Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bratrské gesto: američtí vojáci vezou do Čech vzácnou relikvii. Sklenice pojede na prvním obrněném transportéru. Hlídat ji budou vrtulníky. Washington je zaražen. Proč Češi šejkují? Ucho na věčné časy

Bratrské gesto: američtí vojáci vezou do Čech vzácnou relikvii. Sklenice pojede na prvním obrněném transportéru. Hlídat ji budou vrtulníky. Washington je zaražen. Proč Češi šejkují? Ucho na věčné časy

24. 3. 2015

Tisk článku

Ondřej Höppner přináší exkluzívní zprávu, která do současné vzrušené debaty o „pobytu bratrských armád na našem území“ vnáší světlo informací, jež celou skandální provokaci uspokojivě vysvětlují

Konvoj vojáků armády Spojených států přiváží kromě míru a porozumění také vzácnou relikvii: Náhradní ucho bývalého prezidenta Ronalda Reagana. Američané doufají, že jim tento zvláštní předmět pomůže najít cestu k českým srdcím. Prezident Reagan prý věnoval ucho krátce před svou smrtí roku 2004 na podporu světového míru jako symbol toho, že Američané umějí naslouchat.

pp

Totálně tajné služby

Je známým faktem, že Reagan, mnohými považovaný za nejúspěšnějšího amerického prezidenta všech dob, byl na jedno ucho hluchý. Šlo však o druhé ucho. Na to, které veze americký konvoj, prý slyšel dobře.

Nezbývá než doufat, že nás americké transportéry či tanky nenavštíví naposledy. Je nám ctí být součástí skupinky států podél hranic s Ruskem, civilizovaných za nezměrného úsilí vlídnými Američany

„Věříme, že nám ucho tohoto velikána pomůže najít cestu k Čechům, kteří prý tak trochu šejkují,“ svěřil se reportérům Protiproudu člen konvoje, který má na starosti proviant. Ucho bylo od hlavy odděleno v oblasti labyrintu (hned vedle třmínku).

Zprávu o českém „šejkování“ přinesly americké zpravodajské služby, které jsou tak tajné, že nemají ani zkratku. Protiproud získal dokument, který podrobně české „šejkování“ rozebírá s důrazem na možné české vazby v Perském zálivu a okolí.

„Musíme přestat šejkovat,“ vyzval podle zprávy národ ministr obrany Martin Stropnický, který je stejně jako Ronald Reagan původním povoláním herec béčkových filmů. Zpravodajci Stropnického slova nahráli tajně na mikrofon ukrytý ve sponě, kterou mu vetkli do vlasů, když v šatně hledal hřeben. Podezřelý výrok pak podle zprávy ministr pronesl během rozhovoru pro obě hlavní české televize: ČT 24 a Markíza.   

pp

Čtěte ZDE: Doznání tajného rady: Vítání bratrských armád za všechny prachy. Vydala již americká ambasáda ceníky? Majitelé rudých karet mají poplach. Mrazivý smích

Američané uctívají Stropnického

Muž od plotny nám sdělil, že doufá, že „šejk“, o kterém se zmínil ministr, nenaruší hladký průjezd konvoje míru. Je prý neochoten věřit tomu, že jde o míchaný nápoj a ne odkaz na ropné magnáty s dlouhými prsty, kteří chodí většinou zahaleni od hlavy až patě, aby je nikdo nepoznal – a to ani jejich vlastní ženy. Tajné služby však dosud nemají jistotu.

Ucho prezidenta Reagana bylo dosud ukryto v oválné pracovně Bílého domu hned vedle zubů Moniky Lewinské (na devátém schodě). „Čekalo na svůj čas a ten právě přišel,“ svěřil nám zdroj a dodal, že kromě ucha se mohou čeští příznivci amerického míru těšit také na úplně pravé americké žvýkačky.

Během jízdy budou vojáci podél dálnic také rozdávat losy. Na jednoho vylosovaného vítěze čeká v Ruzyni odměna: Pravé americké kalhoty zvané jeansy. „Vyrábíme je až v Hanoji – což je také symbolické - jako most míru a civilizace mezi Západem, přes Blízký východ až do Vzdáleného východu, což je právě vaše skupinka v čele s Polskem,“ vysvětluje zdroj.

Americká strana se velice pochvalně zmínila o českém ministru obrany Martinu Stropnickém. „Podobně jako Ronald Reagan také Stropnický začínal v béčkových filmech a po mnoha letech poctivé práce se vypracoval až do filmů áčkových“. Ty se prý v Evropě poznají podle toho, že jsou plně financované z daní poplatníků – v našem případě měli zřejmě na mysli Českou televizi. „Oba herci také měli velmi hodné manželky,“ pochvaluje si muž z konvoje.

pp

Čtěte ZDE: Bratříčku, otvírej vrátka: Američtí dragouni se valí na Prahu. Cvičně si vystřelí na rozhlas a na muzeum. Zvláštní honorář pro Kocába. Křehčené šeříky. Sraz na Havlově letišti. Družba bude!

Tank you! Na věčné časy!

Sklenice s uchem prezidenta Reagana pojede na čestném prvním voze kolony o více než stovce obrněných transportérů. Nad nimi budou kroužit pravé nefalšované americké vrtulníky – takové, jaké známe z filmů jako Rota, Četa nebo Predátor.

Konvoj budou vítat davy českých fanoušků míru, přátelství a americké armády. Kromě tradičních darů jako chléb a hůl prý Američané dostanou i několik indiánků. Připraveny jsou také známé české buchty, které budou pro tuto příležitost dočasně staženy ze silnice E55. Chystá se děkovná iniciativa s názvem „Tank you very much!“

Nezbývá než doufat, že nás americké transportéry či tanky nenavštíví naposledy. Je nám ctí být součástí skupinky států podél hranic s Ruskem, civilizovaných za nezměrného úsilí vlídnými Američany. Rádi se podvolíme polskému velení, jak žádají. Nepřejeme Slovákům nic špatného, ale jistě není příjemné, být takto odstrčeni – a v podstatě zanecháni Rusku v necivilizovaném chřtánu.

Trasa jízdy dragounů vede – podle „návodu k použití“, který se nám rovněž dostal do rukou – mezi dvěma světy, a právě tak ji máme občanům vysvětlovat: Mezi temným ruským, kde vládne car a k jídlu jsou jen šproty. A světem zářivě americkým, kde naopak vládne demokratický prezident s poslušnými rádci z Německa, Francie a Velké Británie.  

Jakmile získáme další podrobnosti o celém představení (není prý vyloučeno, že jde ve skutečnosti o skrytý casting na nový hollywoodský trhák), budeme naši občanskou společnost o dalších civilizačních krocích sbratřených spojenců okamžitě informovat. Pokud nám ovšem příště vůbec dopředu něco řeknou, anebo překvapí i své obdivovatele.

Ucho tady ale prý už v každém případě zůstane na věčné časy. Bude prý umístěno v muzeu ministerstva obrany vedle náhradního oka Jana Žižky z Trocnova, hrdiny, který proslul péčí o památky.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky