Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Moravcova „kavárna“: Jak zničit náš „nepřirozeně homogenní“ stát? Tomáš Halík na cestě od katolíka k imámovi. Použije své milióny z Tumpachovy ceny  na islamizaci ČR?

Moravcova „kavárna“: Jak zničit náš „nepřirozeně homogenní“ stát? Tomáš Halík na cestě od katolíka k imámovi. Použije své milióny z Tumpachovy ceny na islamizaci ČR?

18. 12. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší dva názory z různých východisek i koutů naší země, které reagují na naši údajnou „morální povinnost“ přijmout islámské uprchlíky, jak nám ji diktuje pražská „lumpenkavárna“...

Lea Vojteková: Perly u Moravce

V Otázkách Václava Moravce na téma uprchlíků padaly samé „perly“. Podle Tomáše Halíka máme prý „morální povinnost“ přijmout uprchlíky. Hlavně, že se Česká republika nedokázala postavit ani za ukradené české děti v Norsku. Nebo nemocné české děti, kterým se spoluobčané skládají pomocí víček z PET-lahví. Perla první:

1. Jan Hartl: ,,Česká republika je nepřirozeně etnicky homogenní.“ (Díky Bohu. Kdyby nebyla, tak tady máme problémy jako ve Francii, Švédsku, Nizozemí, atd.)

Nechápu, proč to pan Halík dělá. To ho pálí dobré bydlo? Chce zničit poměrnou bezpečnost ČR? Chce tady útoky v metru? Chce tady obrovskou vlnu znásilňování žen? Chce tady mnohem vyšší kriminalitu?

2. Jan Švejnar: ,,Buď to může skončit fiaskem, nesnášenlivostí a radikalismem, nebo naopak to může být pro Evropu přínosné.“ (Aha, takže budeme riskovat budoucnost celého národa, kvůli nějakým domnělým přínosům? Kde v Evropě ty přínosy převažují?)

3. Jan Hartl: ,,Referendum o uprchlících by mělo naprosto devastující účinek.“ (Pro koho? Pro pana Hartla, Halíka a Švejnara?)

Jinak člověk by čekal, že když do studia pozvou 3 hosty, tak to budou lidé s různými názory, kteří si budou oponovat. Dnešní hosté si ale notovali jako hrdličky, manipulace jela na 100% a po objektivitě ani památky...

Ať Halík předloží srovnání kriminality českého „nepřirozeně“ homogenního státu a kriminality „zdravě“ nehomogenních států. To by bylo zajímavé srovnání...

Rozlišujme právo a povinnost

Tomáš Halík se to zase snažil hrát na city ve smyslu, že máme „morální povinnost“ přijmout uprchlíky. Jenže jaksi zamlčuje, že EU poskytla za rok 2012 humanitární pomoc ve výši 1.344.000.000,- EUR, EU drží světové prvenství v poskytování humanitární pomoci, která je ve světě poskytnuta, podílí se více než 50 %. A není lepší pomoci na místě, resp. někde poblíž (ať bohaté islámské země vytvoří uprchlické tábory...!) a nevytrhávat ty lidi z jejich přirozeného kulturního prostředí? Případně ať uprchlíky přijme jistý stát, který tento konflikt způsobil...

Nechápu, proč to pan Halík dělá. To ho pálí dobré bydlo? Chce zničit poměrnou bezpečnost ČR? Chce tady útoky v metru? Chce tady obrovskou vlnu znásilňování žen? Chce tady mnohem vyšší kriminalitu? Touží po hořících předměstích? Po právu šaría? Po vraždách ze cti? Kolik těch uprchlíků si vezme pan Halík k sobě domů? Hlavně, že se Česká republika nedokázala postavit ani za ukradené české děti v Norsku. Nebo nemocné české děti, na něž se spoluobčané skládají pomocí víček z PET-lahví. 

Co se týká „morální povinnosti“, nemáme žádnou povinnost kohokoli přijmout. Je to naše právo, nikoliv povinnost. Jestliže máme povinnost, tak jedině k našim předkům, kteří Evropu bránili vlastními životy a k budoucím generacím. Abychom jim předali Evropu svobodnou, nikoli Evropu islámskou...

PP koláž

Čtěte ZDE: Pět minut po dvanácté: Braňme se. Brusel chce vyvézt islám do zemí, kde zatím nebyl problémem. Nebojme se být „islamofóby“. V italské škole už zakázali jesličky s Ježíškem

Ladislav Větvička: Co fčil budou robit, Halik?

Ježyšku, to je pru..r, co? Zrovna fčil, jak se člověk ztrapni před celym narodem povidanim o tym, že je naša moralni povinnost přijimat zbědovane z celeho světa a arabsko-africkeho zvlašť, tak ti mirumilovni synci obsadi kavarnu a chcu tam zrobit masaker! Jak my fčil vypadame, Halik?

Ja sem jim řikal, vykašlou se na to, nelezou za tym Moravcem, hledi na to lidi, zrobi si jakusik ostudu. Zase mě neposluchali. My mame moralni povinnost se postarat o naše děcka, Halik. O naše stare lidi, kere mali šmejdi obiraju o grešle a velci šmejdi egzekutoršti obiraju o cele baraky. Mame moralni povinnost zvolit si take polityky, keři podpoři větši množstvi děcek českych, chytrych, pracujicich lidi. Slyši dobře? Českych, chytrych a pracujicich, ne arabskych, ani ne hlupych, ani lemplu. Stovky roku naši dědci bojovali, abyzme žili ve vlastnim statě bez teho, aby nam tu rozkazoval jakysik german, rus nebo hotentot a oni fčil přilezu s taku cyparnu.

Jaka moralni povinnost? Copak my zme rozjeli valku v Lybyji, Iraku nebo Syryji? Všeci dobře vime, kdo ju začal, tuž co tu na mě Halik hazaju jakesik pocity viny? A pokud ty hovada, co rozbili fungujici staty, nesu schopne nest odpovědnost a postarat se o uprchliky, pak tu zodpovědnost maju ti nejbližši - Jordanci, Saudi a Turci. Tam žiju lidi s podobnyma kořenama a zvykama.

Stejně mam duvodne podezřeni, že to špatně skonči.

Radši už nikam nechoďej, nic nevysvětlujou a hlavně už nikomu nic neraděj. Anebo vědí co, Halik? Před pul rokem oni vyhrali tu Tumpachovu cenu, že? Když maju teda tu oralni zodpovědnost, tuž ať pomahaju, ale ze svojeho, ne z našeho. V prve řadě u sebe doma v Praglu by mohli ubytovat zepar muslimu, ať se ukaže ta naboženska tolerance, když se pod křižkem spolu budou ekumenycky modlit k Mekce. Pak zeberu tych vyhranych 36 milijonu z Tumpachovy ceny, zajdu za svojim kamošem Bakalu, a nakupi od něho štyrycet kvartyru v Haviřově a v Porubě na Dělnicke. Tam se može ubytovat štyrycet rodin syrskych křesťanu, budu robit na enhačku, ty dobite Bakalovy kvartyry nadherně zvelebi a až se po ukončeni valky všeci do jedneho odstěhuju zpatky dodom, budou moct ty zvelebene nemovitosti prodat. Oni, Halik, budou mět pěkny balik a možou podporovat česke duchodce. Co oni na to?

Tuž jak, dohodnute, anebo oni umi podporovat enem oralně a hlavně z cizich peněz?

Zdroj.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky