořili návrh hned tři zástupci, což vzhledem k malému počtu jeho poslanců je relativně vlastně totéž jako Babišovci: Jana Hnyková, Marek Černoch a Radim Fiala.

Další čtyři strany se na této novele podílejí alespoň dvěma „homo aktivisty“. Za ČSSD je to předseda sněmovny Jan Hamáček a Pavel Ploc. Za TOP 09, kterou K. Schwarzenberg označuje jako „konzervativní“, se připojili František Vácha a Jan Farský. Za ODS, někdejší baštu klausovské pravice, kterou si však dávno adoptovala pražská havlistická kavárna, nemůže chybět radikální bojovnice za homosexuálismus Jana Černochová a její kolega Radim Holeček.  Logicky se k nim v této věci přidali také komunisté: Soňa Marková a vždy pokrokový místopředseda KSČM Jiří Dolejš.

Černí soudruzi

Tato povedená sestava dobře ukazuje, jak pevně jsou zástupci napohled různých politických stran svázáni s agendou Nového světového řádu (NWO). „Salámovité“ prosazování zájmů homolobby – vlajkového křižníku flotily smrti likvidující naše civilizační základy – je jejich základním „domácím úkolem“. Tady se hra na „demokratickou soutěž“ reprezentantů různých zájmů ani nepředstírá. Zrůdná ideologie homosexualismu, musí být vštěpovaná malým dětem od nejútlejšího věku skrze deviantní „vzory“ v rodinách a později potvrzována ve školních osnovách. A tak černí soudruzi poslanci „makají“, až se z nich sirnatě kouří. Velmi dobře vědí, co stavějí za dům. Věznice parmská je proti němu čajový altánek. Jeho projekt si již plně „adoptovala“ Evropská unie, o obamovských USA ani nemluvě. Stabilní tradiční rodina muž – žena – dítě je pro architekty NWO totiž zásadním protivníkem. Platí to samozřejmě i naopak. Nikoli u nás. Ale všichni to naštěstí ještě nevzdali.  

Maličká změna 

Mluvčí Fóra angažovaných křesťanů Václav Lamr, upozorňuje na jeden z aspektů tohoto protirodinného tažení: "Pokud by tento zákon prošel, bude otevřena kampaň gayů pro adopce cizích dětí a parlament bude žádán o zavedení praxe juvenilní justice dle anglického vzoru, která odebírá děti zvláště křesťanským rodičům a upřednostňuje jejich předávání homosexuálním dvojicím. Jde o celoevropskou strategii potlačení přirozených rodin a likvidaci křesťanství cestou ničení křesťanských rodin tím, že jsou jim odebírány děti."

Gabriele Kuby, německá socioložka, ve své přelomové knize Globální sexuální revoluce – ztráta svobody ve jménu svobody zase připomíná původní dokumenty OSN z roku 1948, které se ještě pokoušely chránit manželství jako výhradní svazek muže, ženy a jejich dětí. Dokonce i v Evropské úmluvě Rady Evropy z roku 1950, stojí jasně: "Muži a ženy, kteří jsou na to věkem způsobilí, mají právo uzavřít manželství a založit si rodinu.“ Žádné přirozenému řádu odporující „stejnopohlavní rodičovství“ v těchto relativně nedávných dokumentech ještě nenajdeme. Také tu ještě nebyla Evropská unie.

pp

Čtěte ZDE: Hovory na pravici: Vše co dnes Západ považuje za „lidská práva“ má bolševický původ. Proč i česká „pravice“ podporuje „protirodinný džihád“, sexuální revoluci a juvenilní justici?

Čtěte ZDE: Amerika i EU se postavily proti rezoluci OSN o ochraně rodiny. Starý scénář se dnes otevřeně naplňuje. „Vzkaz“ homosexuální lobby: „Třeste se, heterosexuální svině...!“

V roce 2000 však už běžela naplno, a tak si její elity pospíšily vydat nový dokument, takzvanou Chartu základních práv Evropské unie. V článku 9 je nenápadná, ale podstatná změna: "Právo na manželství a právo na založení rodiny je garantované v souladu s národními zákony, kterými se řídí výkon těchto práv". Povšimněme si: úprava manželského a rodinného práva, vyhrazená národním státům, byla zakotvená už v Evropské smlouvě o lidských právech, nově však už není řeč o mužích a ženách.

Kiska proti Slovákům, Holande proti Francouzům

Tato zlovolná interpretace rodiny, která už prý není výhradním svazkem muže, ženy a jejich dětí, vyvolává postupně stále více protestů v řadě evropských zemí. Jednou z posledních je petice slovenské Aliance za rodinu, která získala více než 400 tisíc podpisů pro vypsání referenda. V něm chce občanům Slovenska předložit k rozhodnutí otázku, zda souhlasí s tím, aby se za manželství nemohlo vydávat žádné jiné spolužití, než právě svazek mezi jedním mužem a jednou ženou. Nový slovenský prezident, „agent“ satanské scientologické církve Andrej Kiska, se pokusil tuto masovou iniciativu zlikvidovat přes ústavní soud.

Čtěte ZDE: Trestní oznámení na biskupy: Stojí Slovensko před válkou? A kdo se u nás postaví do čela? Bitva za „normální svět“ proti Dienstbierům a Marksovým začíná

Nicméně v čele vzpoury normálních lidí proti „sňatkům“ homosexuálů, „homoadopcím“ a genderové ideologii vůbec dnes stojí především Francie. Jako by tamní občané cítili větší odpovědnost za boj proti smrtící nákaze, kterou jejich předkové skrze „Velkou revoluci“ na konci osmnáctého století do Evropy zavlekli. Nedělní demonstrace v Paříži se zúčastnilo 500.000 tisíc lidí, v Bordeaux jich přišlo 30.000. Na průběh protestního pochodu v Paříži „dohlíželo“ přibližně 1000 příslušníků „Hollandovy“ policie. Snad jenom kvůli prezidentově katastrofální neoblíbenosti se vše tentokrát obešlo bez policejního násilí a zatýkání. Nedělní protest organizovalo opět hnutí Manife Pour Tous, které v minulém roce přivedlo do ulic přes milion Francouzů. 

Jde o malé bezbranné děti

Tyto stále mohutnějící hlasy „nelhostejných“ jak z bratrského Slovenska, tak z někdejšího francouzského „motoru“ eurounijní integrace, naši pokrokoví revolucionáři z celého spektra parlamentních stran slyšet nechtějí. Potřebují prokazovat svou loajalitu elitám NWO, které nemilosrdně trestají každý projev nesouhlasu.

Příkladně jsme to viděli v pokusu o bojkot olympiády v Soči, protože Rusové se rozhodli zákonem zakázat propagaci a šíření ničivého homosexualismu mezi dětmi a mládeží. Protože však rozhodný odpor veřejnosti naši poslanci zatím necítí, tak v klidu a tichu krok za krokem montují do českých zákonů principy Nového světového řádu. Aktuálně má postihnout ty nejbezbrannější: Děti.

Nedejme se mýlit, že půjde „jen“ o ty, které se již jednomu z deviantních „manželů“ narodily. Vzpomeňme si, jak se homolobby ještě docela nedávno zaklínala, že jí stačí uzákonit „pouze“ takzvané registrované partnerství. O adopce dětí prý homosexuálové nikdy žádat nebudou. A už je to tady. Projednává to parlament. Pokud tento další půlkrok k propasti schválí, brzy přijdou na řadu všechny děti. A po nich se o svá „práva“ na dětskou lásku přihlásí pedofilové. Ostatně už to v řadě zemí činí. U nás zatím „jen“ pochodují s homosexuály v „průvodech hrdosti“ a moc si libují, že je jejich „bratři“ podporují.

Kdo se ale zastane zájmů našich nic netušících dětí, pokud většinová veřejnost nedá nahlas najevo, že jí osudy nejmenších spoluobčanů nejsou lhostejné? Zvednout se z pohovky je pro mnohé zatím zdá se nadlidský úkol. Pro začátek by tedy možná stačilo dát svůj názor najevo v nadcházejících volbách. Strany a kandidáty „makající“ pro „báječný nový svět“ v rukou deviantů všeho druhu prostě nevolit.

Nebo ani za to nám naše děti nestojí?

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky