Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ztráta jako důležitý zisk: Zeman a Okamura proti Saúdům. Hra o plyn, proti Rusku a civilizaci. Jen dumejte, holoubkové! Čtyři dobré důvody, proč si zachovat tvář

Ztráta jako důležitý zisk: Zeman a Okamura proti Saúdům. Hra o plyn, proti Rusku a civilizaci. Jen dumejte, holoubkové! Čtyři dobré důvody, proč si zachovat tvář

9. 6. 2015

Tisk článku

Lubomír Vylíčil si všímá zprávičky, která poděsila „kavárenské“ elity, vědomky i nevědomky sloužící islámským zájmům v Česku

Medii nedávno probleskla drobná, ale veskrze pozitivní zprávička: Saúdská Arábie zrušila plánované česko-saúdské fórum a místní firmy mají na příkaz krále Salmana zakázáno se účastnit jakékoli spolupráce s českými soukromými i státními firmami. Zprávu přinesl deník Gulfnews.

PP

Čtyři dobré důvody

Důvodem k tomuto kroku mají být slova našeho presidenta Miloše Zemana, který označil islám za anticivilizaci. Zmíněn byl také poslanec Tomio Okamura, který na svých stránkách vyzýval k odporu vůči islamizaci, k venčení pejsků u mešit a k bojkotu kebabu, jehož prodejem se živí část muslimské populace v Evropě.

A co na tomhle má být, prosím vás, pozitivního, zeptají se mnozí. Česko přece přijde o peníze, o investice bohatých šejků…  To bohužel ano, o ty nejspíš přijde. Ale přesto si nemohu pomoci a stále nacházím na téhle zprávě nejméně čtyři pozitiva:

K čemu ve skutečnosti slouží investice?

1) Poodhalení plánů. Kouzlem nechtěného nám tu sám pan král naznačil, že ty úžasné saudské investice mají kromě obchodu pravděpodobně i nějaké další, dosud nezveřejňované cíle a podmínky. Že by jednou z nich mohla být třeba i taková lehká, maličká islamizace?  Takový malý ústupeček, dnes  tuhle, zítra támhle.

Inu, říká se, chytrému napověz… a náš národ je vcelku protřelý. Tuhle nápovědu pochopí.

PP koláž

Čtěte ZDE: Pokrytecký tanec politiků mezi uprchlickými vejci: Jinak pro doma, jinak pro Brusel. Vítejte, ubozí multikulturní sirotečci se samopaly. Žijí z našich daní a pracují pro cizí moc

Hájíme svou zemi

2) Úspěšné varování. Tuhle prudkou a zlobnou reakci, vyhlášenou osobně králem Saudské Arábie můžeme vnímat i jako jakési pomyslné ucuknutí a tlumené zasyknutí při neopatrném dotyku rozpálených kamen.

Uvědomme si, že politický život cílových států, výroky místních politiků, jejich vstřícnost či nevstřícnost, nálady obyvatelstva… to vše je v centrále islámské invaze bedlivě sledováno a vyhodnocováno. 

Báječná a úžasně demokratická Saudská Arábie už čeká, aby vám (skoro) nezištně poskytla své obrovské zdroje!

Takže neskrývaná uraženost, která z vyhlášení přímo čiší, naznačuje, že někdo namyšlený a bohorovný narazil. A zrovna v této maličké zemičce! To je druhé pozitivum. Dává nám naději, že jsme se v islamizačním plánu právě přeřadili z kategorie „potenciálně perspektivní“ do kategorie „obtížné“ – terén je hájený, obrana nespí, frontální útok prozatím nemožný.

Koupí Bruselu nekoupíte Evropany

3) Osvěta středověké monarchie. Takovéto sebevědomé, silové a jednostranné prohlášení Saudů může být, při znalosti arabské mentality,  i jakýmsi fíkovým listem, sloužícím k zakrytí zmatku ve wahábistickém generálním štábu: co jsme udělali špatně? To je otázka, kterou si možná právě lámou hlavu prominentní členové vládnoucí dynastie. Vždyť těm jejich vůdcům platíme majlant! 

Jen hloubejte, holoubkové! Možná, že právě díky takovým zemím, jako je Česká republika, se některému z chytřejších princů časem rozsvítí a on pochopí rozdíl mezi způsobem vládnutí u nich a v Evropě.

Pochopí, že koupí Bruselu si nekoupili občany evropských států. Dojde mu, že (k jeho nesmírnému údivu), koupě starosty nějaké obce neznamená žádnou záruku loajality, vstřícnosti a povolnosti obyvatel této obce. A tohle (případné) poučení feudála je, uznejte, k nezaplacení.

PP koláž

Čtěte ZDE: Nesvatá válka havlistických extrémistů vůči vlastnímu národu: Konečné řešení otázky bílé rasy? Nemáme se bát muslimů, nýbrž Rusů. Až naše města přemění imigranti na bojiště, budeme konečně světoví!

Jde o plyn a ropu

4) Vyděšení tuzemských „elit“. Ne sice celou havlistickou kavárnu, ale přinejmenším její vrcholné představitele (myslím ty bilderbergské a trilaterální, že, pane kníže) už chytá moření. No tohle to je průůůšvih.

Ano, je. Dlouhodobou snahou našeho velikého bratra je odříznout nás, a nejen nás, ale celou Evropu, od Ruských zdrojů. Ukrajina, South Stream a nejnověji pak potíže Makedonie na trase nově plánovaného plynovodu… to vše má jediný cíl. Učinit přepravu plynu a ropy z Ruska do Evropy nemožnou.

A náhrada? Nu přece naši spojenci! Báječná a úžasně demokratická Saudská Arábie už čeká, aby vám (skoro) nezištně poskytla své obrovské zdroje! Nevažte se na tmářské a zpátečnické Rusko! Připojte se. Nelamte si hlavy. A kdyby měli páni u kohoutků vašich zdrojů časem nějaké nevýznamné požadavky, tak se s nimi určitě dohodnete.

Na tomto plánu (a mnohých dalších) spolupracuje v každé evropské zemi místní agentura. U nás je pracovně nazýváme „havlisty“. Jejich špičky plán v hrubých rysech znají a odpovídají za jeho uskutečňování.

Extrémně důležitý zisk

Už, už to pro ně vypadalo nadějně. A teď jim do toho křupan Zeman s nýmandem Okamurou hodí takovéhle vidle!  To je tedy Soros nepochválí! A já v sobě ne a ne vykřesat jiskru soucitu…

Aby bylo jasno: uvědomuji si, že jakákoli zmařená investice znamená ztráty pro konkrétní lidi a firmy. Že několik našich občanů možná nezíská práci, která už se rýsovala na obzoru. Že naše lázně, které se tak tak zmátořily a začaly hospodařit v černých číslech, mohou přijít o dobře platící arabskou klientelu. Že s tím může souviset i ztráta tržeb místních obchodníků a ztráta zaměstnání pro některé zaměstnance. Je mi to líto. Moc.

Ale pokud je to cenou, kterou je třeba zaplatit, aby moje vnučka nemusela zanedlouho chodit v burce, pak mi nepřipadá tak astronomicky vysoká.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky