Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
OSN se inspiruje nacisty: Vraždění novorozenců - pokroková metoda zachování lidského rodu? Sociální inženýři v duchu Hitlerově. Cesta ke „klimadiktatuře“ se otevírá

OSN se inspiruje nacisty: Vraždění novorozenců - pokroková metoda zachování lidského rodu? Sociální inženýři v duchu Hitlerově. Cesta ke „klimadiktatuře“ se otevírá

17. 4. 2015

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší šokující, ačkoli v zásadě logickou zprávu, kterou přinesl u nás mj. server Antimeloun.cz, o tom, že „světový četník“ v rámci „boje proti klimatu“ podporuje potraty, vraždění novorozeňat a hladomory ve třetím světě

Přední činitelé OSN už docela otevřeně podporují tvrzení, že by „se“ měla omezit lidská populace, aby se „účinněji bojovalo“ s klimatickou změnou. Politiku, která byla dlouho doménou ultralevicových „klima-aktivistů“, se neustále snažila protlačit i Christiana Figueresová, výkonná tajemnice Rámcové úmluvy Spojených národů pro klimatickou změnu (UNFCC). Figueresová hovořila s Gregem Daltonem, zakladatelem neziskovky Climate One,  o „porodnosti obyvatelstva“ jako o faktoru, který přispívá ke klimatické změně.

Méně lidí, méně uhlíku

„S tím (s oteplováním) spojený problém je plodnost obyvatelstva,“ nahrával jí na smeč Dalton. „Spousta lidí v kruzích, které se zabývají energii a životním prostředím, se k tomu tématu ale nechce ani přibližovat, protože je to silné politikum. Tvrdí, že to není jejich problém.“

PP

„Copak ale není pravda, že zastavení nárůstu počtu obyvatel na Zemi by bylo jednou z největších pák, kterou bychom mohli pohnout jedním z nejsilnějších hybných činitelů pro nárůst koncentrace skleníkových plynů v ovzduší?“ ptal se dál.

Méně lidí zjevně vyvine menší tlak na přírodní zdroje,“ odpověděla vesele Figueresová, která se také zmínila o odhadech, že zemská populace do roku 2050 dosáhne počtu devíti miliard lidí.

Dalton se pak zeptal, zda by toto číslo šlo nějak stabilizovat nebo zastavit. „Je tedy devět miliard nezvratný závěr? Je to jasné, hotová věc, není žádný způsob, jak ji změnit?“ zeptal se Figueresové.

Systém na nás tlačí, abychom řekli, že ne; my se však určitě můžeme rozhodnout pro změnu, ne? My ta čísla určitě změnit můžeme,“ odpověděla představitelka OSN. „Opravdu bychom měli vyvinout veškeré úsilí, abychom čísla porodnosti změnili, protože už teď počet lidí dávno překračuje to, co naše planeta snese. Takže ano, měli bychom dělat vše, co je možné. Nemůžeme ale říci, že bychom ten problém mohli vyřešit jen omezením počtu obyvatelstva. Není to tak, když se to udělá, tak je vše hotovo. Musíme snížit počet lidí na planetě, ale současně udělat ještě další opatření.“

Nejlepší řešení: Diktatura 

Climate One samu sebe popisuje jako „fórum o veřejných záležitostech, které prosazuje extrémní akce k boji s klimatickou změnou“. Je pobočkou Klubu Commonwealthu v Kalifornii v San Fraciscu. Je to v podstatě diskusní spolek pravidelně navštěvovaný šéfy z vlády a z korporátního businessu.

Paní Figueresové, pokud jde o klimatickou změnu, nejsou megalomanské výkřiky nijak cizí. Tato dáma už před dotyčným rozhovorem popsala cíl UNFCC jako „úplnou transformaci ekonomické struktury světa.“ Také opakovaně vysvětlovala, že čínský styl komunistické diktatury je k boji s „globálním“ oteplováním lépe uzpůsoben než ústavní systém Spojených států.

PP koláž

Čtěte ZDE: Nejkrvavější zákon v historii: Počet mrtvých dětí už „dohnal a předehnal“ Maův Velký skok. Vláda Spojených států jako největší sponzor legálního zabíjení

Loni řekla Figueresová serveru Bloomberg News, že čínská vláda (která dále prosazuje nucené potraty, vraždy novorozenců a povinné sterilizace) to „dělá ve věci klimatické změny správně“, i když Čína stále je zdaleka největším producentem skleníkových plynů na světě.

Figueresová uvedla, že stranické rozdělení v americkém Kongresu je pro schvalování legislativy týkající se klimatu „velice škodlivé“, zatímco Komunistická strana Číny stanovuje svou politiku dekrety. President Obama se tímto stanoviskem zjevně inspiroval, uvážíme-li neustálé obcházení Kongresu vydáváním prezidentských dekretů – mimo jiné právě o klimatické změně.

Nárůst obyvatelstva se zastaví sám

Samozřejmě, že spojování klimatické změny s přelidněním je od základu špatná úvaha. Obyvatelstva v rozvinutých zemích ubývá. Dramaticky roste porodnost jen v zemích třetího světa. Už samotná industrializace brzdí populační trend, a i když modely světové populace běžně ukazují, že populace země v roce 2050 dosáhne devíti miliard lidí, pak má začít pomaličku klesat. „Přičemž zůstane počet obyvatel nejrozvinutějších zemí do roku 2050 téměř nezměněn, zastaví se na 1,2 miliard lidí,“ jak konstatuje zpráva Spojených národů.

OSN přesto podporuje politiky depopulace (neboli „odlidňování“), které jsou v přímém rozporu s jejími vlastními zjištěními.

Globální oteplování je podvod, říká 30.000 amerických vědců

Jakmile se země industrializuje, klesá totiž průměrná porodnost na 1,6 dítěte na domácnost. Obyvatelstva západního světa ve skutečnosti ubývá. Tento trend spatřujeme i v oblastech Asie, jako je Japonsko a Jižní Korea. Navíc, jak zdůraznil The Economist, globální porodnost klesá.

Skutečné řešení

Tím, že radikální ekologisté kvůli takzvané „uhlíkové hrozbě“ prosazují deindustrializaci světa, snaží se vlastně tento trend, který přirozeně snižuje počet obyvatel, kupodivu zvrátit. Kdybychom tedy dovolili, aby fanatici klimatické změny své politiky realizovali, počet obyvatel na světě by nadále rostl a přelidnění by se pak mohlo stát i reálným problémem – což je jen další ukázka toho, jak hysterici globálního oteplování ve skutečnosti z dlouhodobého hlediska životní prostředí Země poškozují.

I kdybychom si zahráli na ďáblova advokáta a přijali na okamžik tezi, že člověk způsobuje katastrofické oteplování planety a že je nás příliš, a kdybychom pominuli ošklivé propojení kontroly populace a politiky „odlidňování“ s eugenikou blahých nacistických časů, nemůžeme říci, že by metody, prosazované představiteli naší „nadinstituce“, byly možným řešením „hrozby klimatické změny“.

Skutečným řešením by bylo pomoci zvýšit životní úroveň neduživému, chudému třetímu světu a umožnit těmto zemím industrializovat se, a pak bychom viděli, jak počty obyvatelstva začnou přirozeně stagnovat. Jenže to samozřejmě nikdo nechce.

PP koláž

Čtěte ZDE: John Kerry na křížové výpravě s kečupem: Miliardy na výzkum dlouhověkosti Marťanů? Ledovce na „oteplovače“ kašlou. Paraziti žijí z daní vyděšených občanů Západu

Otroctví made in OSN

Třetí svět místo toho zažívá zdvojnásobení cen potravin, a to kvůli politice klimatické změny, jako je převádění ohromných výměr zemědělské půdy na pěstování biopaliv.

Navíc „klimatická legislativa“, neustále prosazovaná rozvinutým světem, na tyto země ve skutečnosti klade větší břemeno než na státy rozvinuté, ačkoli další omezení emisí CO2 samozřejmě samo o sobě dále zmrzačí jejich chatrné ekonomiky a chudobou postižené obyvatelstvo uvrhne do chudoby hlubší.

Kodaňská dohoda například umožňuje rozvinutým zemím vypouštět dvakrát tolik uhlíku na hlavu, než zemím chudším. Ty přitom nárůst emisí, údajně ohrožující existenci naší planety, nezpůsobily. Není divu, že nás politici třetího světa obviňují z „klimatického kolonialismu“.

Sterilizací ke světlejším zítřkům!

Spojení politik životního prostředí s agendou „odlidňování“ kromě toho  otvírá dveře eugenice. Vůbec nepřekvapí, že těmito dveřmi pak proudí hordy elitářské špíny.

Jedním z příkladů pro to je v Británii sídlící skupina pro veřejnou politiku The Optimum Population Trust (OPT), který před časem spustil „chvályhodnou“ iniciativu: cílem je přesvědčit bohaté státy rozvinutého světa, aby se zúčastnily uhlíkových offsetů, jež budou financovat programy omezování populace v rozvojových zemích.

Tato skupina v roce 2007 také vydala zprávu, že „děti jsou pro planetu špatné,“ a že mít velkou rodinu je stejně zavrženíhodné jako „ekologistické hříchy“ – časté či dlouhé lety, ježdění ve velkém autě a prohřešky proti znovupoužívání plastových pytlíků.

Ještě před časem jsme si mysleli, že nápady na sterilizaci a odlidňování by veřejnost nikdy nepřijala. Právě tyto koncepty teď někteří vynášejí do nebes, jako ten správný způsob cesty lidstva vpřed.

Šéfová panelu klimatické změny OSN pro podobné nápady nejen poskytuje platformu. Jde dál: Dokonce se aktivně bere ve prospěch diktatur, které pořádají štvanice na matky těhotné se svým druhým dítětem. Unést těhotnou ženu z ulice, zavléci ji do vládou kontrolované nemocnice, kde ji nadrogují a její dítě zabijí, jí zjevně připadá jako výborný nápad.

Je to přeci všechno ve jménu záchrany planety.

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky