Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Znamení jako hrom: Blesk zničil klíč a ruku sochy sv. Petra v Argentině. Dar z nebes k narozeninám papeže? Den před deklarací o žehnání homosexuálům. Petrův stolec je v pořádku. Bergoglio naopak. Náhoda? Neexistuje

Znamení jako hrom: Blesk zničil klíč a ruku sochy sv. Petra v Argentině. Dar z nebes k narozeninám papeže? Den před deklarací o žehnání homosexuálům. Petrův stolec je v pořádku. Bergoglio naopak. Náhoda? Neexistuje

14. 1. 2024

Tisk článku

Emily Mangiaracina přináší svědectví o pozoruhodném Božím znamení, kterého se nám dostalo v době vánočního Adventu ve vlasti současného papeže v Argentině, v chrámu Panny Marie Růžencové, v místě, kde se heretik Bergoglio narodil

Několik novinářů potvrdilo, že blesk 17. prosince 2023, v den narozenin papeže Františka a den před zveřejněním vatikánského dokumentu Fiducia supplicans, který schvaluje „žehnání“ homosexuálů, zničil klíče a pravou ruku sochy sv. Petra v Argentině.

Hromosvodům navzdory

Lepanto Institute přinesl v neděli zprávu, že vyslal nejmenovaného člověka ke chrámu Naší Paní Růžencové v San Nicolás severně od Buenos Aires, kde je tato socha umístěna, aby pořídil fotografie a potvrdil tento úder blesku, o němž původně 26. prosince přinesl zprávu italský blogger Andrea Cionci.

Na síti X pak institut sdílel titulek „Blesk ze 17. prosince Potvrzen“ a poznamenal, že blesk do sochy udeřil navzdory skutečnosti, že je nad ním, jak je vidět na fotkách, asi v desetimetrové výšce umístěno několik hromosvodů.

Nezisková organizace Catholic Vote na místo také vyslala jednoho novináře, který rovněž potvrdil, že blesk do sochy udeřil 17. prosince a zničil klíče v pravé ruce sochy sv. Petra. Zpravodajský server poznamenal, že díky mnoha okolním hromosvodům je taková událost „vysoce nepravděpodobná“.

pp

Socha svatého Petra se zničenou rukou ve svatyni Panny Marie Růžencové ze San Nicolás

Ani svatozář, ani klíč... 

Cionci a jiní zdůrazňovali, že datum, kdy blesk udeřil, i místo, kde se to stalo, jsou pozoruhodné. Socha je umístěna v provincii Buenos Aires, asi 250 km severozápadně od města Buenos Aires, kde se František narodil, vyrostl a kde byl arcibiskupem. „Zarážející je, že k této události došlo v den narozenin Jorgeho Marii Bergoglia, den před zveřejněním deklarace Fiducia supplicans, která otevírá možnost žehnání homosexuálním párům,“ napsal Cionci.

Italský blogger také poukázal na to, že sv. Petr je tradičně zobrazován se dvěma klíči v ruce: zlatý klič reprezentuje papežovu pravomoc „svazovat a rozvazovat“ na nebi. Tuto pravomoc mu dal Sám Kristus, jak stojí v evangeliu sv. Matouše 16:19: „A tobě dám klíče od království nebeského: Cokoliv svážeš na zemi, bude svázáno i na nebi; a cokoliv rozvážeš na zemi, bude rozvázáno i na nebi.“ „Zvláštní je, že, jak se zdá, tato socha držela pouze jeden klíč,“ poznamenal Cionci.

pp

Srovnání sochy sv. Petra v původní podobě s klíčem a svatozáří před úderem blesku

Tradicionalistický katolický komentátor Anthony Stine později upřesnil, že podle nezávislých badatelů sice blesk 17. prosince skutečně zničil klíče a pravou ruku sochy, ale svatozář na soše v rozporu s výše uvedenými zprávami chybí již od září 2018. „Fotky z doby před zářím 2018 sochu ukazují se svatozáří. Ale fotky z doby po září 2018 ji ukazují bez ní,“ informoval Stine. Fotografie sdílená katolickým bloggerem Ronaldem Contem ukazuje sochu bez svatozáře, ale s nedotčeným klíčem. Conte si původně myslel, že fotky sochy po úderu blesku jsou „fake“.

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Úřad je v pořádku ale...

Stine naznačil, že načasování zničení svatozáře je také výmluvné, protože 18. září 2018 František promulgoval apoštolskou konstituci Episcopalis communio, která „ohlašuje Františkův úmysl zbořit katolickou Církev, jaká byla, a nahradit ji synodální církví“.

Stine dále poznamenal, že někteří pozorovatelé popsali konstituci Episcopalis communio jako uskutečnění Františkovy apoštolské exhortace Evangelii gaudium, v níž vyjádřil svůj úmysl „důkladně přebudovat všechny církevní struktury, aby se staly více misijními“.

Tento komentátor se také vyjádřil k významu zkázy ze 17. prosince a poukázal na to, že „nejenže chybí klíč, ale chybí i ruka, kterou jsme si v sakrálním umění zvykli spojovat s učitelským úřadem. Je prostě pryč. Žádné další škody na soše nevznikly.“

Skoro jako by symbolicky bylo v pořádku samo papežství. "Úřad je v pořádku,“ pokračoval. „Petr stále má svou autoritu úřadu. Jen tento konkrétní muž na jeho stolci, už nemá žádnou učitelskou autoritu. Je to vnitřní pocit, který jsem měl, když jsem se na poškozenou sochu díval v aktuálním kontextu.“

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se úspěšně léčit či udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Bouře

Podle Cionciho kněží tohoto chrámu potvrdili, že blesk do sochy udeřil, ale nesouhlasili s jeho názorem na tuto událost a prohlašovali, že „farnost nesouhlasí s výkladem, který se s ohledem na poškození sochy svatého apoštola Petra předkládá“.

Deník Buenos Aires Herald 17. prosince informoval, že se toho dne časně ráno provincií Buenos Aires prohnala „silná bouře“. Ve svém videokomentáři Stine ukázal radarovou mapu předpovědi počasí potvrzující, že bouře postihla oblast San Nicolás de los Arroyos, kde se chrám Naší Paní Růžencové nachází.

Že by si farnost v rodném městě kardinála Bergoglia - současného uchvatitele Petrova stolce - přála jiný výklad události, je pochopitelné. Nejlépe jako "náhodu".

Jenže náhody neexistují.

 Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky