Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Alchymistický sociální tyglík před výbuchem: Podaří se zničit státy a národy? Vznikne skrze válku evropský lid? Uzavřete hranice a povolejte armádu! Jdeme do finále

Alchymistický sociální tyglík před výbuchem: Podaří se zničit státy a národy? Vznikne skrze válku evropský lid? Uzavřete hranice a povolejte armádu! Jdeme do finále

19. 6. 2015

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad sociálně inženýrským experimentem, kterého jsme nedobrovolnými účastníky, a s využitím textu Ladislava Větvičky navrhuje, abychom už začali vážně přemýšlet o tom, jak vzít svou obranu do vlastních rukou

Uprchlická tsunami se valí Evropou a zanechává po sobě nevídanou spoušť. U nás to ještě tak nevidíme, ale situace s takzvanými imigranty je v některých částech jižní a západní Evropy už naprosto zoufalá. Přepadají města i vesnice. Policie situaci absolutně nezvládá. Počty už jdou do statisíců a další desetitisíce čekají na březích severní Afriky k nalodění. Další skupiny se valí přes Turecko do Řecka. Na opačné straně zeměkoule se uprchlíci začali valit také do Austrálie, která ovšem narozdíl od Evropy zaujala rázný sebezáchovný postoj a snaží se své pobřeží alespoň částečně chránit.

pp

Černé tlupy "migrantů" terorizují Evropu

Hororové scény jsou vidět nejen na jihu Itálie, kde se již situace dávno změnila v divokou válku v ulicích, ale také na jihu i na severu Francie, kde "invazní jednotky" černochů a Arabů přepadají na dálnicích auta a kamiony a jejich agresivita je čím dál větší. Zpočátku se jen snažili individuálně dostat na korby náklaďáků a proklouznout do Anglie. Dnes již dobře organizované tlupy zločinců přepadají řidiče a terorizují všechny obyvatele ve svém okolí. Policie není schopna rázně zakročit, neboť má rozkazy neprovokovat a nevyvolávat konflikty.

Bruselští „tovaryši“ mají narozdíl od „globalistických“ „mistrů“ za mořem, v Evropě své rodiny a příbuzné

Tlupy čítající až několik stovek imigrantů zabírají obydlené domy a byty, pokud se jejich majitelé jen na chvíli vzdálí. Postávají u dálnic a snaží se zastavit nebo alespoň zpomalit kamiony. Když se jim to podaří, buď se násilím  nalodí a pokračují v cestě, a pokud to není možné, tak kamion alespoň vykradou. Na některých videích z „bojové zóny“ je vidět, jak rozzuření "uprchlíci" vyhazují věci z nákladních aut a snaží se tím zpomalit další vozidla. Řidiči často s celými rodinami pak ve strachu ujíždějí, ale mnohým se uprchnout nepodaří.

Zatopit pod tyglíkem

Vypadá to stále víc a víc neuvěřitelně. Jak k tomuhle mohlo dojít? Stále více lidí si klade logickou otázku, zda jde o pouhý souběh nešťastných okolností, jak to prezentují hlavní média, či zda v tom není záměr. Zda nejde o výsledek promyšlené a krok za krokem připravované operace „globalistických elit“. V  základech projektu Evropské unie byl totiž od počátku přítomen problém vzniku „evropského lidu“. Spojené státy tento hlavolam vyřešily nevídaně krutou a krvavou občanskou válkou, po níž teprve vznikli Američané. To v Evropě s jejími tradičními národními státy ovšem není možné. Proto bylo nutno tyto státy nejprve rozložit zevnitř.

K tomu měla posloužit - a posloužila - ideologie multikulturalismu. Louhováním naprosto protikladných kulturních a náboženských tradic a odpařováním pevného hodnotového řádu, na němž evropská realita po staletí spočívala, mělo dojít k procesu transmutace a stvoření evropského občana. Ten už nebude primárně Francouz, Němec, Čech nebo Fin - ale "Evropan". Největší překážkou tomu bylo autentické křesťanství a vlastenectví - staletý ochranný obal evropských národů. Protože však dávky multikulturního jedu nenesly požadované výsledky, naopak - evropský organismus se jim začal bránit - přistoupili lóžoví bratři k radikálnímu řešení. Zatopit pod tyglíkem a pomocí uprchlické tsunami uvést celý kontinent do stavu chaosu a varu.

pp

Čtěte ZDE: Uprchlický oheň zažehli Američané: Sami však žádné běžence nepřijmou. „Azylanti“ v Itálii již terorizují místní občany. Le Penová a každý s rozumem v hlavě zná recept. Ubráníme se?

Čtěte ZDE: Pašeráci uprchlíků blahořečí vládcům Evropské unie: Díky za skvělý byznys! Záměrný vývoz chaosu. Černoši z Eritreje nechtějí na vojnu. Tisíce nakažených AIDS. Naše domovy a rodiny Brusel bránit nechce.

Reakce, kterou tímto sociálně inženýrským experimentem ovšem vyvolali, může snadno vést k výbuchu, který celou jejich „čarodějnicku dílnu,“ jak bruselské ústředí nazvala při své pražské návštěvě Marine Le Penová, vyhodí do povětří.

Některé náznaky tu již jsou. Vždy demonstrovaná jednota vládních elit jednotlivých bruselských protektorátů dostává trhliny. Politici si nemohou už dovolit zcela ignorovat vzbouřené veřejné mínění, a tak dělají různé úhybné pohyby.

PP koláž

Čtěte ZDE: Operace na zničení Evropy zahájena: Vzplála poslední bitva? Kvóty pro uprchlíky odhalují totalitní podstatu EU. Izrael a Islámský stát - dvě strany téže mince. Zachránit se můžeme jen sami. Máme na to?

Čtěte ZDE: Takzvaní uprchlíci: Třetí muslimská invaze. Má EU tajnou smlouvu s pašeráky? Austrálie se s nimi nemazlí - a je po problému. Orbán se ptá svých občanů. Občanská vzpoura v Německu? Je čas opustit unii

Evropa uzavírá hranice a Sobotka váhá

Itálie vedená hospodářsky katastrofální vládou eurokrata Renziho pohrozila vydáváním víz imigrantům. Pokud nedostane "na obranu hranice" z Bruselu další miliardy (které opět prošustruje na něco jiného či rozkrade jako ty dosavadní), otevře prý závory dokořán a bude „uprchlíky“ pouštět dále do schengenského bezhraničního prostoru. Rakousko raději už na nic nečeká, rovnou pozastavilo azylová řízení a opevňuje své hranice v Brenerském průsmyku. Přípravy k opevňování hranic započaly i ve Francii. Maďarsko uzavřelo hranice se Srbskem a okamžitě zahájilo práce na čtyři metry vysokém hraničním plotu v délce sto pětasedmdesáti kilometrů. 

V naší vládní koalici zatím vládne zmatek, jak potvrdila diskuse na toto téma ve Sněmovně. Vystrašený premiér Sobotka tvrdí, že naše úřady zatím vše zvládají, ale ministr vnitra Chovanec hlásí zpřísněné kontroly na dálnicích a ve vlacích. Oba vědí, že  je otázkou spíše dnů než týdnů, kdy se záplava začne přelévat i k nám. Předseda lidovců Bělobrádek vypadá jako by spadl z Měsíce a somnambulně opakuje nesmysl o pouze tisícovce imigrantů, které bychom měli důstojně přijmout a "integrovat". Podle zela zmateného ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka je prý zase v životním zájmu České republiky udržet za každou cenu propustnost hranic uvnitř Evropy. Andrej Babiš, šéf centrály Agrofertu "dočasně" umístěné ve státní kase, neříká v tomto směru jako obvykle nic - takže na jeho slova určitě dojde.

Naopak pro obnovu přísnější ostrahy našich hranic se ve Sněmovně vyslovil opoziční Úsvit - přesně řečeno to, co z něj po vnitrostranickém puči zbylo. Ještě radikálněji a narozdíl od svých bývalých kolegů patrně autenticky se k problému staví "vyobcovaný" Tomio Okamura, v této chvíli předseda nově založené nejmenší parlamentní strany Svoboda a přímá demokracie. Z neparlamentních stran zřejmě nejostřejší postoj zaujali Národní demokraté, kteří ve svém úterním prohlášení požadují okamžité uzavření státních hranic, rozmístění armády a vypsání referenda o vystoupení ČR ze stále nebezpečnější Evropské unie.

pp

Čtěte ZDE: Pokrytecký tanec politiků mezi uprchlickými vejci: Jinak pro doma, jinak pro Brusel. Vítejte, ubozí multikulturní sirotečci se samopaly. Žijí z našich daní a pracují pro cizí moc

Čtěte ZDE: Invaze začala: Plán na likvidaci „nadbytečných“. 500 miliónů otroků k obsluze dvou stovek nejbohatších rodin. Bílá civilizace musí být zničena? Lodě plné bojovníků připlouvají...

Hovory na pravici o imigraci

Právě Tomio Okamura s Martinem Konvičkou (předsedou Bloku proti islámu), Ladislavem Zemánkem (místopředsedou Národní demokracie) a publicistkou Leou Vojtekovou budou o hledání řešení současné krize diskutovat v pondělí 22. června od 18. hodin v Praze na Novotného lávce v dalších Hovorech na pravici organizovaných konzervativní Akcí D.O.S.T. 

pp

Že se nedá nic vymyslet? Vždycky je to možné. Stačí se na celou tu hrůzu podívat trochu jinýma očima, než předvádějí evropské i naše politické elity - a zařídit se po svém. Vlastními silami. Názorně to demonstruje našimi čtenáři oblíbený ostravský bard Ladislav Větvička:

Ladislav Větvička: Zavřete hranice a vystupte z EvroSajuza

Ten svět je jakysik divny. Na hranicach stoji hordy zaplacenych, vycvičenych, dobře živenych žoldaku, a vlada čumi a čeka na přikazy z brusele.

Bandy celniku se flakaju na dalničnich najezdach a buzeruju za chybějici nalepky, misto aby už davno stali na ohrožene hranici a chranili obyvatelstvo před najezdem spořiču. Spořiči su synci, keři doma žiju za 1 dolar na den, ale odněkud zazračně našporovali 3 tisice dolaru a kupili si listek na loď. Od koho asi ty prachy dostali a jaky ukol za to maju splnit, ha?

A tež je zajimave, že když ja valim do ciziny, tak se musim naočkovat proti žlute zimnici, žlutym jatram, choleře a tyfulisu, když se vracam z ciziny, tak na letišťach prochazam dezinfekčnima roztokama, abysem do Evropy nezanesl na podražce moji buty jakusik ebolu, mersu nebo jine breberky. Když přijižďa pata kolona bojovniku, keři maju rozvratit Evropu, nikdo je neodbleši, neodvšivi, nevyleči z ajdsu ani z jinych viroz rovnikove Afriky a vypusti je mezi lidi na nadraži a naměsti.

Tuž sem si řekl, že je třeba nafotit tu moju zem, dokud je ještě fajna, na naměsťach se nerozvaluju tlupy vypasenych, pořvavajicich alfasamcu, znasilňujicich prochazejici baby, kere odevřeně sexualně provokovaly nezahalenou hlavou.

Bo mam duvodne podezřeni, že socijalistycka vlada zase zradi, tajak zradil socijalista Beneš, socijalista Gottwald aji socijalista Dubček a vpusti cizi hordy dovnitř Moravy. Tuž sem sednul na kolo a vydal se od hranice Dolniho Rakuska až po hranice Slezska, abych zaznamenal, jak to tady vypada, aby měly děcka na co vzpominat, až nas multykulturni kolaboranti zradi a vpusti tu sebranku ku nam dodom.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky