Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Třináct let od 11. září: Útoky na WTC nesou stejný rukopis jako zmizení letu MH 370 a sestřelení MH17 nad Doněckem. Nová fakta o podvodu s „dvojčaty“. Na řadě je Irák?

Třináct let od 11. září: Útoky na WTC nesou stejný rukopis jako zmizení letu MH 370 a sestřelení MH17 nad Doněckem. Nová fakta o podvodu s „dvojčaty“. Na řadě je Irák?

11. 9. 2014

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad pozadím útoku na budovy WTC a ukazuje, že nejde o nic zas tak nového: Původci jsou titíž, modernizují se pouze metody a rostou možnosti mediálních „krytí“

Dnes si připomínáme třinácté výročí od útoku na věže WTC v New Yorku. Všechna relevantní dostupná fakta, která jsou i přes stále udržovanou masívní propagandu k dispozici, ukazují na to, že šlo o monstrózní zpravodajskou operaci Spojených států. Jejím smyslem bylo zcela změnit západní svět, jak jsme jej do té doby znali a otevřít Pandořinu skříňku války s islámským světem.

pp

Čtěte ZDE: Nový světový řád (NWO) útokem na budovy WTC 11. září 2001 zahájil novou epochu. Kdo stál v pozadí této tragédie? Přinášíme film Loose Change, který na tyto znepokojivé otázky odpovídá

Čtěte ZDE: Ještě jednou 11. září 2001: V historii nic nového?

Důkazy jsou nezvratné

Událost se především stala dokonalým motivem k drastickému omezení občanských svobod – bez ohledu na to, že je dodnes nejisté, kdo za tímto bezpochyby teroristickým činem skutečně konkrétně stál. Známe obrovské množství důkazů, které oficiální verzi jednoznačně vylučují. Výpovědi svědků, odborníků a vědců z mnoha oborů ji doslova roztrhaly na kusy. 

Vše začalo 11. září. Díky tomu, že stále větší část veřejnosti na obou stranách Atlantiku už chápe, že šlo o monstrózní podvod, lze lépe rozumět také tomu, co se kolem nás právě odehrává 

Není proto divu, že podle posledních průzkumů ani většina americké veřejnosti oficiální vládní verzi o původcích 11. září už dlouho nevěří. Mnohé zásadní materiály jsme v minulosti vícekrát publikovali. Dnes přinášíme další málo známá fakta ve filmovém dokumentu o této události, která změnila svět.

Většina dokumentů dokazuje, že akce byla připravená tajnými službami USA a Izraele. Na tom se shoduje většina odborníků. Na čem se naopak experti i politici  shodnout neumějí –  kam až nitky této přísně tajné operace sahaly: Kdo byl pouze informován, kdo přímo pověřen technickým provedením, kdo o tomto zločinu rozhodl a kdo dal povel ke spuštění akce.

Jedno je však naprosto nepochybné: Verze, kterou nám oficiální propaganda dodnes představuje, se nikdy nestala. Nemohla se stát. I kdyby na chvíli přestaly fungovat fyzikální zákony. Islámští teroristé byli buď pouhými pěšáky na cizí šachovnici, nejspíš se však většina z nich operace vůbec nezúčastnila. Zůstane zřejmě ještě dlouho – možná z hlediska našich životů navždy – tajemstvím, zda byl o celé akci dopředu informován prezident George W. Bush. Mnoho indicií totiž ukazuje, že tím kdo držel tajemství v Bílém domě, byl spíše viceprezident  Dick Cheney.

pp

Čtěte ZDE: O krok dál: I významní američtí architekti chtějí znát pravdu o 11. září. Přinášíme nový filmový dokument. Odhaluje další fakta o gigantickém podvodu, který změnil svět

Pyramida moci

Podle amerických vojenských veteránů, kteří jsou v odhalování pravdy o této tragédii velmi aktivní, byla akce dílem „tajných služeb uvnitř tajných služeb“. Pokud bychom chtěli proniknout do „vnitřního prstence“ zasvěcenců, kteří plánují a řídí podobné operace, museli bychom zaměřit hlavní pozornost na spolky působící ve skrytu zednářských lóží a vystupující z „podsvětí“ pomocí „výsadků“ typu skupina Bilderberg, Trilaterální komise a hlavně Rada pro zahraniční vztahy.

PP koláž

Čtěte ZDE: Řídí současnou krizi na blízkém východě a politiku Bruselu Ilumináti? Jakou v tom hraje roli Rada pro zahraniční vztahy?

Čtěte ZDE: Iluminátská skupina Bilderberg: Převodová páka a mozkový trust světovlády. Bude jejich pokus o zničení národních států úspěšný?

Ani to však zřejmě není poslední patro pyramidy moci.  Z viditelného světa, kde se ještě můžeme zachytit nějakých hmatatelných kontur, se při poctivém hledání posouváme stále více do světa „přízraků“. Tento směr se však po desetiletích usilovné mediální práce podařilo v očích běžných lidí totálně zdiskreditovat. Je přitom zjevné, že právě kabalistické okultní spolky úzce spojené s finanční oligarchií, jsou oním spojovacím článkem s tím, „kdo smrdí sírou“. Právě on je tím rozhodujícím hybatelem při těchto strašlivých zločinech. Ať už to jsou obě světové války, 11. září 2001, nebo současná ukrajinská krize.

Všechny tyto operace mají, jak již dlouho víme dokonce od samotných aktérů "velké politiky", jeden hlavní  cíl: Nový světový řád (NWO). K tomu, aby se světovláda stala realitou, používají jeho osnovatelé „urychlovače času“, pomocí zmíněných „revolučních“ operací, vždy úspěšně překrytých globálními mediálními manipulacemi.

Osudové jedenácté září 2001, kdy se jako domeček z karet složily dvě věže Světového obchodního centra v New Yorku, samozřejmě není v historii ojedinělou „operací pod falešnou vlajkou.“ Dokonce lze říci, že většina podobných osudových událostí, byla tak či onak spojena s připravenou mystifikací. 

Všechno už tu bylo  

Chceme-li zůstat jen v moderní historii, nemůžeme nepřipomenout například zinscenovaný výbuch na americké lodi Maine. Na konci 19. století hledaly Spojené státy motiv pro vytlačení Španělska z Kuby. Směrem na Havanu vyslaly roku 1898 U.S.S Maine, aby bránila obchodní zájmy poté, co zde vypukne vzpoura. O tři týdny později, brzy ráno 15. února, zničila exploze třetinu lodi, přičemž zemřelo 270 amerických námořníků. Prezident McKinley obvinil Španělsko brzy poté, co Naval Court of Inquiry prohlásila, že explozi způsobila nastrčená mina. Americký tisk obvinil Španělsko, aniž by měl jakýkoliv důkaz. "Ty zařiď obrázky, já zařídim válku," řekl tiskový magnát William Randolph Hearst Frederiku Remingtonovi. Dnes již je dávno známo, že si loď USA odpálily sami, aby zařídily útok pod falešnou vlajkou, napadly Kubu a vyhnaly Španěly.

Ani vstup USA do první světové války se neobešel bez operace pod falešnou vlajkou. Záminkou se stalo potopení lodi Lusitania. Skoro dva tisíce cestujících, včetně 100 Američanů, bylo zabito 7. května 1915, když německá ponorka zasáhla torpédem luxusní britský parník. Nemuselo k tomu však dojít. Ještě před incidentem německá vláda Washington varovala. Noviny ve Spojených státech však odmítly zveřejnit, že Němci podezírají loď z převozu munice. Wilsonova vláda využila tragédii pro vstup Ameriky do 1. světové války. Až téměř o sto let později, v roce 2008, potápěči objevili, že Lusitania skutečně převážela více než 4 miliony kulek do střelných zbraní. "Byly tam toho doslova tuny a tuny, nacpaných v nechladících krabicích, příznačně označených jako sýr, máslo a ústřice", řekl The Daily Mail americký podnikatel Gregg Bemis, který vlastní práva na průzkum  vraku.

Záminky k omezení svobod a válkám

V únoru 1933 nacisté zinscenovali požár Říšského sněmu. Hitler poté vymohl na prezidentu Hindenburgovi, aby vydal dekret omezující občanské svobody, včetně svobody slova a projevu, i omezení práva shromažďovacího. Následovaly masívní domovní prohlídky, konfiskace majetku a narušení poštovních, telegrafických a telefonních služeb. Nacisté pomocí tohoto dekretu – a (pro nás zvlášť poučné) likvidací poslanecké imunity – zničili své politické oponenty.

Šest let nato připravili nacisté další akci pod cizí vlajkou, která spustila II. světovou válku. Přepadení vysílače v Glivicích v Horním Slezsku v Německu bylo součástí operace Himmler, tedy série operací vytvořené SS, jimiž Hitler „nastavil podmínky“ pro invazi do Polska. Příslušníci SS v polských uniformách napadli rádiovou stanici, rozhlásili protiněmeckou zprávu v polštině a zanechali po sobě těla německých Slezanů, známých ze sympatií s Polskem.

Vietnamská válka 

4. srpna 1964 prezident Lyndon Johnson vystoupil v celostátní televizi a sdělil národu, že Severní Vietnam napadl americké lodě. V Kongresu okamžitě prošla rezoluce o Tonkinském zálivu, jež poskytla Johnsonově administrativě příležitost zahájit vojenské operace proti Severnímu Vietnamu. Jak potvrzují všechna známá fakta, šlo také o klasickou akci pod cizí vlajkou. Dnes již víme, že americký torpédoborec Maddox nenapadl Severní Vietnam, jak tvrdil Pentagon, a "nezvratné důkazy" byly pouze dobře připravenou provokací. Tak bychom mohli pokračovat ještě velmi dlouho. 11. září však přineslo v těchto „katalyzačních operacích“ zásadní novinku.

Přísně tajné premiéry

V minulosti převládaly v tajných operacích pod falešnou vlajkou převážně útoky proti lodím a veřejným budovám. Od počátku jedenadvacátého století vstoupila na scénu letadla. 11. září je přelomem, který tento druh operací postavil na kvalitativně vyšší úroveň. Dosud se „obětní beránci“ většinou počítali maximálně na stovky, útok na WTC si však vyžádal již tři tisíce obětí. To, že si tajné služby letadla oblíbily, svědčí i zmizení malajského letadla MH 370, o kterém jsme již mnohokrát psali, stejně jako červnové sestřelení Boeingu malajských aerolinií nad Doněckem.

pp

Čtěte ZDE: Zpráva o zámince ke světové válce: Chce zastřít zjištěná fakta? Mají být výsledky utajeny? Expert: Vše ukazuje na to, že let MH17 sestřelilo jiné letadlo

Čtěte ZDE: Nová záhada před 11. zářím: 11 unesených letadel v Libyi. Opět nikdo nic neví. Šíří tajné služby „konspirační teorie“? Jaké překvapení nám chystají tentokrát?

Nedávné „zmizení“ 11 boeingů na letišti v Tripolisu naznačuje, že se můžeme v brzké době setkat s akcí mnohem větších rozměrů, než bylo 11. září. Tajné služby prostě jdou s dobou. A ta má úplně nový diktát: Konfrontaci s Ruskem. Let MH17 byl v tomto směru spíše ouverturou. Lze proto předpokládat, že další letadla uvidíme „v akci“ již brzy, protože napětí na Ukrajině se v souvislosti s Putinovým mírovým plánem opět pomalu snižuje. Hlavní příčinu však nehledejme tam, ale v Iráku a v Sýrii, kde se Spojené státy opět chystají zaútočit. Ještě dnes přineseme k tomuto tématu další důležitý materiál. Jakou roli v tom sehrají další operace pod cizí vlajkou? Uvidíme.

Vše začalo 11. září. Díky tomu, že stále větší část veřejnosti na obou stranách Atlantiku už chápe, že šlo o monstrózní podvod, lze lépe rozumět také tomu, co se kolem nás právě odehrává. Navzdory tomu, že bubny mediálního mainstreamu stále rachotí své ohlušující mystifikační kampaně. Jsou to však už jen dobře secvičené reprízy. Premiéra se odehrála před třinácti lety v New Yorku.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky