Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Havlisté používají invalidy jako lidský štít
Popisek: Dobývání veřejného prostoru | Autor: Žertovná koláž Ondřej Höppner

Havlisté používají invalidy jako lidský štít

9. 4. 2013

Tisk článku

Václav Danda Václav Klaus se kritikou aktivistů, kteří „dobývají veřejný prostor“, trefil do černého

Prezident Václav Klaus uveřejnil v Protiproudu článek Souboj o veřejný prostor nekončí. Okamžitě se na něj sneslo kobercové bombardování havlistických médií. Snažila se toto závažné sdělení zlehčit a desinterpretovat tvrzením, že tentokrát Václav Klaus minul cíl, protože prý šlo o aktivity našich postižených spoluobčanů. Nic není pravdě vzdálenější. Jde o běžnou mystifikaci.

Ve skutečnosti používají havlisté  cokoli, třeba i invalidy jako štít pro další a další dobývání veřejného prostoru. Rozhodně jim nejde o zdravotně postižené spoluobčany. Ti jsou v tomto tažení druhořadí. Primárně jde havlistům o dobytí zbytků veřejného prostoru, který ještě v postdemokratické společnosti zbývá. Jde jim především o jejich mocenské zájmy. K tomu zneužívají kohokoliv, kdo se zneužít dá.

Amorální princip lidských štítů se bohužel používá ve válečných konfliktech všude ve světě. Scény, v nichž postupující ozbrojenci tlačí zbaběle před sebou ženy a děti jako živé štíty známe z westernů i z bývalé Jugoslávie. Do invalidů a žen se přece nestřílí ani politicky. A kdo by přece jen bojoval a mediální zbraně neodložil, bude mediální kamarilou nemilosrdně zlikvidován.

My nejsme aktivisté, my jsme invalidé

A kdo že se při bližším zkoumání skrývá pod aktivisty dobývajícími veřejný prostor? V tričku „dobývačů“ se nechaly vidět všechny havlistické hvězdy, které tak dojemně bok po boku bojovaly za „Karla“ na Hrad, nebo – jako Václav Bělohradský či Ivan Štampach – jsou aktuálně opěrnými  sloupy neomarxistického ProAltu.

Černý a Vondra, kamarádi z vlhké čtvrti

Mezi hrdé „dobývače“ patří i hlavní autor  Schwarzenbergovy výtvarné kampaně s ukradeným logem Sex Pistols, „výtvarník“ David Černý. Tohoto „umělce“, zná veřejnost především jako autora plastiky Entropa, která ozdobila i říšské doupě v Bruselu. Český daňový poplatník za tuto výtvarnou ostudu zaplatil desítky milionů.

Jeho přítel Alexandr Vondra, který mu europeistický kšeft dohodil, musel mezitím z veřejného života odejít. Stovky milionů za údajné ozvučení protektorátních večírků během takzvaného Českého předsednictví v Evropské unii se nakonec podařilo zamést pod koberec. Jeho bratr v zástěře a kolega z Bilderberg Group, dlící v současné době v Černínském paláci, ho nenechá ve štychu. Vrabci z Prahy až po Tel Aviv si cvrlikají o jeho trafice na postu velvyslance – kde jinde než v Izraeli?

Dobývání této části veřejného prostoru už skončilo jejich vítězstvím. Některé nevelké prostory prostoru ale ještě zbývají. Takže, soudruzi, jen dál a kupředu. Jen jedno nechápu: Vaše převaha je totální. Přece vám nestojí za to skrývat se za invalidy, Romy, homosexuály a jiné minority. Vždyť je to nečestné a nesportovní.  Ale vlastně stojí. Právě proto, že je to nečestné a nesportovní.     

 




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky