Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tragická kovbojka v americkém Charlestonu: Za oběť padlo víc, než tušíme. Šílený střelec, nebo provokace tajných služeb? Uherský Brod a rukopis nové totality. Ozbrojený běloch = extrémista?

Tragická kovbojka v americkém Charlestonu: Za oběť padlo víc, než tušíme. Šílený střelec, nebo provokace tajných služeb? Uherský Brod a rukopis nové totality. Ozbrojený běloch = extrémista?

21. 6. 2015

Tisk článku

Helena Hulejová přináší za pomoci textu Mika Adamse pohled na dnešní multikulturní Ameriku na pozadí tragédie v Charlestonu

Zaznamenali jsme to asi všichni – a možná vzpomněli na Uherský Brod: V Charlestonu před několika dny zaútočil „šílený střelec“. Pobil v kostele devět černochů. Pokud šlo o osamělého šílence – a nestojí za masakrem přímo nějaká státní či nestátní organizace – bude (jako vždy) využita politickým a mediálním mainstreamem k potírání „extremistů“, kteří stále trvají na své svobodě a dokonce sabotují lidumilné pokusy vlády americké  občany (pro jejich dobro a bezpečí) zcela odzbrojit.

pp

Nebezpeční střelci a smrtící balonky

Ve Spojených státech se to zatím daří hůře, než u nás. Dobře tam vědí, že jakmile se národ zcela vzdá svého ústavou zaručeného práva vlastnit zbraň, je vydán na milost a nemilost těm, kteří zbraně mají – od vlády až po „organizovaný“ zločin. U nás se to již téměř podařilo, o Evropské unii ani nemluvě. Nápady na „odzbrojovací zákony“ jsou v Bruselu na denním pořádku.

Charlestonský incident je skutečná tragédie – nejen pro rodiny obětí. Strategie „rozděl a panuj“, kterou momentální politická špička umí výtečně využívat, nás může dostat buď do války, nebo do náruče policejního státu

Charlestonská tragédie má však více rozměrů. Samozřejmě bude využita k útoku na právo nosit zbraň a k rozdmýchání dalších rasových nepokojů. Nejzajímavějším jejím aspektem je ale něco jiného. Je jedním z „testovacích balónků“ směrem k občanům a médiím. Podobným testem je i „cvičení“ zvané Jade Helm 15, o kterém jsme naše čtenáře již informovali.

pp

Čtěte ZDE: Amerika v plamenech: Černá sedlina společnosti rabuje Baltimore za podpory starostky. Generální zkouška na nastolení totality. Trénují americké ozbrojené síly útok na Rusko nebo na své "nepřizpůsobivé" spoluobčany?

Čtěte ZDE: „Tektonický zlom“ v USA: Američané chtějí vládu pevné ruky. V roce 2043 budou běloši menšinou ve vlastní zemi. Následujeme je? Komu patří budoucnost?

Alternativní média a novináři, jako například Mike Adams ze serveru naturalnews.com, se nyní pokoušejí odhalit skutečné příčiny charlestonské tragédie. Pokud bude jejich hlas dostatečně silný, možná uvidíme jedno – „kupodivu“ se nic nestane. Střelce dokonce možná nikdy ani nechytí. A pokud ano, Druhý dodatek americké ústavy, zakotvující právo nosit zbraň, platit nepřestane. Jakmile je totiž "akce" (jde-li o takovou) odhalená, ztrácí na zajímavosti.

Pojede se sice dál, v hlavách mainstreamového publika však každopádně zůstane zakotvená a důkladně posílená rovnice: Běloch s puškou a vlastními názory na vládu či obecně na svět = nebezpečný extrémista. A příště se třeba už „zadaří“. V Americe, i u nás. Možná se brzy dočkáme časů, kdy bude kultovní film Sedm statečných promítán na školách jako ukázka toho, jak „bílí extrémisté“ vnesou smrt a zmatek do pokojné vesnice kdesi na Divokém západě. Nebo některý pokrokový filmař natočí remake, v němž situaci zachrání jednotka federální kavalerie (nebude-li mít rovnou ve výbavě tanky, určitě ji povede černoch). 

Kdo dneska ostatně, kromě „extremistů“, ještě kouká na klasické kovbojky?

pp

Čtěte ZDE: Zločin v přímém přenosu: Každý z nás je v nebezpečí. Máme šanci s marmeládami? Jak přežijeme katastrofu? Sedmdesát dva bodů. Mysleme a konejme, dokud je čas

Mike Adams: Dobře připravená tragédie

Zdá se, že v Americe dnešních dnů se každou chvíli vynoří další pokus o záměrné vyvolání rasových nepokojů „shora“. Existují snahy obrátit černé proti bílým, občany proti policii, souseda proti sousedovi. Masivní vlnu rasové nenávisti mohutně podporují média.

Když jsem viděl televizní záběry bělocha, který v černošském kostele v Charlestonu v Jižní Karolíně spáchal několikanásobnou vraždu, samozřejmě mě ten zločin šokoval. Zemřelo devět lidí, a ze všech míst na zemi zrovna v kostele. Moje srdce i moje modlitby jsou se všemi, kterým tato strašlivá tragédie vzala jejich nejbližší. Je to přesně druh zločinu, který činí poklidné vztahy mezi Američany různých ras čím dál nemožnějšími.

Což je, mám dojem, přesně to, o co architektům tohoto podniku šlo.

pp

Čtěte ZDE: Malý zázrak: Nejvyšší soud USA „odvážně“ konstatoval, že o ústavě by měl rozhodovat lid. Dočkáme se i u nás „pozitivně diskriminovaných“ muslimů či Romů?

Čtěte ZDE: Občanská válka v USA? Rozbuška doutná: Chystá se Pochod na Washington. Stráví Obama texaský řízek po ukrajinsku? Nebo je všechno jinak?

Záhada z prefabrikovaných dílů

Jak se obraz začal postupně skládat dohromady, je stále zřejmější, že charlestonský útok nese všechny znaky důkladně připravené zápletky, která má konečně odstartovat v Americe pouliční rasovou válku.

Samozřejmě nemám v rukou všechny díly skládačky. Ale nebojím se pokládat otázky, když mám podezření. A v tomto případě je zjevné, že něco nesedí. Podobné náznaky, že jde o předem připravenou, či alespoň zpovzdálí řízenou akci, by měly napadnout každého pořádného novináře. Jen si vezměte, co víme:

-  Útok spáchal běloch (nebo alespoň člověk, který měl bílou pleť. Zda se identifikoval (či identifikuje) jako běloch vlastně nevíme, dokud se ho nezeptáme (nebo jí, pokud se identifikuje jako žena... )

-  Útok byl veden střelnou zbraní, což nahrává současným tendencím k omezení držení střelných zbraní. Ty již několikrát vedly vládu k vyvolání krize. Vezměte si jen operaci „Rychle a zběsile“, kterou zpovzdálí ovládal nejvyšší státní zástupce Eric Holder, a jež měla za cíl, aby se násilí v zemi rozšířilo tak, že se zbraně dostanou do rukou mexických drogových kartelů.

- Kostel jako cíl – taková volba vyvolá extrémně traumatickou reakci, a ve všech černoších se usadí myšlenka: nejste v bezpečí, ani v domě Božím.

- Útok doprovázela výhrůžka bombovým útokem, což je klasický scénář domácího terorismu, který FBI často pomáhá dát dohromady a částečně i spáchat. Dokonce i v New York Times se objevila reportáž o tom, jak FBI podobné praktiky provádí – a mnoho z těch incidentů povážlivě připomíná střelbu v Charlestonu. Scénář pokaždé pokračuje stejně: FBI „rozkryje“ teroristický útok, který sama spáchala – a připíše si další vítězství v „boji proti terorismu“.

Vezměte si, jen tak mimochodem, tuto zprávičku z NBC News: „Agenti FBI zatkli muže z Ohia, jehož viní z toho, že se pokoušel založit buňku Islámského státu v USA a zaútočit na Kapitol ve Washingtonu. Současně ale politické autority tisku vysvětlily, že skutečné nebezpečí nehrozilo, neboť celou operaci organizovaly vládní složky.“

Ale pojďme dál:

- Muž, který útok spáchal, je klasický „osamělý střelec“, tedy vhodný „kandidát“ na bílého koně v tomto typu zločinu. Článek ve Washington Post ho popisuje jako „bílého muže něco přes dvacet, oblečeného v šedém triku, modrých džínsech a botách značky Timberland (jak se mohlo stát, že jediné, co policie ví jistě, je značka jeho bot?)

Policejní stát ve třech snadných krocích

Média samozřejmě naskočila na celou aféru a budou se ji pokoušet využívat – a tím nahrát tomu, kdo z celé věci bude mít politický zisk. Brzy uvidíme například znovuobnovení tlaku na zrušení Druhého dodatku Ústavy, který zakotvuje právo nosit zbraň. Mainstream bude šířit vlnu rasové nenávisti a vyvolávat dojem, že „nebezpeční extremisté“ se rekrutují výhradně z řad bělochů. Naprosto jistě z celé věci tak či onak obviní Texasany, ačkoli je Texas od Jižní Karolíny poměrně daleko.

Další „legrácky“ budou zahrnovat volání „lidu“ po utužení policejního státu a sledování „extremistů“, kterážto kategorie bude zahrnovat každého, kdo buď věří v původní ideály americké ústavy, a nebo má doma zbraň.

Veřejně bude odsouzen každý, kdo neschvaluje Patriot Act a (protiústavní) sledování občanů, které zakotvuje. Bude se tvrdit, že kdybychom byli „ještě více profízlovaní“, mohli bychom přece „zastavit útočníka, než se zločin stal!“

Bude také zajímavé sledovat, zda média nějak navážou na Rachel Dolezal a současný „hit“, kterým je možnost zvolit si svobodně barvu pleti. Určitě budou tací, kteří budou mlít pantem v televizi a vykládat, jak „ani ti, kteří si svobodně zvolí být černochy, nebudou před těmito bělošskými útoky v bezpečí“.

Takže si to shrňme – co se může stát?

Hliník v mozku a další oběti

Až útočníka úřady „dopadnou“, nejspíš mu prohledají byt a počítač – a určitě „objeví“, že se na internetu díval na server infowars.com a fandí jeho zakladateli Alexu Jonesovi. Kromě toho „vyzkoumají“, že je „blázen do zbraní“ a vlastní „radikální příručky“, jako například návod na údržbu pušky.

V ideálním případě také zjistí, že si zbraň pořídil legálně a začnou tlačit na to, aby bylo vlastnictví zbraní ilegální. Současně pokud možno útočníka spojí s některou agendou, která se jim nelíbí: ať už zjistí, že byl proti GMO potravinám, nebo protestoval proti fluoridaci vody.

Ať už zrovna bude momentálním záměrem diskreditovat cokoli, co se vládě nehodí do krámu, můžete si být jisti, že to nejdříve spojí se střelcem, a pak vše rozmáznou v tisku. („Dnes se ukázalo, že útočník odmítl veškeré doporučované vakcinace a jeho mozek neunesl příliš malou koncentraci hliníku v tkáni, což způsobilo násilné chování.“)

Ať už se stane cokoli, každopádně uvidíme úsilí rozličných úřadů tragédii využít k utužení policejního státu a zavedení národa hlouběji do otroctví.

A to je větší rozměr tohoto dramatu. Charlestonský incident je skutečná tragédie – nejen pro rodiny obětí. Strategie „rozděl a panuj“, kterou momentální politická špička umí výtečně využívat, nás může dostat buď do války, nebo do náruče policejního státu, před nímž varoval Edward Snowden a který se přes všechna varování stále blíží.

Obětmi jsme ve skutečnosti my všichni.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky