Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Začíná svatý týden zvláštního roku: Právě proto je třeba se znovu ptát: Kdo odstranil papeže Benedikta XVI.? Co dělala NSA na konkláve? Otevřený dopis Donaldu Trumpovi. Odpoví? Mnoho otázek, žádné odpovědi

Začíná svatý týden zvláštního roku: Právě proto je třeba se znovu ptát: Kdo odstranil papeže Benedikta XVI.? Co dělala NSA na konkláve? Otevřený dopis Donaldu Trumpovi. Odpoví? Mnoho otázek, žádné odpovědi

9. 4. 2017

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší otevřený dopis několika významných osobností americkému prezidentovi s žádostí prošetřit úlohu Obamovy administrativy v bezprecedentní výměně papežů před čtyřmi lety

Zatímco někteří kardinálové vyjádřili papeži svá „dubia“, američtí katolíci vyjadřují „dubia“ svému prezidentovi. Je samozřejmě otázka, zda po útoku na Sýrii ještě můžeme pokládat Donalda Trumpa za někoho, kdo je schopen pomoci s objasněním mnoha "podivností" z minulého období, nebo je již zcela zapadlý mezi establishment, proti kterému se v kampani tolik vyhrazoval. Za pokus to ale přesto stojí.

V revue The Remnant žádají katolíci Trumpa o prošetření zásahů prezidenta Obamy, které mohly vést k abdikaci Benedikta XVI.

Drahý prezidente Trumpe!

Heslo volební kampaně „učinit Ameriku opět velkou“ v souladu s vůlí miliónů Američanů a Vaše zaměření proti mnoha dlouhodobým zhoubným tendencím nám dodávají odvahu. Všichni očekáváme zvrat kolektivistických tendencí posledního desetiletí.

Takový zvrat vyžaduje odklon od řady aktivit minulé administrativy. Máme za to, že mezi těmito aktivitami je jedna, která byla držena v tajnosti. Zvláště máme důvod domnívat se, že Obamova administrativa plánovala „změnu režimu“ ve Vatikánu.

Velice nás znepokojilo odhalení, že v průběhu třetího roku první kadence Obamovy administrativy, Váš předchůdce a protivník, státní sekretářka Hilary Clintonová spolu s dalšími spolčenými vládními funkcionáři projektovali katolickou revoluci, která měla uskutečnit definitivní odstranění toho, co v Americe zbývá katolického. Asi rok po e-mailové diskuzi, která nebyla určena veřejnosti, se setkáváme s tím, že papež Benedikt XVI. abdikoval za velmi zvláštních okolností a byl nahrazen papežem, jehož posláním je zřejmě podporovat duchovní složky ideologického programu radikální mezinárodní levice. Pontifikát papeže Františka již při mnoha příležitostech vyvolal diskuzi o své vlastní legitimitě.

Čtěte ZDE: Soumrak Františkovy éry: Planetární kaplan obamismu kolabuje. Kým a proč byl "sestřelen" Benedikt XVI.? Trosky Církve se brání, revoluce se zadrhla. Na optimismus je brzy: Když nevyhraje, alespoň zanechá spoušť

Lídr mezinárodní levice 

Během prezidentské kampaně 2016 jsme byli překvapeni aktivní kampaní papeže Františka proti Vašim politickým záměrům týkajícím se bezpečnosti našich hranic, v níž zašel tak daleko, že si dovolil sugerovat, že nejste vůbec křesťanem. Ocenili jsme vaši pohotovou a ráznou odpověď na toto hanebné obvinění.

Přivedlo nás do rozpaků počínání tohoto papeže, jehož ideologické úsilí, jak se zdá, podporuje spíše sekulární projekty levice, než aby vedlo katolickou církev k jejímu posvátnému poslání. Tato politická angažovanost, které z něho činí lídra mezinárodní levice, vůbec neodpovídá roli papeže.

Sdílíme objektivně to, co jste vyjádřil jako prospěšné pro Ameriku a věříme, že cesta Ameriky k velikosti spočívá v návratu k občanským ctnostem, abychom parafrázovali Tocquevilla. Jsme si vědomi, že není možno lidi přinutit, aby měli dobré sklony, ale možnost žít jako dobří katolíci se stala obtížnější z důvodu střetu mezi vládou USA a papežem, který chová takovou nevoli vůči těm, kdo zastávají trvalou katolickou nauku.

Otázky

Vzhledem k tomu všemu a v přání toho nejlepšího pro naši zemi jakož i pro katolíky na celém světě máme za to, že je odpovědností věřících katolíků USA předložit žádost o odpověď na následující otázky:

  • Z jakého důvodu monitorovala National Security Agency konkláve, které zvolilo papeže Františka?
  • Jaké jiné tajné operace prováděli agenti vlády USA pro rezignaci papeže Benedikta a při konkláve papeže Františka?
  • Měli vládní agenti kontakty s mafií kardinála Daneelse?
  • Mezinárodní finanční transakce s Vatikánem byly během posledních dnů před demisí papeže Benedikta zastaveny. Byly do toho zapojeny aktivity vlády USA?
  • Proč byly tyto finanční transakce znovu obnoveny 12. února 2013, tedy den poté co Benedikt oznámil svou rezignaci? Je to pouhá náhoda?
  • Jaké účinné iniciativy podnikli John Podesta, Hilary Clintonová a další vůči Obamovu zapojení do debaty, která měla za účel povzbudit „katolické jaro“?
  • Jaký byl účel a charakter tajného setkání mezi viceprezidentem Josephem Bidenem a papežem Benediktem XVI. ve Vatikánu 3. června 2011?
  • Jakou roli sehrál George Soros a další mezinárodní finančníci aktuálně působící na území USA?

Myslíme, že sama existence těchto otázek podporuje oprávněnost žádosti jejich vyšetření.

Čtěte ZDE: Podivný papež jménem František: Proč ho tolik milují, obdivují a popularizují právě ateistická média? Podaří se jeho "revolučním soudruhům" svést věřící na scestí? Naděje v Kristu: Brány pekelné Církev nepřemohou

Jak je to tedy?

Pokud toto šetření ukáže, že vláda USA nepřípustným způsobem zasahovala do záležitostí katolické církve, žádáme, aby byla učiněna opatření, který umožní katolíkům požadovat kroky od představitelů naší hierarchie, kteří zůstali věrní nauce katolické církve.

Prosíme o pochopení, že nežádáme o vyšetřování katolické církve; žádáme prostě o vyšetření dřívějších aktivit vlády USA, jejíž jste nyní výkonnou hlavou.

Děkujeme a ujišťujeme Vás o našich upřímných modlitbách.

S úctou

David L. Sonnier, LTC US ARMY (pensionovaný)
Michael J. Matt, ředitel The Remnant
Christopher A. Ferrara (Prezident American Catholic Lawyers Association, Inc.)
Chris Jackson, Catholics4Trump.com
Elizabeth Yore, Esq., zakladatelka YoreChildren

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky