Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Lešť: Společné cvičení, nebo příprava základny NATO? Slovenské létající auto i stanice Havel Today. Ať se jmenujete Československo, nebo Česko a Slovensko, stejně vás dostaneme!

Lešť: Společné cvičení, nebo příprava základny NATO? Slovenské létající auto i stanice Havel Today. Ať se jmenujete Československo, nebo Česko a Slovensko, stejně vás dostaneme!

11. 10. 2014

Tisk článku

Svätoboj Clementis informuje o pozoruhodných novinkách u našich nejbližších sousedů, jež – jak jinak – mají význam pro obě strany hranice, která po „schengenu“ vlastně stejně neexistuje...

Na Slovensku, konkrétne v Košiciach sa začala slovensko-česká vojna. Vojna vlakov. Proti sebe stoja žlté vozne súkromného českého podnikateľa RegioJet Radima Jančuru, ktorý chce jazdiť z Bratislavy do Košíc a späť a Železničná spoločnosť Slovensko (ŽSS). Vojna začala tým, že na košickej železničnej stanici, ktorá je v rekonštrukcii, nechcú dovoliť pre RegioJet okienka na predaj cestovných lístkov a ŽSS nechce v žiadnom prípade ustúpiť. Problém je však hlavne v tom, že RegioJet deklaruje cestovné o štvrtinu nižšie ako ŽSS, okrem toho spoločnosť Radima Jančuru má v sedačkách zabudované dotykové displeje, chce ponúkať zadarmo kávu, mätový čaj či dennú tlač.

pp

Vojna vlakov

Ako povedal podnikateľ Radim Jančura (rodený Moravan) “všetky železničné spoločnosti sa snažia vyšperkovať prvú triedu, aby následne šklbali cestujúcich v druhej triede. My sme sa k tomu postavili naopak a komfort budeme ponúkať už v najnižšej triede“. Vojna vlakov má vypuknúť 14. decembra o štvrť na šesť ráno. Košičania neveriacky krútia hlavami a jeden z nich povedal: "Bol som proti rozdeleniu Československa, ale  tu na tomto banálnom príklade možno postrehnúť, že v prípade nerozdelenia by sme sa kvôli európskym fondom možno boli aj pozabíjali. Tu možno oceniť múdrosť Klausa a Mečiara pred rokmi."

Základom správ televíznej stanice bude rusofóbia, a keďže to bude financované USA, tak to bude aj majetkom USA. A Američania si svoj majetok musia chrániť, pred balistickými strelami z Ruska. A tak za Prahou musia vzniknúť bázy protivzdušnej obrany PRO

Na Slovensku naše mamičky zvykli v čase „babieho leta“ prevetrať šatníky, aby mole nemali pastvu a napchali potom do šatníkov tabak. Teraz v čase "babieho leta“ vyliezli na Slovensku mole  z bratislavských šatníkov, ktoré si hovoria osobnosti a na changenet. sk zavesili petíciu “Nevisíme vo vzduchoprázdne“, kde sa okrem iného hovorí, aby sme sa správali ako spoľahliví partneri EU a NATO a nie ako trojský kôň Ruska.

pp

Čtěte ZDE: Otazníky nad Bratislavským Hradem: Je prezident Kiska agentem scientologické církve? Prodavač sendvičů odmítl 400 000 podpisů občanů. Kdy vypukne Slovenské národní povstání?

Havlomole?

Pod petíciou sú podpísané známe Havlomole, ako Peter Zajac, literárny vedec, Ján Štrasser, spisovateľ, samozrejme nechýba tu Fedor Gál, ktorý podpisuje petície od Chebu až po Čiernu nad Tisou. Je tu aj zaujímavosť, neskutočná, Daniel Pastirčák, umelec a kazateľ. Tak čo je vlastne ? Tie dva prívlastky nijako dohromady nejdú. Je tu aj Magdaléna Vašáryová, poslankyňa NR SR, ktorá sa pre zmenu už netituluje herečkou, hoci spojenie herečka a poslankyňa by bolo logickejšie. Za dva týždne tieto osobnosti získali 135 podporovateľov! Veľkolepý výkon, len čo je pravda. Vraví sa, že koho chce Pán Boh potrestať, tomu zoberie rozum. Našťastie Pán Boh väčšine Slovákov ešte rozum nezobral.

Ale beťárov tu máme dosť. Pred pár dňami som písal o situácii v exkluzívnom výcvikovom priestore Lešť. Čo sa však nestalo. Večer ôsmeho októbra sa na portáli sme.sk objavila zaujímavá správa, ktorá však po pár minútach nenávratne zmizla. Hovorilo sa v nej o stanovom meste vo výcvikovom priestore Lešť, kde bude od 19. októbra cvičenie NATO s 1300 vojakmi. Z nich bude 900 slovenských, 300  českých, čo skôr pripomína slovensko-české cvičenie, bude tu však ešte 18 Maďarov (zrejme kuchári, ktorí budú variť Segedínsky, Uhorský a Maďarský guľáš) a 38 vojakov z USA (zrejme dozor).

Stanové mesto s „ nepriestrelnými plachtami“

Stanové mesto bude pozostávať zo stanov s „nepriestrelnými plachtami“ a komfort v nich bude možný aj pri mínus 55 stupňoch Celzia. Kým som sa dostal k prepočte kapacity stanového mesta, správa nenávratne zmizla. Logicky vzaté, ak ich teraz postavia, budú tu aj cez zimu a logické je aj to, že tu bude niekto zimovať. Slovenský premiér sa nedávno vyjadril , obrazne povedané, že „ani Bohovi na Slovensku nebudú základne NATO“. Povedal to úprimne, tajomstvo spočíva v tom, že sa to môže volať aj stanové mesto vo výcvikovom priestore.

No a aby sa nám bratia v Česku nesmiali, ako nám zdochla koza, mám jednu zlú správu aj pre nich. Naplno sa rozbehli prípravy na televízne vysielanie, ktoré má eliminovať ruskú televíznu stanicu Russia Today. Tento ruský kanál doslova uzemnil BBC a CNN hlavne tým, že vysiela to, čo je v anglosaských krajinách tabu ergo cenzurované. Na poslednom zasadnutí Výboru v otázkach vysielania (Broadcasting Board of Governors, BBG) sa hovorilo o otázkach informačno-propagandistického zabezpečenia politiky USA v súvislosti s terajšou krízou na Ukrajine.

Havel Today pre Rusko a Čínu

Nastolila sa otázka satelitného vysielania smerom na Rusko. Šéf BBG Jefrey Shell dal príkaz pripraviť takýto projekt. Prípravy na takého vysielanie sa už rozbehli naplno, Kongres USA a Biely dom by mali schváliť projekt (podobný je už rozpracovaný na Čínu) a aj financie. Vysielať by sa malo z Prahy! Lebo tam je dosť rusofóbov. Vysielanie sa má šíriť nielen na Rusko ale aj na bývalé krajiny soctábora. Česká a slovenská (RTVS) televízia to môžu rovno zabaliť, lebo čo budú vysielať?

Keby sa české média dnes na toto spýtali ministra zahraničia Zaorálka, zareagoval by rovnako, ako na  projekt slovenského lietajúceho auta: To je nejaký hlúpy vtip, že?  Slovenské lietajúce auto je fakt, tak isto ako vysielanie Havel Today, či Bohemia Today z Prahy. Zábavné by bolo keby sa to volalo Pilsner Today.

Horšia správa sú však dôsledky tejto správy. Pochopiteľne základom správ televíznej stanice bude rusofóbia, a keďže to bude financované USA, tak to bude aj majetkom USA. A Američania si svoj majetok musia chrániť, pred balistickými strelami z Ruska. A tak za Prahou musia vzniknúť bázy protivzdušnej obrany PRO.

Lakonicky možno len dodať, či sa voláte Československo, alebo Česko a Slovensko, aj tak vás dostaneme. Tak ako v roku 1938...

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky