Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kterak rozlítit vládnoucí havlisty: Podminovat jejich „pražskou kavárnu“. Volme Národní demokracii. Zapalme plamínek české normálnosti. Adam Bartoš na magistrát!

Kterak rozlítit vládnoucí havlisty: Podminovat jejich „pražskou kavárnu“. Volme Národní demokracii. Zapalme plamínek české normálnosti. Adam Bartoš na magistrát!

7. 10. 2014

Tisk článku

Martin Kohout se zamýšlí pohledem pravicového voliče nad tím, koho volit v následujících komunálních a senátních volbách, a komu se zdaleka vyhnout

Před pár dny jsme s přáteli zašli na skleničku. Byla to pestrá skupina lidí z různých profesí, které spojovalo jedno. Všichni se živíme normální prací. Žádné granty, dotace, neziskovky…Přirozeně také došlo na diskuse o politice a následujících volbách s Hamletovskou otázkou „koho volit“?

pp

Tradiční strany jsou všechny levicové

Zcela jednoznačně jsme se totiž shodli, že současný establishment bez rozdílu representuje zájmy extremistické levice a na ní napojených etno/eko/multikulti businessmanů. Paradoxem přitom je, že úplně nalevo stojí tzv. „pravice“. Třeba v ODS na „primátora“ (s aktuální podporou asi 7 procent hlasů) kandiduje B. Svoboda, který svoji pravicovost projevoval opakovanou podporou homo pochodů gaypride. Na Praze 2 zase vede kandidátku J. Černochová, která dokonce plánuje předložit zákon umožňující těmto sexuálním deviantům adoptovat děti.

V Bartošovi by se konečně objevil zastupitel, který by například protestoval proti pořádání těch nechutných homo pochodů zaštiťovaných současným primátorem. Určitě by na magistrátu bojoval za omezení grantů a dotací různým extremistickým neziskovkám a „umělcům“.

Na Praze 3 stojí v čele kandidátky ODS nějaký A. Bellu a jeho hlavní starostí je „podpora neziskovek“… Přirozeně korunu tomu nasazuje vedení ODS, kde pravdoláskařské koncepty multikulturalismu, politické korektnosti a dalších socialistických vymožeností patří k základní ideové výbavě. O TOP 09 nemá dokonce smysl snad ani hovořit. Většina jejich politiků je názorově na úrovni strany Zelených a není jistě náhodou, že za TOP 09 kandiduje i známý zelený extremista a eko businessman M. Bursík. Ostatně i „Karel“ se do politiky vrátil díky straně Zelených.

Účelová hnutí jsou nedůvěryhodná

Pak tu je řada různých hnutí. Mnohá vzbuzují dojem, že je ustavily podnikatelské skupiny z okruhu státních kapitalistů. Jiná jsou zase plná bývalých podivných politiků. Žádné z nich nemá nijak vyhraněné politické názory. To sice lze bez problémů akceptovat na malé obci, nikoliv v Praze. Alternativou tedy nejsou.

Je na čase přinést do politiky skutečně konzervativní názory, ať pravdo-láska zuří.

Pak tu máme dvě nové strany. Svobodné a NE Bruselu - Národní demokracie. O téhle možnosti jsme živě debatovali. Svobodní se nám líbí ekonomicky, ale ukázalo se, že nikdo z nás není názorově a hodnotově extrémní liberál. Pak přišel na přetřes A. Bartoš a jeho NE Bruselu. O jeho popularitu se nedávno postaral mediální meanstream, který mu začal vyhrožovat ekonomickou a trestní likvidací za jeho „seznam“ známých Židů v české společnosti. Podle názorů pravdoláskařského establishmentu je to prý „nacista“.

pp

Čtěte ZDE: Demonstrace, o které média mlčí: „Odmítáme protiruské sankce! Nechceme válku!“ Na Václavském náměstí řvaly motorky jako při pohřbu Jana Patočky. StB v novém převleku?

Jelikož se ale většina z nás již dlouhodobě dostala do modu, že věří přesnému opaku, než co říká mediální mainstream a současný politický establishment, začali jsme si klást následující otázky. Jsou jeho názory na Židy pro českou politiku relevantní? Lže zase mediální mainstream? Co by se stalo, kdyby se dotyčný dostal do pražského zastupitelstva? Odpovědí bylo, že by se nestalo nic negativního.

Naopak, konečně by se objevil zastupitel, který by například protestoval proti pořádání těch nechutných homo pochodů zaštiťovaných současným primátorem. Určitě by na magistrátu bojoval za omezení grantů a dotací různým extremistickým neziskovkám a „umělcům“. Byl by možná konečně plamínkem normálnosti v té záplavě politicky korektní šílenosti. S jeho názory na Židy a jejich (přeceňovanému) vlivu na českou společnost nemusíme nutně všichni souhlasit, ale nepovažujeme je za extremistické a on na ně má plné právo. Svoboda slova je nám drahá! A hlavně nejsou důležité….

Jelikož večer nakročil a vypitých sklenek přibývalo, došlo nám ještě jedno. Jeho zvolení asi rozpálí do běla všechny ty pravdoláskařské politiky, umělce a další parazity. To by nám všem udělalo mimořádnou radost. Představa jak budou ČT, MF, LN běsnit, že se do magistrátu dostal „český nacista“, nám všem připadala velmi příjemná. (Inteligentnímu čtenáři asi již došlo, že ono spojení český nacista je oxymóron, tedy dvě vzájemně si odporující tvrzení)

Proto Bartoš do Magistrátu! Pravdo-lásce pro zlost…

Zdroj.

Poznámka redakce PROTIPROUD

Kromě Adama Bartoše, kandidáta na pražský magistrát, kandidují za Národní demokracii také zajímavé a důvěryhodné osobnosti do senátu. Na Praze 1 je to publicista a zakladatel jednoho z prvních alternativních serverů u nás Zvědavce, Vladimír Stwora. V obvodu Praha 5 kandiduje další známý publicista a bojovník proti Novému světovému řádu Daniel Solis. V Děčíně bude za ND usilovat o hlasy voličů vynikající ústavní právník Jaroslav Kuba a v Kladně mají občané možnost podpořit spisovatele a bojovníka proti pozitivní diskriminaci a gender politice Josefa Hausmanna.

Odpůrci EU mohou volit s čistým svědomím i v Chebu kde kandiduje za Svobodné do senátu bratr Ladislava Jakla Václav Jakl. V Praze 9 potom jistě stojí za to podpořit Františka Pecku rovněž za Svobodné. Za pozornost jistě stojí i bývalý senátor a jeden z prvních signatářů Manifestu D.O.S.T. lékař Karel Tejnora, kterého mohou volit občané v obvodu Česká Lípa. Volbou proti EU je i Vladimír Železný kandidující za Nezávislé demokraty v obvodu Znojmo.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky