Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Utváření světového antináboženství: Satan je opice Boží. Opisuje metody evangelizace. A obrací je v pravý opak. Zrušení Svaté oběti. Přítomná ohavnost zpustošení v chrámu. Znamení blížícího se konce časů? Je to na každém z nás

Utváření světového antináboženství: Satan je "opice Boží". Opisuje metody evangelizace. A obrací je v pravý opak. Zrušení Svaté oběti. Přítomná ohavnost zpustošení v chrámu. Znamení blížícího se konce časů? Je to na každém z nás

6. 10. 2024

Tisk článku

Carlo Maria Vigano v překladu D. Grofa odhaluje podstatu Nového světového řádu, který není ničím jiným než Luciferovým kultem, ke kterému jsou nuceni všichni, kteří chtějí být součástí západních elit ve světské i církevní hierarchii - což připomíná znamení předpovězená ve Zjevení svatého Jana

Tucker Carlson je známý americký novinář, který není katolík, ale jeho televizní pořad vysílaný v loňském roce inspiroval arcibiskupa Vigana k napsání velmi zajímavého článku, který by mohl mít titul „Náboženství, které nechce říct své jméno“. 

Hlavní myšlenkou Tuckera Carlsona je, že sekulární humanismus předstírá, že je svobodný od všeho náboženství, ale ve skutečnosti sám vystupuje jako náhražkové náboženství. Jinak řečeno, „Vyžeň přirozenost, ona se vrátí cvalem.“ (francouzské přísloví) Nebo: „Přirozenost můžete vyhnat vidlemi, vždycky se vrátí“ (Horatius, římský básník).

Lidé mohou Boha odmítnout, ale nemohou bez Něho žít, protože od Něho pocházejí a k Němu všichni směřují. Čtěte dál, pokud chcete zjistit, kolik světla arcibiskup nachází v postřezích tohoto novináře.

pp

V rozhovoru pro Fox News nazvaném Církev environmentalismu upozornil Carlson na rozpor, který mnohým uniká, ale je nesmírně objevný: Ústava Spojených států zakazuje jakékoliv státní náboženství, ale vládnoucí Demokratická strana už nějakou dobu vnucuje Američanům globalistický kult. Jde o komplexní všepronikající náboženství: S uctíváním zelené agendy, s dogmaty probuzení (woke), s kulturou rušení (cancel culture), s kněžími Světové zdravotnické organizace a s proroky Světového ekonomického fóra.

Ve jménu globalistického náboženství jeho stoupenci požadují, aby se všichni občané chovali v souladu s morálkou Nového světového řádu a nekriticky a s postojem oddané podřízenosti přijímali nauky definované ex cathedra davoským Sanhedrinem. Od občanů se nevyžaduje, aby pouze sdíleli motivaci, která ospravedlňuje zdravotní, ekonomickou nebo sociální politiku vnucovanou vládami, ale aby s ní slepě a iracionálně souhlasili.

Není dovoleno zpochybňovat psychopandemii, obhajovat nepodloženost klimatických výstrah, odporovat provokaci NATO vůči Rusku v souvislosti s ukrajinskou krizí, nebo odmítat, jak jsou děti kaženy obscénnostmi LGBTQ.

Lidské oběti a "křest"

Velekněží tohoto vnucovaného náboženství dokonce dospěli k teorii lidské oběti - prostřednictvím potratů a eutanazie: Oběti, kterou prý vyžaduje obecné dobro, aby nedošlo k přelidnění planety nebo nadměrnému zatížení veřejného zdraví.

Vyznávání globalismu není volitelné, je to státní náboženství a stát „toleruje“ ty, kdo ho nevyznávají, jen do té míry, aby jejich přítomnost nebránila společnosti v praktikování tohoto kultu. Veřejný akt očkování představoval jakýsi „křest“ v globalistické víře, zasvěcení do kultu.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 7. 10. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Témata určují čtenáři a diváci svými dopisy, otázkami a komentáři jak k aktuálnímu dění nejen v politice, tak k obecnějším otázkám a problémům, jež určují náš (viditelný i neviditelný) svět. Nic - kromě vulgarit a urážek - není v tomto otevřeném prostředí zapovězeno.

„Církev environmentalismu“ se definuje jako "inkluzivní", ale netoleruje opozici. Ti, kteří nepřijímají davoské Antievangelium, jsou tedy heretiky, a proto musí být potrestáni, exkomunikováni, odděleni od těla společnosti a považováni za veřejné nepřátele.

Toto státní náboženství se rozšířilo do všech států Západu. Jejich vůdci byli na globalistické „Slovo“ obráceni apoštolem Velkého resetu Klausem Schwabem, jakýmsi samozvaným „papežem“, který je nadán neomylností a nezpochybnitelnou autoritou.

Na webové stránce Světového ekonomického fóra nalezneme seznam „prelátů“ globalismu. Velmi mocná, vysoce organizovaná síť se rozšířila nejen ve vrcholných institucích, ale také na univerzitách, soudech, v podnicích a v nemocnicích, v okrajových orgánech a místních samosprávách, v kulturních a sportovních sdruženích. Indoktrinaci proto už nelze uniknout ani na provinční základní škole nebo v malé venkovské komunitě.

Satan přichází

Postřeh Tuckera Carlsona poukazuje na podvod, jemuž nás naši vládci denně vystavují: Vnucení státního sekularismu slouží k odstranění přítomnosti pravého Boha, a současně vnucení globalistického náboženství slouží k uvedení satana do institucí s cílem nastolit dystopický Nový světový řád. V němž Antikrist bude uctíván jako bůh, a ve svém šíleném deliriu bude chtít nahradit Našeho Pána.

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Je tu dlouho očekávané pokračování rozhovoru Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se kromě jiného dozvíte o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících zcela přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti.

 Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu

 

Je znepokojivé, že mezi velký počet konvertitů k tomuto univerzálnímu náboženství (sekulárního humanismu) musíme počítat i Jorgeho Bergoglia (tzv. papež František) a zbabělé duchovní, kteří mu zůstávají věrní.

Apostaze (odpad od pravé víry) katolické hierarchie dosáhla vrcholného bodu uctíváním modly Pačamamy, která je démonickým zosobněním ekumenického, inkluzivního a udržitelného „amazonského“ globalismu.

To, čeho jsme svědky, není nic jiného než opak procesu, který vedl k šíření křesťanství v Římské říši a ve světě. Jakýsi druh odplaty vůči Kristově víře ze strany barbarství a pohanství. To, o co se pokusil Julián Apostata ve 4. století, tedy o obnovu kultu pohanských bohů, dnes horlivě uskutečňují noví apostaté. Jsou sjednoceni „posvátnou zuřivostí“, v níž jsou přesvědčeni, že se jim jejich záměry podaří uskutečnit, protože mají k dispozici neomezené prostředky. 

Luciferova anticírkev

Toto náboženství není nic jiného než moderní realizace Luciferova kultu. Není žádným tajemstvím, že ideologové globalistického myšlení jsou všichni protikřesťanští a antiklerikální, nepřátelští vůči křesťanské morálce, odporující civilizaci a kultuře, kterou Evangelium utvářelo po dva tisíce let.

Všechny zásady globalistického náboženství jsou padělanou verzí Desatera Božích přikázání, jejich zrůdným převrácením, sprostým opakem. V praxi "opisují" prostředky, jaké používala Církev při evangelizaci, ale s cílem zatracení duší a jejich podřízení nikoliv Božímu zákonu, ale ďáblově tyranii pod inkviziční kontrolou satanovy Anticírkve. V základu toho všeho spočívá nenávist k Bohu a závist na nadpřirozenou blaženost, kterou lidem vyhradil, když je vykoupil z hříchu Obětí kříže Svého Syna.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Nepřátelství mezi potomstvem Ženy a hada (Gen 3:15) je teologická skutečnost, ve kterou nepřátelé Boží především věří. Jedním ze znamení konce časů je zrušení Svaté oběti a přítomnost ohavnosti zpustošení v chrámu (Dan 9:27). Pokusy potlačit nebo omezit tradiční mši sjednocují hlubokou církev a hluboký stát (Deep state) a odkrývají luciferský základ obou.

Protože si jsou vědomi, jak nesmírné jsou milosti, které se vylévají na Církev a na svět prostřednictvím tisícileté tradiční mše, potřebují zabránit předávání těchto milostí, aby nepřekážely jejich plánům.

Příliš dlouho občané a věřící pasivně snášeli rozhodnutí svých politických a náboženských vůdců tváří v tvář důkazům o jejich zradě. Pokud ti, kteří mají ve státě a v Církvi autoritu, jednají proti občanům a věřícím, je jejich moc uzurpovaná a jejich autorita nulová.

Pokud nám nechtějí být jako otcové, pokud nechtějí naše dobro a pokud skutečně dělají vše pro to, aby nás zkazili na těle i na duchu, je načase je vyhnat z jejich pozic.

A volat je k odpovědnosti za jejich zradu, za jejich zločiny, za jejich skandální lži.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky