Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Temná znamení v Římě: Hejna jsou mrtvá. Tanec na Boží oslavu se letos nekoná? Špačci doprovázejí křesťany po tisíciletí. Trest se blíží. Opuštění víry s Bergogliem u kormidla dokonáno. Bude Věčné město zničeno?

Temná znamení v Římě: Hejna jsou mrtvá. Tanec na Boží oslavu se letos nekoná? Špačci doprovázejí křesťany po tisíciletí. Trest se blíží. Opuštění víry s Bergogliem u kormidla dokonáno. Bude "Věčné město" zničeno?

28. 2. 2021

Tisk článku

Margaret C. Galitzin se ptá, zda některé podivné úkazy a příznačné události ve Věčném městě, nejsou znamením před opakovaně prorokovanou blížící se katastrofou

My je nazýváme špačci. Italové je nazývají storni nebo z legrace stormi di storni, hejna špačků. Jsou to římští špačci, kteří přilétají po stovkách tisíc a provádějí své vířivé tance nad městem od doby prvních křesťanů.

Každou zimu více než 5 milionů špačků proudí za soumraku do Říma. Než se na noc uhnízdí na stromech ve městě, předvádějí působivý program všem, kteří obrátí své oči vzhůru. Je to úžasné představení, stovky tisíc špačků se proplétají tam a zpět v kaskádách a hejnech, v úžas budících obrazcích s římským západem slunce na pozadí scény. 

Je to tanec čiré radosti, který denně provádějí tato stvoření. Jejich jediným účelem se zdá být oslava Všemohoucího, který je stvořil.

 

Pohanští věštci ve starověkém Římě sledovali tyto formace a vykládali císařům a generálům přání bohů. V křesťanské době ztratily předpovědi pohanských augurů svou důležitost. Špačci přesto přilétali dál a první křesťané je považovali za požehnání nebe pro Řím, sídlo Církve a duchovní centrum Evropy.

Jsou mrtví

Silvestr v Římě obvykle znamená jeden velký pouliční festival s jídlem, pitím, koncerty a ohromnými ohňostroji.

Městská správa se ve skutečnosti od roku 2016 snaží ohňostroje zakázat. Italové však tento výnos ignorují. Každým rokem byly ohňostroje ve městě grandióznější a působivější (201820192020) a přitahovaly turisty po tisících.

Až do Nového roku 2021. Letos Řím kvůli koronavirové panice, která se nepřirozeně prohnala světem, zavedl na Silvestra zákaz vycházení ve 22 hodin a zakázal ohňostroje. Koncerty a vystoupení byly předtočeny pro online sledování.

Řím zůstává Římem i navzdory zákazu, a tak ve městě přesto proběhly drobné soukromé ohňostroje, nic však zdaleka tak velkolepého jako v předešlých letech.

Letos se však stalo něco velice podivného. Řím se probudil a nalezl své ulice poseté tisíci mrtvolami špačků.

„Bylo to jako v Hitchcockově filmu, bylo zde hodně krve a všude se linul odporný pach,“ říká Paolo Peroso, hlava sdružení obyvatel Porta Pia. „Neuvěřitelné! Neuvěřitelné!“, křičel ve smutné nevíře jeden muž, který ulice filmoval, když ptáci padali.

Důvod podivné a náhle smrti špačků není jistý. Většina médií vinila z náhlé smrti ohňostroje a petardy, které prý způsobily nervozitu a dokonce i srdeční selhání špačků.

Je ovšem více než zvláštní, že letos je to poprvé, kdy tito ptáci utrpěli takovou panickou ataku, protože na Silvestra jsou v Římě každý rok ohromná oslnivá představení. A letos byla nesrovnatelně menší, téměř nicotná než normálně.

Objektivnější hlasy prostě konstatují, že „skutečná příčina smrti zůstává záhadou“, která je pro vědce a odborníky tak nepochopitelnou, „jako přesný způsob toho, jak tito ptáci koordinováváli své letecké manévry.“

Varování?

To, o čem nikdo v již tak panikou postižené atmosféře způsobené strachem z viru nemluví, je blížící se Boží trest pro Bergoliúv Řím.

Četná proroctví vizionářů a světců, která byla Církví schválena, hovoří o velkém trestu, jenž dopadne na Řím, který opustí Víru. Sv. Jan Bosco například viděl zničení Říma, kdy se vily a paláce na náměstích a ulicích staly sutinami.

Pak existuje proroctví sv. Malachiáše, který předložil vidění posledních 112 papežů počínaje svou dobou až po posledního (kterým má být František), v jehož době bude Řím „město na sedmi pahorcích zničeno a obávaný Soudce bude soudit Svůj lid“.

Existuje také široce rozšířené a podložené přesvědčení, že třetí fatimské tajemství hovoří o zničení Říma.

Záhadná smrt špačků v Římě může docela dobře být znamením z nebe o přicházejícím trestu nevěrného Říma.

Zdroj.

 

 




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky