Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Češti rusofilici připravuju atentat na amerycke kolonizátory: Spadnu aji s mostem do  Švermy? Wehrmacht aji Krasnaja Armija už davno otestovaly prostupnost našich hranic

Češti rusofilici připravuju atentat na amerycke kolonizátory: Spadnu aji s mostem do Švermy? Wehrmacht aji Krasnaja Armija už davno otestovaly prostupnost našich hranic

27. 3. 2015

Tisk článku

Ladislav Větvička odhaluje přípravu atentátu na americké vojáky projíždějící dočasně našim územím a podává zprávu v jazyce, který i mocné tajné služby našich spojenců jen těžko rozluští

Kura, zas je to všecko na mě, abysem dal všecky data dokupy a zjistil, že se na hrdinne amerycke kolonyzatory chysta cosik horšiho, než v třiašedesatem v Dallasu. Pojďme si teda projit všecko popořadě, aby bylo vidět, že se bliži katastrofa.

pp

Česky podraz

Ve čtvrtek 12.3. oznamuje herec v roli Minystra utoku, že mu bylo oznamene, že přes naše uzemi projedu kolonyzatoři. Herec slibuje, že v ponděli to oznami na vladě. Teoretycky by to mělo byt opačně, teda jako že by vlada prvni cosik projednala, schvalila nebo neschvalila a sdělila rozhodnuti straně, kera chce využit naš benzin a asfalt. Ale to už je tady taky zvyk, že se to robi opačně. Vojaci branne moci tu tež vjeli dřiv, než se prezident vratil z jednani v Berlině a Rusi tu vjeli v noci a nosaty Dubček se to dozvěděl praktycky, až ho zhaňaly přislušnice GRU k zatčeni.

Enem se bojim teho, že až se zbyli kolonyzatoři dostanu na bavorsku hranicu, tak je jacisi mistni bavoršti fanatyci zablokuju, a chudaci ameryčti budu muset zustat u nas v Rozvadově

Tuž buďme radi, že Ameryčani nesu take kurvy, vjedu tady přes den, šefa největši strany neodvezu s sebu (což je škoda) a nezustanu tady na věčne časy, ale enem na tři dni. Tři dni su tak akorat, aby poznali kulinařske dobroty našich hostinskych ještě před tym, než budu muset zavřet kvuli povinnym učtenkam a v mistach ubytovani snad daju zarobit mistnim kurvam, což by se mohlo pozityvně projevit v lokalni ekonomice.

V ponděli 16.3. vlada oznamila, že schvaluje, co ji bylo oznameno. Že by vojenske konvoje v době miru měly jezdit zakryte plachtama a zasadně po cizi ose, tedy na železnici, to je enem taky detail. Ale fčil přichazi ten česky podraz. Misto jedne kolony budu hned tři. A jedna z nich povali přes Bohumin na Ostravu po D47. A to je pruser. Bo ti hrdinni synci, keři uspěšně rozvratili Libyju, Afghanystan, Irak aji Syriju a pomohli na svět Islamskemu statu, netuši, co se tady na ně chysta.

pp

Čtěte ZDE: Uvítací výbory jedou na plné obrátky: „Nic neorganizujeme,“ dušuje se herec-ministr. Lidé se zvedají z pohovek a protestují. Katastrofa pravice. Zkáze opět o krok blíž?

Čtěte ZDE: Bratrské gesto: američtí vojáci vezou do Čech vzácnou relikvii. Sklenice pojede na prvním obrněném transportéru. Hlídat ji budou vrtulníky. Washington je zaražen. Proč Češi šejkují? Ucho na věčné časy

Hranice v šanghajskem prostoru

Jedna třetina kolony, tedy asi 40 obrněnych autiček, každe o vaze 18 tun teda pojede přes Ostravu. Jak všeci vime, Ostrava je poddolovane, ďurave město, kde všecko pada, včetně mostu. A proto na take mosty nesmi vjižďat nic nad 3,6 tuny. Jak to asi dopadne, když na most, kery unese enem 3,6 tuny, vjede štyrycet aut po osumnacti tunach, si dovedete představit. Všeci kolonyzatoři spadnu aji s mostem a zmizi kajsik v podzemi dolu Šverma. Přemyšlam, jestli to neorganyzuje Železny jako pomstu za Novu. Takhle by Ameryčanum zpusobil škodu a ještě byzme vyhrali arbitraš za zbulane mosty, a konečně by je Ameryčani pořadně postavili.

Srandovni je, že mluvči kolonyzatoru prohlasil: „Konvoj má ukázat schopnost severoatlantické aliance se pohybovat přes hranice a území spojeneckých států,“ Ale to synci testovat vubec nemusite. Dokonce ještě když egzystovala naša armada, tak Wehrmacht aji Krasnaja Armija už davno otestovaly prostupnost našich hranic. Nehledě k temu, že fčil žijeme v tym šanghajskem prostoru, takže hranice su fakt prostupne.

Budu muset zustat v Rozvadově?

Jedine, co mi ale z cele te tragicke trasy vyplyva, že Ameryčani trenuju ustup z bojišťa. Když se podivate na mapu, je to jednoznačne. Propaganda Jozefa Geblsa podobny postup označovala slovy: „Naši vojaci se přesunuli do předem připravenych pozic.“ A my zme věděli, že dalši kus uzemi je pro Adolfa ztraceny.

Enem se bojim teho, že až se zbyli kolonyzatoři dostanu na bavorsku hranicu, tak je jacisi mistni bavoršti fanatyci zablokuju, a chudaci ameryčti budu muset zustat u nas v Rozvadově. A to by bylo smutne, bo z vlastni zkušenosti vim, že v Rozvadově su enem trpajzlici, Vitmanci a nejškaredši kurvy z cele středni Evropy. A to bysem tym synkum ameryckym fakt nepřal.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky