Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Satan bydlí v New Yorku: Světová metropole vraždění dětí? Demokraté překročili další Rubicon. Co by na to řekl guvernérův otec? Lidé se bouří, Církev je liknavá. Zločinci hájeni, nevinní popravováni. A ještě se slaví

Satan bydlí v New Yorku: Světová metropole vraždění dětí? Demokraté překročili další Rubicon. Co by na to řekl guvernérův otec? Lidé se bouří, Církev je liknavá. Zločinci hájeni, nevinní popravováni. A ještě se slaví

3. 2. 2019

Tisk článku

Ivan Poledník popisuje odpornou a šokující "liberální" legislativu amerického státu New York, prosazenou demokraty v čele s guvernérem Cuomem a Hillary Clintonovou

Uplynulo právě 46 let od zásadní události, která se týkala legalizace potratů v USA a je všeobecně známá jako případ Roe versus Wade – soudní proces z roku 1973. Právě ve dnech výročí případu Roe vs. Wade se v americkém státě New York odehrálo další dějství této tragické události, a rozšířilo tak řadu hanebných důsledků ďábelské liberální a darwinistické ideologie v posledních desetiletích.

Demokratický guvernér státu New York Andrew Cuomo za pomoci Hillary Clintonové a dalších obyvatel amerických Bažin prosadil a podepsal minulý týden nový zákon, který umožňuje matkám rozhodnout se pro potrat kdykoliv během celého devítiměsíčního těhotenství, pokud může dítě ohrozit její "život nebo zdraví". Alarmující na tom je navíc skutečnost, že klíčový termín "zdraví" není nijak blíže specifikován a rozhodnutí o potratu je ponecháno zcela na "dobré víře".

Střídavě oblačno

Na válečném poli mezi zastánci legalizace potratů a ochránci nenarozeného života se toho v různých zemích světa každý rok odehraje spousta. Významní aktivisté z řad ochránců jsou fyzicky napadáni či zavíráni do vězení. Díky jejich úsilí se však současně daří tuto cestu do pekel mnohde významně brzdit. Tak se aktuálně například do vlád Brazílie a Maďarska dostala řada politiků s pevnými prolife postoji, zpětný ráz pociťují také například v Kanadě, kde to v poslední době s liberalizací všeho, slovy Milouše Jakeše, "trochu přešvihli".

Velkou zásluhu má Trumpova administrativa, jež zablokovala podporu "sexuálního a reprodukčního zdraví a práv" na setkáních OSN a G7. Ideologické kolonizaci odolávají africké země, eutanasie byla v loňském roce odmítnuta například ve Finsku, Portugalsku nebo Austrálii. Ve stejném roce zamezili legalizaci potratů v Argentině. V mnoha světových metropolích se konají miliónové pochody pro život s podporou význačných osobností. 27. dubna 2019 bude opět také v Praze.

"Kdo jsou oni? Jsou to ti extrémní konzervativci, co jsou za právo na život, za útočné zbraně a proti gayům? Jsou to oni? Neboť pokud jsou to oni, a to jsou extrémní konzervativci, ti nemají ve státě New York místo, neboť Newyorčané takoví nejsou." Tak pravil guvernér Cuomo.

Také prohlásil veřejně, co si agresivní liberálové a levičáci myslí už celá léta: že "stoupenci práva na život a tradičního manželství jsou bigotní extremisté podobní Ku Klux Klanu, kteří by měli buď zavřít hubu nebo vypadnout". Cuomo tím nejen odepsal (kromě jiných) milióny newyorských křesťanů a Židů jako nevítané spoluobčany, ale prohlásil za ně i polovinu obyvatel Spojených států, kteří jsou podle průzkumů veřejného mínění proti potratům a "manželství" osob stejného pohlaví.

Čtěte ZDE: Hrstka věrných: Papež a preláti jsou spojenci kultury smrti! Zlo zůstane vždy zlem. Bojovat za víru a rodinu Františkovi navzdory. Ochránci nenarozených skládají slib. Hrozí selhání: Pustíme deviace přes práh?

Trest smrti v New Yorku

Až neuvěřitelným paradoxem je, že ve státě New York je trest smrti zrušen a smrtící injekce tak de facto může být podána pouze nenarozeným dětem, nikoli však masovým vrahům či sexuálním násilníkům. "Poprava" probíhá tak, že se dítěti píchne do hlavičky nebo do trupu smrtící injekce. Čeká se 24 hodin, a pokud děťátko stále žije a brání se, injekce se zopakuje. Čeká se dalších 24 hodin. Matka nosí v břiše mrtvé dítě, mrtvolku může porodit na klinice a nebo doma na záchodě...

Guvernér označil tento nový zákon za „historické vítězství našich progresivních hodnot“. Na oslavu nově přijatého zákona zařídil, aby byl vrchol budovy nového Světového obchodního centra, Empire State Building a další budovy nasvíceny světle růžovou barvou.

Zákon o reprodukčním zdraví (RHA) prošel newyorským Senátem ovládaným demokraty dne 22. ledna 2019, s výsledkem hlasování 38:24. Vzápětí poté, co návrh zákona prošel, celý sál propukl v jásot a následoval dlouhý potlesk, který byl přerušen až výkřikem jednoho protestujícího: „Kéž se Všemohoucí Bůh smiluje nad státem New York!“

Hlavní město potratů

V současné době roste napříč Spojenými státy tlak na exkomunikaci "katolíka", guvernéra Andrewa Cuoma. Někteří odvážnější biskupové se přidávají k peticím věřících, kteří žádají newyorského kardinála Dolana, aby veřejně prohlásil, že guvernér se svým jednáním v otázce legalizace zabíjení nenarozených dětí postavil mimo Církev. Ten to veřejně odmítl udělat, protože podle něj by se Cuomo tímto krokem mohl prezentovat jako oběť a být u komunit, které jsou proti životu, ještě populárnější. Místo toho vyzval lidi, aby ho více nevolili.

Postoj, který kardinál v první chvíli předvedl, je ukázkovým selháním církevní autority, která by se měla v tuto chvíli vyjádřit zcela jasně. Zvlášť, když je mimo jakoukouli pochybnost, že se guvernér svým jednání skutečně exkomunikoval. Takto liknavě ostatně přistupuje celá modernistická novocírkev pod kormidlem současného papeže ke všem závažným etickým problémům, čímž odvádí stamiliony jí svěřených duší od spásy.

Kardinál Dolan, který se po podpisu zákona vyjádřil, že "jsou i jiné nástroje než exkomunikace," nakonec až pod tlakem veřejnosti vystoupil v nejnovějším projevu na adresu guvernéra rezolutněji. Zákon nazval "odporný a příšerný" a zvlášť poukázal nejen na to, že dítě může být zavražděno i během porodu, ale že doktoři už nebudou povinni snažit se zachránit každé narozené dítě. "Aby se Vám to vraždění neviňátek hnusilo, na to nemusíte být vůbec katolík," uvedl kardinál Dolan. Zvláštní kritiku vznesl vůči oslavám, které Cuomo v New Yorku nařídil: "střílet šampaňské a osvítit Empire State Building? Užívá si to. Užívá si být rebelem vůči katolické církvi. Je to odporné. Chvástá se, že udělal z New Yorku hlavní město potratů na světě."

Čtěte ZDE: Prokletí našich časů: Umělý potrat jako antisvátost ďáblovy církve. Irsko podlehlo, v Itálii byla oživena naděje: Katolický ministr mluví jasnou řečí. Pod útokem homolobby, levičáků i křesťanských modernistů

Co na to otec?

V polovině 70. let měl tehdejší newyorský kardinál Cooke ve svém boji proti potratům a homosexualismu za spojence Maria Cuoma, otce současného guvernéra Andrewa.

Během neúspěšné kampaně Cuoma staršího v primárkách na zástupce guvernéra v roce 1970 otec současného guvernéra podle New York Times v televizní debatě řekl, "že by hlasoval proti zákonu z roku 1970, který ve státě uvolňoval omezení pro potraty". Mario během své neúspěšné kampaně na starostu v roce 1977 rovněž prohlásil, že bude vetovat "zákon za práva homosexuálů, který dá homosexuálním učitelům právo obhajovat svůj životní styl či získávat něj stoupence".

Co na to guvernér Andrew Cuomo, pokřtěný katolík, absolvent střední školy arcibiskupa Molloya a Fordhamské univerzity? Prohlásí, že byl ctihodný kardinál Cooke "extrémista", protože obhajoval tisíciletou křesťanskou nauku? Nebo řekne svému stále žijícímu otci, aby opustil stát, protože měl politicky nekorektní názory?

Tvrzením, že lidé, kteří nesouhlasí s jeho zabijáckými názory, "nemají místo ve státě New York", se Cuomo mimo jiné přidal k těm, které historik Richard Hofstadter nazval "totalitními liberály", lidmi, co na uskutečnění takzvaných liberálních reforem používají mírně řečeno neliberální prostředky.

Vidíme to i u nás doslova na každém kroku. Jinak to už ani neumějí...

Bože, chraň nás před tou vraždící "liberální" potopou!




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky