Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Státní krádeže dětí v EU nabírají na síle: Byznys s „dětským masem“ kvete. České diplomaty to nezajímá. Satanisté budou „vyučovat“ již i na základních školách

Státní krádeže dětí v EU nabírají na síle: Byznys s „dětským masem“ kvete. České diplomaty to nezajímá. Satanisté budou „vyučovat“ již i na základních školách

10. 10. 2014

Tisk článku

Erika Magdalena Hájková přináší informace o mohutnící vlně státního násilí – fyzického i duchovního – kterému jsou v Evropě i v Americe vystaveny děti i jejich rodiče

Otázka juvenilní justice, tedy násilného „odebírání“ dětí jejich biologickým rodičům z malicherných příčin a jejich další „přeprodávání“ pěstounským rodinám (velmi často – homosexuálním párům), je bohužel již jednou ze „stálic“, o níž na Protiproudu informujeme. Obvykle jsme spolu s dalšími nezávislými médii v této souvislosti označováni za „konspirační teoretiky“ či blázny.

pp

Pokrokoví prznitelé dětí

Mezitím však tato hrůza dospěla do rozměrů, že ji už nemohou úplně ignorovat ani některá mainstreamová média – která se na ní svým dosavadním mlčením podílela. Tak se právě na velkém českém zpravodajském serveru můžeme dočíst, „překvapivou novinku“, že „pěstounství je v Británii zřejmě byznys.“

Setrváváme prostě v lehkovážné bezstarostnosti známé ze salonů na horní palubě Titaniku pět minut po nárazu do ledovce: Nám se přece nic stát nemůže! Jsme na lodi, kterou nic nepotopí! Jenže nejen námořní historie nás učí, že by neškodilo začít myslet včas na záchranné čluny

Článek zmiňuje alarmující množství odebíraných dětí, které každý rok narůstá: čtyřicet jedna v loňském roce znamená nárůst téměř o dvě stě procent proti roku 2011. „Odhaluje“ ale i další „módní“ rysy britského obchodu s dětským masem: Tajná soudní jednání, o nichž nesmí rodič pod pohrůžkou ztráty svobody informovat veřejnost či média, a vysoké odměny pěstounů, kterým jsou děti „přeprodávány“.

Šokující příběh ženy, které britské úřady odebraly dcerku jen proto, že dávala ve škole „pusinky panence“, což bylo interpretováno jako „sexuální podtext“, však tento český deník zjevně nijak neznepokojuje. Možná opravdu ani neví, že třeba v Německu, další baště „juvenilní justice“, jde naopak „zpátečnický rodič“ natvrdo do vězení, pokud odmítne vystavit svého potomka oplzlé sexuální výchově s vymoženostem typu „mazlících koutků“ už v mateřských školkách.

pp

Čtěte ZDE: Lov na děti zvaný „juvenilní justice“: Obchodníci v ČR si mnou ruce, v Anglii už kradou děti přímo z  matčina lůna. Přinášíme otřesné video

Čtěte ZDE: V Německu vsadili člověka do vězení jen proto, že jeho dcera vynechala dvě hodiny sexuální výchovy. Čeká nás podobný osud po vítězství pokrokářů ve volbách?

Čtěte ZDE: Česká pobočka „internacionály NWO“ předložila návrh na „homoadopce“. Ve Francii proti této zvrácenosti opět demonstrovalo půl milionu lidí. Kdo se zastane našich dětí?

Česká diplomacie v Británii: Co je nám do toho?

Výmluvný a příznačný je „moralizující“ postoj našich úřadů, které od věci dávají elegantně ruce pryč: „Česká ambasáda v Londýně připomíná, že čeští občané přestěhováním do Británie dobrovolně přenesli své obvyklé bydliště do této země a podrobili se tak jurisdikci tamních orgánů. Na základě práva EU a mezinárodních smluv je tak plně v kompetenci těchto orgánů rozhodovat v souladu s právem tam platným. Velvyslanectví ani Úřadu pro mezinárodněprávní ochranu dětí nepřísluší zasahovat do soudních řízení vedených v Británii.“

Jinými slovy – vlezli jste sem – máte, co jste chtěli!  Vlastně o nic nejde a nás se to netýká. Proč tam tedy diplomaty vůbec máme? Pan ambasador Žantovský tráví svůj skvěle placený čas v Londýně sepisováním obdivných knih o Václavu Havlovi. Určitě mu nikdo dosud neřekl, že i v zemích které nejsou členy evropského spolku, je základní povinností zastupitelských úřadů bránit občany své země před zvůlí tamních represívních orgánů.

Obchod s českými dětmi tedy naše velvyslanectví nezajímá. Ale i nás, kteří už raději zůstáváme doma, by to zajímat mělo. Mimo jiné proto, že po přijetí nového občanského zákoníku máme slušnou šanci – jak mnozí již dávno upozornili i naši vládu – že brzy své pokrokové evropské skorosousedy dohoníme a předhoníme. Ale to zdaleka není všechno. Může být ještě mnohem a mnohem hůř.

PP koláž

Čtěte ZDE: Tendry na prodej dětí odebraných rodičům: Je libo děcko na hraní? Ve Skandinávii  testují praxi „orwellovského světa“ který nám EU připravuje. Video pro silné nervy…

Čtěte ZDE: Hovory na pravici: Vše co dnes Západ považuje za „lidská práva“ má bolševický původ. Proč i česká „pravice“ podporuje „protirodinný džihád“, sexuální revoluci a juvenilní justici?

Čtěte ZDE: Šílený příběh rodiny v civilizovaném světě: Norské úřady ukradly Polákům dítě. Unesli si ho zpátky. Otázka, která se nabízí: Máme už vzít právo do svých rukou?

„Diskriminovaní“ satanisté v ofenzívě

Jen zdánlivě nesouvisející je totiž druhá kauza, která momentálně hýbe společenskou scénou na americké Floridě. Organizace Chrám satanův tam vyhlásila boj za „rovnost příležitostí“. Tvrdí, že pokud mohou křesťané distribuovat ve školách Bibli, musí být satanistům povoleno indoktrinovat děti školou povinné svým pánem a vůdcem.

A rovnou přikročili k akci: Omalovánky, které budou v rámci „výuky“ s uctíváním satana ve školách rozdávat, například vysvětlují, jak správně namalovat obrácený pentagram (s tváří kozla, takzvaný bafomet, znak satanismu), jak „cool“ je předvést třídě satanský obřad, či „luštěnku“, jejíž tajenka zní zhruba nějak jako „vyslyš mé prosby, požehnaný satane“. (Je docela aktuální připomenout, že slovo „bafomet“ vzniklo zkomolením jména islámského proroka Mohameda.)

Nejhorší však kupodivu není pamflet samotný, ale fakt, že distribuce pamfletu přichází poté, co soud ve floridské Orange County rozhodl, že tak Chrám satanův může v rámci „sekulární výchovy“ činit.

„Pokud školní rada státní školy dovolí šíření náboženských pamfletů, a dokonce celých výtisků Bible (...) je jen zodpovědné zajistit, aby žáci měli přístup k celé šíři rozličných věrouk, namísto toho, abychom jen nečinně přihlíželi tomu, jak jeden náboženský směr zcela ovládá debatu a našemu mládí vnucuje svou propagandu,“ vyjádřil se k soudnímu výroku a následnému skandálu mluvčí Chrámu satanova, který si říká Lucien Greaves a dodává: „Jsem si docela jist, že všechny děti na Floridě vědí, že existuje křesťanství a jeho Bible, může naše praxe být pro děti prvním setkáním se satanismem a jeho praktikováním. Máme pocit, že by to mnoho dětí mohlo oslovit a zaujmout.“

pp

                                 Školní pracovní sešit se satanskou tématikou

Darwin a satan – základy vzdělání

Mimochodem - v opačném gardu to „kupodivu“ neplatí. Například vědecky dávno vyvrácená Darwinova „evoluční teorie“ je nadále jedinou oficiální „pravdou“ o původu člověka, která se (nejen) na amerických školách povinně učí. Zápas za sdělení, že lidstvo je dílem Stvořitelovým, se zatím nesmí v učebních osnovách objevit ani jako „alternativa“, byť třeba jen v podobě ústupku zvaného „inteligentní design“. Samozřejmě – Darwin a satan jsou pokrokovou variantou naší křesťanské civilizace.

Je příznačné, že zatímco ve Spojených státech vyvolala ofenzíva satanistů rozruch i v levicovém Huffington Post, u nás o ní víme jen z katolických zpravodajských serverů s malou návštěvností. Jako by měli pocit, že něco takového se našich škol – na rozdíl od „šátkové agendy“ – týkat nemůže. Podobnost s kauzami státem ukradených dětí předávaných na „převýchovu“ homosexuálním párům nikoli náhodná. Stejně tak nikoli náhodou bude náš parlament projednávat zákon o „adopci dětí homosexuály“, jak jsme o tom nedávno psali.

Setrváváme prostě v lehkovážné bezstarostnosti známé ze salonů na horní palubě Titaniku pět minut po nárazu do ledovce: Nám se přece nic stát nemůže! Jsme na lodi, kterou nic nepotopí! Jenže nejen námořní historie nás učí, že by neškodilo začít myslet včas na záchranné čluny.  Ptát se po nich, teprve až zjistíme, že jsme v tom po krk, a pomoc již není možná ani teoreticky je... řekněme poněkud hazardérské.

Přestože, či právě pro to, že britské i naše úřady, pan velvyslanec Žantovský či Chrám satanův nás budou ujišťovat o opaku.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky