Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
OSN: Výbor pro legalizaci mučení. Regulace odmítání potratů pro charakterní lékaře. Kam až zajde satanská logika? Perverze Božích odpůrců. Je prý skvělé trhat děti na kusy a upalovat je. Pohanství v rauši

OSN: Výbor pro legalizaci mučení. "Regulace" odmítání potratů pro charakterní lékaře. Kam až zajde satanská logika? Perverze Božích odpůrců. Je prý skvělé trhat děti na kusy a upalovat je. Pohanství v rauši

8. 9. 2019

Tisk článku

Radomír Malý se pozastavuje nad stížností jednoho z výborů OSN na polskou legislativu, jež prý nedostatečně usnadňuje ženám zabíjení nenarozených dětí

Tady už naskakuje člověku husí kůže.

Výbor OSN proti tortuře na svém zasedání v Ženevě 5. srpna si stěžoval na Polsko, že prý „chybí účinná regulace odmítání potratu ze strany lékařů z důvodů svědomí, neexistuje jasně definované právo přístupu k legálnímu potratu“. Výbor tvrdí, že prý už samo zpoždění potratu znamená pro ženu „fyzické a psychické utrpení tak bolestné a intenzivní, že je lze zařadit mezi formy mučení“. Výbor vyzývá Polsko, aby provedlo „dekriminalizaci potratu“ a legalizovalo procedury usnadňující jeho legální provedení.

Kozel zahradníkem!

Výbor OSN proti tortuře se tímto stává naopak orgánem k legálnímu prosazení tortury. Roní krokodýlí slzy nad ženou, která chce zabít své nenarozené dítě, ale zákon jí to neumožňuje. To je podle něho mučení, tortura. Neměli bychom spíše očekávat, že Výbor proti mučení se spíše zastane lidských bytostí pod srdcem matky, které jsou při potratu trhány na kusy kyretou, upalovány za živa smrtícím roztokem apod.?

Nikoliv, tento orgán žádá naopak legalizaci a všeobecné rozšíření takové tortury s jednoznačným následkem smrti. V duchu takto zvrhlé a satanské logiky se potom klidně můžeme dočkat, že tato nadnárodní instituce bude požadovat beztrestnost pro sadistické vrahy s legální možností kdykoliv páchat svá zvěrstva, protože oni chudáčci strašlivě trpí, když nemohou své ďábelské pudy ukojit, jejich oběti však nejspíš nikoliv.

 

Čtěte ZDE: Další bolševický triumf: Vraždění neviňátek v Chicagu. Skvělé vítězství liberální demokracie v praxi. Kdy budeme i u nás legálně vysávat dětem mozek z hlavičky? Vzhůru ke smrti! Je dítě vetřelec?

Ďáblova OSN

Inu, otevřeme si Písmo sv. Hned v prvních kapitolách Genese se dočteme o prvotním hříchu člověka, o jeho odpadu od Boha, vzpouře proti němu, kdy mu řekl: Ne Ty mi budeš určovat, co je dobré a zlé, já si to stanovím sám. Byl vyhnán z ráje, zatemnil se mu rozum a to, co ještě zbylo z původního poznání, se pod vlivem satana zvrhlo a převrátilo do hrůzostrašné polohy.

Člověk začal uctívat místo Boha stvořené věci (slunce, hvězdy, stromy, zvířata…a nakonec i člověka samotného) a přinášet jim lidské oběti spolu s posvátnou prostitucí. Všude, kde se odmítá pravá víra, nastupuje perverze (zvrácení) hodnot.

Tak je tomu i v případě dotyčného Výboru OSN proti mučení. Předkládá jako torturu něco, co jí vůbec není, tzn. zákon, jenž brání základní právo člověka na život (i když polská legislativa, ač jedna z nejpřísnějších v Evropě, není tak docela podle správné katolické nauky), a naopak vyžaduje zákonnou realizaci krutých muk s následkem smrti pro nejbezbrannější lidské bytosti. Ať se tedy tato instituce přestane pokrytecky nazývat Výborem proti tortuře a změní svůj název na Výbor pro legalizaci mučení!

Kdybych měl tu moc a možnost, žaloval bych jeho členy a osobně je přivedl před soudní tribunál, aby se zodpovídali ze zločinu proti lidskosti, jehož se dopustili tím, že požadují legalizaci mučení člověka s následkem smrti.

Ale to už je o něčem jiném.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky