Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nová záhada před 11. zářím: 11 unesených letadel v Libyi. Opět nikdo nic neví. Šíří tajné služby „konspirační teorie“? Jaké překvapení nám chystají tentokrát?

Nová záhada před 11. zářím: 11 unesených letadel v Libyi. Opět nikdo nic neví. Šíří tajné služby „konspirační teorie“? Jaké překvapení nám chystají tentokrát?

5. 9. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud informuje o nejnovější „letecké inscenaci“ pravděpodobně opět z dílny tajných služeb, jejímž hrdinou může být i záhadně zmizelý let MH-370

Dopravní letadla se v posledním roce stávají pozoruhodnými „postavami“ ve hrách mezinárodní politiky: O „zmizelém“ boeingu letu MH 370 se už vůbec nemluví a nikdo po něm nepátrá. Sestřelený boeing MH 17 nad ukrajinským bojištěm uvedl svět na pokraj válečného konfliktu – a rovněž o něm nic dalšího nevíme. A nyní do třetice „zmizela“ další letadla. Příznačně před 13. výročím 11. září jich bylo – jedenáct.

pp

Jedenáct malých černoušků

„Islamistické milice v Libyi se minulý měsíc zmocnily téměř tuctu komerčních letadel a západní zpravodajské agentury varují ve svém nedávném komuniké před tím, že by mohly být stroje použity v teroristických útocích kdekoli v severní Africe.“ píše server Freebeacon.com. „Zpravodajské agentury ve zprávě, která minulé dva týdny kolovala po amerických státních úřadech, dále varují před tím, že by jedno či více z dotyčných letadel mohlo být použito během září pro útok na cíle na americké půdě, aby se tak ‚připomnělo‘ výročí útoků na New York a Washington 11. září 2001.

‚Značné množství linkových letadel v Libyi se pohřešuje,‘ vysvětlil jeden z úředníků. A 11. září bychom mohli zjistit, co se s unesenými letadly může stát.“

Po několika měsících je najednou otázka „uneseného letadla“ opět horce aktuální. Nepříliš překvapivě informaci zveřejnil zdroj nejpovolanější – samy tajné služby, které řídí cílené „úniky“ do médií.

Pozoruhodné. Jedenáct zmizelých letadel v Libyi znamená náhlé ohrožení americké národní bezpečnosti. Jedno zmizelé letadlo nad vodami oceánu kupodivu nikoho „bezpečnostně“ neznepokojilo – jistě se najde! Že celou oblast sledovaly družice (mimo jiné ty zpravodajské), které by měly zjistit, co se se strojem stalo? Asi si zrovna dávaly „dvacet“. Zato o oněch nezvěstných letadlech na kontinentu, proslulém špatnou kvalitou linkových strojů, jejichž poslední hangár bylo letiště v Tripolisu, které mezitím poškodily těžké boje, se okamžitě ví, že se jich zmocnili „teroristé“ a použijí je prý možná v Africe – a v Americe!

A není to jen letadlo jedno, je jich hned jedenáct! To jistě ospravedlňuje „znepokojení“ tajných služeb – které však kupodivu oznamují, že většina strojů má být použita v severní Africe, přičemž na americké cíle bude zamířeno pouze „jedno či více“ letadel.

pp

Čtěte ZDE: Zpráva očitého svědka: Cestující z letu MH 17 byli mrtví dávno před sestřelením u Doněcka. S teorií o „fingovaných mrtvolách“ přišel už Strelkov. Neblížíme se náhodou i k odpovědi na záhadu letu MH 370?

Čtěte ZDE: Záhada letu MH-17 se posunuje k objasnění: Sestřelil malajský boeing Obama? Hororová groteska má zjevného viníka. O vrazích se nadále mlčí. Víme proč

Libyjská válečná selanka

„Dotyčný úředník vysvětlil, že zmizení linkových letadel představuje vážnou hrozbu teroristického útoku vzhledem k tomu, že se jich teroristé zmocnili tři týdny před třináctým výročím útoků z jedenáctého září a dvouletým výročím útoků na americkou diplomatickou misi v Benghází. Při něm zemřeli čtyři Američané a ukázalo se, že šlo o plánovanou akci, ačkoli Obamova administrativa původně tvrdila, že šlo o spontánní demonstraci, vyvolanou protimuslimským videem.

Vysoce postavený americký státní úředník nám celou záležitost odmítl komentovat. Druhý se snaží věc zahrát do autu: ‚To zatím nemůžeme říci s jistotou,‘ vyjádřil se.“

„Celá záležitost“ je kromě toho i dobrou ilustrací situace v „osvobozené“ Libyi, která pod „ohavným diktátorem“ Kaddáfím byla relativně prosperující zemí a  nyní je zničenou válečnou zónou, pomalu se měnící v další v baštu islámských radikálů jako je Libyjské jitro či slavná Al-Kajda. Na rozstříleném letišti v Tripolisu zůstala zřejmě většina ze čtrnácti letadel libyjské státní flotily.

Server Freebeacon cituje „specialistu na boj proti terorismu“, Michaela Rubina z American Enterprise Institute, který sděluje publiku, že komerční letadla mohou být „skvělými zbraněmi“. „Kdo potřebuje balistické střely, když máte letadla? Dokonce i prázdná, ale plná paliva, mohou způsobit velké škody,“ vysvětluje „expert“.

pp

Čtěte ZDE: Pilot vysvětluje: Malajské letadlo nemohlo „jen tak spadnout“. „Obyčejný terorista“ by stroj nepřeprogramoval. Co nám chtějí vlády utajit?

Čtěte ZDE: Mystifikace o letu 370 Malajsijských aerolinií: Je usilovné pátrání v oceánu kamufláž CIA? Svědectví pilota Boeingu 777. Pozoruhodná shoda se „ztracenými“ letadly z 11. září 2001

Fatální opomenutí konspiračních teoretiků

Upozorňuje však také na skutečně zajímavé „opomenutí“ ze strany amerických bezpečnostních složek. Ani po jedenáctém září, ani poté, co se v roce 2003 „ztratil“ v Africe Boeing 727, což vyvolalo jisté znepokojení ohledně bezpečnosti amerického konzulátu v Karáčí, nepřijaly Spojené státy opatření, která by jim umožňovala se proti podobnému útoku bránit. Po třinácti letech jsou tedy Spojené státy „otevřeny“ dalšímu pokračování historie 9/11.

To je panečku konspirační teorie! A kolik jich nejspíš ještě bude! Jakékoli teroristické útoky, ať pravé či „falešné“, jsou totiž, jak správně poznamenává Mike Adams na serveru NaturalNews.com, automaticky „konspiracemi“ – protože jejich autoři nutně musí konspirovat, tedy „piklit“.

Co se stane za týden? Stanou se skutečně letadla (či letadlo) rozbuškou další „války proti teroru“ (a s ním proti zbytkům občanských svobod), kterou předznamenala (pravá? falešná?) poprava novináře Jamese Foleyho?

Nezapomínejme na MH 370

Pád Boeingu letu MH 17 – a jeho důsledky – jsou nyní předmětem summitu NATO ve Walesu. Není přitom dosud „oficiálně“ známo, kdo za jeho sestřelením stál. Vyšetřovatelé chtějí veřejnosti něco sdělit „kupodivu“ těsně před 11. zářím.

O osudu letadla letu Malajských aerolinií číslo MH-370, jež „zmizelo“ v březnu letošního roku údajně nad Indickým oceánem, není nadále nic známo. Od počátku celé kauzy je jisté snad jen jedno: s letadlem se nestalo nic z toho, co tvrdí oficiální místa skrze mainstreamová média.

Po několika měsících je najednou otázka „uneseného letadla“ opět horce aktuální. Nepříliš překvapivě (pro ty, kteří stále ještě odmítají přestat přemýšlet) informaci zveřejnil zdroj nejpovolanější – samy tajné služby, které řídí cílené „úniky“ do médií. Brzy se nejspíš dozvíme proč. Nic není náhoda. A pokud právě zpravodajské agentury upozorňují na možnou souvislost s výročím 11. září, měli bychom být dvojnásob pozorní.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky