Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Válka Západu proti rodině: Ital, Rus, Slovák i Václav Klaus diskutovali v Praze. První barevná revoluce měla rudou barvu. I britští konzervativci jsou mrtvi. Vše ztraceno ale není

Válka Západu proti rodině: Ital, Rus, Slovák i Václav Klaus diskutovali v Praze. První barevná revoluce měla rudou barvu. I britští konzervativci jsou mrtvi. Vše ztraceno ale není

19. 2. 2015

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad v pořadí již patnáctým diskusním večerem pořádaným konzervativní Akcí D.O.S.T. tentokrát na téma tradiční rodina

Proti tradiční rodině je na Západě vedena opravdová válka za pomoci všech dostupných prostředků. Nejde jen o peníze, které se točí v „protirodinném průmyslu smrti“, ale především o vyvrácení evropské civilizace z jejich křesťanských kořenů. Není to nic nového, jen pokračování staré války novými prostředky. Shodli se na tom účastníci v pořadí již patnáctých Hovorů na pravici, které se v pondělí konaly v Praze na téma Genderová válka proti rodině.

pp

Svést lidi ke zlu 

Mezi pozvanými hosty byli představitelé evropských prorodinných organizací, kteří se shodli na potřebě zastavit tuto destrukci, kterou současné evropské "elity" šíří. Předseda Hnutí pro život Radim Ucháč, který celý večer svým příspěvkem zahájil, upozornil především na fenomén umělého potratu, který se stal ve společnosti již normou a který je kořenem ze kterého veškeré další zlo „protirodinné“ agendy vyrůstá.

Stálo za to uslyšet tu vazbu, že první barevnou revolucí byla ta, která byla v roce 1917 v Rusku.

„Jde o to svést lidi ke zlu. Člověk, který udělá nějaké zlo, tak už nebude mít sílu snažit se veřejně o spravedlivou společnost. Když má sám máslo na hlavě, nebude se bouřit proti nespravedlivým vládcům.“ Toto je podle něho klíčový moment proč dnešní vládní oligarchie, tak masově vnáší do společnosti věci, které jsou zcela amorální. „Útok na základní hodnoty jako je rodina probíhá již více jak 300 let.  A dnes si vychutnáváme ovoce tohoto boje,“ uvedl Ucháč.

Slovensko již nikdy nebude stejné jako před referendem

O přípravě a průběhu slovenského referenda promluvil zástupce slovenské Aliance pro rodinu Marek Michalčík. Ve svém vystoupení popsal málo známé skutečnosti, které dovedly Slováky až k úspěchu, jakým bylo uspořádání prorodinného referenda 7. února letošního roku. Téměř milion voličů řeklo své ano tradiční rodině a odmítlo homosexualistickou agendu. „Opozice proti referendu byla brutální. Všechna důležitá média byla proti nám. Přesto je výsledek povzbuzující. Máme pocit že to dobré ovoce, které to referendum přineslo, budeme sklízet teprve v budoucnu,“ uvedl Michalčík. 

Prvním impulsem k akci, ze které se zrodilo mohutné hnutí za rodinu se podle něho stal „Košický zázrak“. Pochod pro život, kterého se v září 2013 zúčastnilo více než 80 000 občanů. I když referendum nakonec nebylo platné, neboť se ho zúčastnilo „pouhých“ 21 procent voličů, přesto bylo podle něho důležitým milníkem a Slovensko již nikdy nebude stejné jako před referendem.

V Itálii probíhá regulérní protirodinná válka

Temperamentní Ital Antonio Brandi, který stojí v čele prorodinné organizace ProVita ukázal přítomným názorně, jak daleko došel rozklad Západu v „zavedených demokraciích“ za kterou se Itálie považuje. „Jsem tady, abych vám ukázal, kam až došla destrukce rodiny na Západě a varoval vás před tím, co by se mohlo snadno stát i vám v České republice. V Itálii probíhá regulérní válka mezi oficiálními místy a prorodinnými aktivisty a organizacemi.“

Promítnuté obrázky s náležitým komentářem názorně demonstrovaly, jak daleko útok na rodinu na Západě zašel. Příručky sexuální výchovy pro předškolní děti, s perverzními vyobrazeními a homosexualistické učebnice pro školáky, byly důrazným varováním, kam až hodlají neomarxisté z Bruselu ve své snaze zničit rodinu zajít. Brandi ve svém příspěvku poukázal také na sepětí pornografického průmyslu a dalšího protirodinného byznysu se zájmy současných vládnoucích "elit".

Není vše ztraceno

Že naopak není vše ztraceno, demonstroval svým vystoupením ruský host Alexej Komov, ambasador Světového kongresu rodin při OSN. Konstatoval, že, v současném Rusku je naopak rodina jedním ze stavebních kamenů současné vládní agendy. Informoval o přijatých zákonech na ochranu rodiny před homosexualismem a dalšími ničivými vlivy, stejně jako o boji, který svádí současné Rusko za záchranu rodiny na mezinárodní scéně. „V současném Rusku existuje zákon proti propagaci potratů a homosexualismu , který před touto propagandou chrání děti a mládež do 18 let.“

„Je víceméně zázrak, že po pádu komunismu povstalo křesťanství v Rusku jako fénix z popela a dochází k masovému obnovení křesťanské kultury. V posledních dvaceti letech bylo rekonstruováno na 30 tisíc kostelů. V plánu je stavba dalších 200 kostelů přímo v Moskvě, neboť dnešní kapacita již nepostačuje zájmu věřících.“

Od VŘSR po barevné revoluce

Alexej Komov poukázal na identické prvky protirodinné politiky, kterou zavedli bolševici ihned po převzetí moci v Rusku a dnešní neomarxistickou agendou Bruselu a Washingtonu. Příbuznost současné ideologie LGBT s ideologií trockistů je podle něho dána také tím, že bolševická revoluce byla naplánována a placena z Německa, Británie a Spojených států, podobně jako dnešní „barevné“ revoluce. „Stalina si jistě nijak neidealizujme, fakt ovšem je, že Trockého vyhnal, neboť hrozilo, že by zemi totálně rozvrátil.“ Bolševici chtěli kromě jiného úplně vykořenit duchovní rozměr ruského národa. Vypovídá o tom pár ohromujících čísel: před revolucí bylo v Rusku 80 000 kostelů a nakonec z nich zbyla pouhá stovka. „Statisíce mnichů a popů bylo zlikvidováno, neboť cílem bylo vymýtit náboženství v Rusku.“

Příklad šílenství trockistické agendy ilustroval Komov na tzv. „bumážkách na ženy“, kdy mohl kdokoliv zažádat o sex s jakoukoliv ženou na základě vystaveného potvrzení, neboť „soukromé vlastnictví žen“ včetně manželských svazků bylo na čas zrušeno. První barevnou revolucí, byla podle Komova bolševická revoluce v Rusku, která měla barvu rudou. Z ní potom dle jeho slov vycházely všechny ostatní projekty, například ten v dnešním v Kyjevě.

pp

Společný boj proti terorismu a za práva LGBT

Celý večer zhodnotil v závěru ve svém vystoupení exprezident Václav Klaus, který seznámil přítomné se svými zkušenostmi ze zahraničí a potvrdil tak slova předřečníků o cílené válce, která se vede na dnešním Západě proti tradiční rodině. „Myslím, že mé postoje v této věci jsou všeobecně známé, a myslím, že zde dosud v této věci, nebyl zřetelnější čin, než mé prezidentské veto zákona o registrovaném partnerství,“ konstatoval.

Kritizoval také vlažný postoj našich církevních představitelů. „Lidé jako Alexej Komov jsou na tom v Rusku dobře také pro to, že za nimi stojí církev. To je enormní rozdíl proti nám. To je věc, která by měla být tisíckrát zdůrazněna,“ uvedl Klaus.  

Podělil se také s účastníky o svůj zážitek na americké ambasádě. „Já jsem se vloni zúčastnil oslav 4. července na americké ambasádě v Praze. Pan americký velvyslanec, který, jak víme, chodil vždy v čele oněch slavných průvodů homo-hrdosti, tam plamenně hovořil o našich společných zájmech. Vydržel jsem to do okamžiku, než řekl, že Amerika a Česká republika jsou spolubojovníky ve dvou věcech: v boji proti světovému terorismu a za LGBT. V té chvíli jsem demonstrativně odešel.“

Současný stav evropské konzervativní pravice pak prezident Klaus ilustroval na dalším příkladu: Dostal pozvání na konferenci o Margaret Thatcherové. Pořádal ji Centre for Policy Studies, významný think-tank, v němž mívala slavná britská konzervativní premiérka a šéfka Toryů své ideové zázemí. Proto, když Václava Klause pozvali, aby byl hlavním řečníkem, s radostí to přivítal. Ale jen do okamžiku, než zjistil, že mezi pozvanými jsou i Pussy Riot.

„Uvědomte si tu tragédii a to šílenství světa, ve kterém žijeme. Já jim okamžitě odepsal: To jste se snad zbláznili, to se Margaret Thatcher bude obracet v hrobě. Ona přece nebyla jenom bojovnicí s komunismem a za tržní ekonomiku, ona přece byla ochránkyní západních a křesťanských hodnot. To si snad děláte legraci. V takovém případě nebudu moci na  konferenci přijet. To je popis současného Západu,“ zdůraznil Václav Klaus.

„Pro nás kteří bojujeme s barevnými revolucemi, stálo za to uslyšet tu vazbu, že první barevnou revolucí byla ta, která byla v roce 1917 v Rusku. Myslím, že to je pro mě největší přínos dnešního dne a navždy si to spojím se šestnáctým únorem 2015“, uvedl v závěru večera Václav Klaus.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky