Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Andrej Babiš zachraňuje tradici novoročních projevů: „Naše země nevzkvétá, ale v uplynulém roce jsme byli opět šťastnější. Fakt vám za to děkuju. A budete makat!“

Andrej Babiš zachraňuje tradici novoročních projevů: „Naše země nevzkvétá, ale v uplynulém roce jsme byli opět šťastnější. Fakt vám za to děkuju. A budete makat!“

1. 1. 2015

Tisk článku

Michal Fraiman přináší unikátní dokument, který k němu propadl škvírou v časoprostoru: Novoroční projev Andreje B., který měl být přednesen a nebude, protože bude přednesen až nebude... nikdo jiný – tedy možná už brzy...

Vážení a milý zamestnanci,

v meně většinového akcionára České republiky vás u príležitostě prvího ledna všecky pozdravuju a přeju vám úspěšnej novej rok.

Vjem, že je to v primym prenose, ale já sa vjem ovládat, tak je není třeba sa obávať daakých vulgarismou. 

Čo sa týče té situace, tak myslim, že všeci koneckonců víte, jak to je, a že teda není důvodu, abych vám i já lhal.

Naše země nevzkvétá. Moj koncern ÁNO.

Nové akvizice

Za hlavný úspěch uplynulého roka považujeme stabilizaciju predloni vzniklé divize Agrofert Politika. Najvetší dík za to patrí kolegom z divize Agrofert Média, lebo bez jejich namahavej práce byste těžko pochopili, že prevedení podnika Česká republika, a. s. pod kontrolu mojho koncernu je krok správným směrom. Ďakujem aj výrobcu bílých košilí Agrofertu White Shirt.

Som aj rád, že po celý uplynutý rok sa mi k vašemu prospechu úspěšně darilo blokovat vplyv menšinových akcionárou na chod České republiky, myslim teho Sobotku a teho druhého.

V letošním roce zme opet dobre investovali: Za deset tisíc koblih z mojho koncernu sa nám podarilo koupit významné podíly v podnikách menem Praha, Brno, Ostrava, Pardubice, České Budějovice a v dalších. Uvažujem na budúce, že by se to celé zfůzovalo na akýsi holding, volám to Agrofert Municipality, čím by sa vela ušetrilo. Nemá valný zmysel, aby každý ten podnik mal svého direktora, akéhosi primátora, to je vela platou, vela kancelárií, vela aut a mňa to stojí vela zbytečných peňazí. Jak na to? Prostě to uděláme!

Úspěchy v tradičních oborech

Úspěchy v tradičních oboroch je třeba uvésť rečou hentých oných čísel, abysme všecky ty posměváčky z nepřátelského tisku, kerej o mě nepíše, nebo píše blbě, prepačte, abysme ich usadili, lebo této fakty vyhováraju presvedčivo o tom, jak sa všeci máte u mě dobře a aj čím dál líp.

Úvodem to nejpodstatnější: loňského roka zme vypestovali 1,4 miliónou tun řepky, což je zase o deset percent vjac ako loni, což jasne dokladuje prudce rostúcí životnú úroveň.

Naši uzenáry vyrobili tradičním způsobem vjac jako 185 000 tun českých mastných uzenin, při jejichž výrobe bolo spotřebováno 150.000 tun sóji, 20.000 tun starých matrací, pět tun polskej posypovej soli, po jedné tuně E250, E262, E300, E301, E261, E472c, E142, E260 a traja koni, co o Velkej Pardubickej neprešli cez Taxis.

Nezávislé testy provedené Agrofert Laboratory prokázaly, že rohlíčky z mojech pekáreň boli o 15% propečenější, ako předloni.

Moje drevárské firmy sú na trhu tak žádané, že sem je musel přemlouvat, aby vyhráli štátné tendre na dřevo od Českých lesou, protože jim se do teho fakt nechtělo, ale byla by škoda, aby to dřevo v tech lesech shnilo. To musí každej kmotr napojenej dodneška na ty Lesy uznat, to mluvim o Tobě, Ivo. 

Prepačtě, dyť víte, nejsom politik.

PP koláž

Čtěte ZDE: Uprostřed ostré palby: Čemu lze vlastně věřit? Evropský projekt se hroutí. Euroamerické elity potřebují válku. Ti, co ji odmítají, mají mocného spojence

Úspěchy nových divizí

Uspokojivé výsledky hlásí aj kolegovja z nových odvetví.

Naši novinári popísali cez dve tuny papíru a to vjac jako 30.000 článkmi, z nichž 27.731 o mne referovalo objektývne, teda boly pozitivné, 1.899 referovalo neutrálne a zvyšok tvorí športové spravodajstvo.

Darilo sa aj na poli kultúry. Ovládáme už vjac jako 90% percent Karla Gotta a mladejm zme zakúpili Richarda Krajču i s tým jeho Kryštofom a tak i letošního roka budou pro náš ANOdorost fungovat oblíbený Kryštof-Agrofert lágre.

Závod Vláda vyprodukoval 390 zákonou z toho vyše ako 70% pro tých luďé, pro kterých té zákoně děláme, a iba zvyšok pre koncern. 

Dobre zme se uvedli aj v odštěpnom závodě Sněmovna. Naši poslanci nekecali, makali a predložili 867 pozmenovacích návrhou, z teho 866 protikorupčných a jedným si museli upravit platy, lebo maj všeci hypotéky.

Podle nezávislého průzkumu Agrofert Research ste všeci boli o 11,8% šťastnější ako predloni a tento ukazatel vykazuje od okamihu mojeho prevzetí kontroly nad Českou republikou, a. s. trvalý rást.

Objektivní přiznání neúspěchů

Ale ne všude sa mi darilo.

Něsom spokojený s výsledkami podnika Agrofert Spravedlnosť, s. r. o. Je není možné, aby, keď sa opýtam svojeho zamestnanca, akéhosi Pavla Zemana, kedy už bude zavřenej ten Rittig, aby mi ňič nepovedal a eště táral akési somáriny o zákonoch. Takého zamestnanca, co sedí vedla mňa, uškrňá sa a zazerá ako bazilišek, něpotrebujem a aji poletí a s ním možno aj ta Válková, aj s tým klobúkem, aj keď je profesorka.

A Ivoši, teď mě poslouchej, to říkám pro Tebe, abych Ti to pak nemusel psát na ten Tvůj otravnej twitter: Ty budeš zavřenej a hotovo, prostě a přestaň vzpomínat, čo bolo, to bolo, těrazky som majorom, čo to tárám majitelom.

Prepačtě.

Alebo tá doprava! Bohajeho. Tam to ti moja krokodýloví manažeři vedli od peti k nule, až som koncem roka musel rozhodnout, že z teho radši uděláme společnej podnik s těma skandinávcama, lebo oni vjeďa… Novému direktorovi podnika Agrofert Skanska Doprava želám vela úspechou s uplatněním zkuseností, ako draho stavať lacné stavby.

PP koláž

Čtěte ZDE: Vánoční balada o strýčku Andrejovi: Přiznejte své majetky, všichni podezřelí, a na další Svátky, chystám pro vás cely... Napříště si proto přejme chudou, nikoli bohatou nadílku

Smělé plány do budoucna

Cez týto drobné neúspěchy sa mi, jako už bolo povedené, darí, za což vám fakt ďakujem.

Na budúce ale musíme poctivě makat na novej vizi: jednotlivé segmenty mojho koncernu je treba začat spájat do uzatvoreného řetězca. Nejde len o to zefektivnit fungování těch mojech firem, které majou společné produkty. Nestačí teda, že Mladá fronta a Vodňanská drůbež budu mat nabudúce len jednoho direktora, lebo obidve firmy produkujou ve velkém kachny.

Je třeba, alby moj koncern sprevázel všecky zamestnance od kolíbky až po kerchov. S tým prvým už bolo započaté. Letošného roka se naplno rozbehne činnost Agrofert Human Production, která bude s pomocou najmodernějšej techniky umelého oplodneněnija masovo vyrábat našich nových občanou-zamestnancou.

Ty budou od útlého dětstva pit moje mléko, jesť moje konzervy s mýma rohlíkami a chodit do mojich škol. Až povyrostou budou pozerať moju tělku, čítat moje noviny a obdivovat mojich umelcou. Až budú mať řidičáky, budou na mojejich pumpách tankovat benzín s príměsou mojeho bioethanolu.

A od 18 roka budú svobodně volit moje poslance a oblíbí si mojich ministrou. A keď nie, o jejich osudech spravedlive rozhodnou moji prokurátori a súdci.

Novoročné želanie, aj pre Ivoša.

 

Milý zamestnanci,

toto je moja viza vašej šťastnej budoucnosti a v jejej naplňování vám želám vela úspechou.

Verím, že aj tohoto roka si na otázku, ak stě šťastnější, budete mocť opeť odpovedať ÁNO, vjac ako o 11 percent. 

Ďekujem vám za pozornost a nezapomínajte ani v tento sváteční den jesť moje párky, lebo bolo nezávisle prokázané, že sou zdravé.

A Ivoši, Ty už ma doboha nevytáčaj s tými svými komentárami na tom tvojom twittere. Čo to tam zas píšeš? Co že zme spolu prožili? Koho to zaujímá, dneska, ako to všetko bolo s privatýzacijou toho zasratého Unipetrola? Dyť víš, že já toho kokota Spyru vůbec něznám! Už ma s tým neser! Dneskaj musíme bojovat s tou korupciou, dělat té zákoně pro té ludě! Už ma nevytáčaj! A čo ty kokot, s tou kamerou? Ty di taky do půče! 

Milý zamestnananci, prepačte eště raz, ale ako som už povedal:

Čo bolo, bolo. Těrazky som majitelom.

1.1.2015 Ing. Andrej Babiš

(Autor si přeje zdůraznit, že slovenština je krásný a libozvučný západoslovanský jazyk a tím, kdo ji spolu s češtinou przní, není autor.) 

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky