Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ukrajinští poslanci: Za slovo Rusko do vězení na 12 let. Všední dny na Kyjevem ovládaném území: Vraždění a mučení civilistů. Homosexuální praktiky. Islámský stát i američtí poradci bojují bok po boku

Ukrajinští poslanci: Za slovo Rusko do vězení na 12 let. Všední dny na Kyjevem ovládaném území: Vraždění a mučení civilistů. Homosexuální praktiky. Islámský stát i američtí poradci "bojují" bok po boku

10. 7. 2015

Tisk článku

Václav Danda přináší znepokojivé svědectví o skutečném dění v dnešní Ukrajině, kde pomalu vycházejí najevo zločiny kyjevské junty, které nikoli náhodou připomínají praktiky vraždících komand Islámského státu

Ukrajina z médií téměř zmizela. Nespolkla ji jen vedra, začátek prázdnin, tanečky evropských elit kolem Řecka či uprchlická tsunami valící se na naši zem. Jde o záměrný "mediální klid". Veřejnost se nemá dozvědět, co se děje na území "osvobozeném" demokraty - pučisty. Vstávaly by jí při tom vlasy hrůzou na hlavě. Vzhledem k tomu, že Kyjev je na pokraji státního bankrotu a uprchlická vlna mířící k nám může kdykoli nabrat "východní vektor", nemá naše veřejnost vědět, o koho jde. Pokusme se tuto "informační propast" alespoň trochu zaplnit.

pp

Za slovo Rus do vězení

Kampaň proti Rusku na "kyjevské" Ukrajině graduje a má často tragikomické podoby. Ukrajinský parlament například navrhuje posílat na 12 let do vězení každého, kdo vyřkne slovo Rusko. To není vtip, ale realita těchto dnů. Zákon má zakázat používat slova "Rusko a Rus" při označování současného území Ruské federace. Ten, kdo tento zákaz poruší, může být odsouzen až na dvanáct let. S tímto „vlasteneckým“ námětem přišel poslanec Oleh Ljaško.

Chce uzákonit zákaz používání těchto termínů v oficiálních dokumentech orgánů státní moci, ve veřejných vystoupeních veřejných osob, v jakýchkoli informacích a při přípravě příspěvků informačního rázu o Ruské federaci: v médiích a zpravodajských agenturách, v učebnicích, v kartografických informačních a encyklopedických publikacích, v inzerátech, v reklamě, na vývěsních tabulích, silničních ukazatelích a také v jiných sférách, kde se používá název Ruské federace. Používání těchto slov je podle předkladatelů zákona prý ohrožením suverenity současné Ukrajiny.

 pp

Čtěte ZDE: „Bezletová zóna“ nad Donbasem: Vojska NATO vstupují oficiálně na východní bojiště. Zůstanou povstalci bez vody? Ukrajina může každým dnem zbankrotovat

Čtěte ZDE: Merkelová vzkazuje Kyjevu: Dodržujte Minsk 2 a dejte Donbasu zvláštní statut. Porošenkův dlouhý nos. K povstalcům přeběhl ukrajinský generál. Razie v klášterech. Přípravy na válku s Ruskem pokračují

Ostřelování i čistky

Zatímco situace na východní frontě se již dva měsíce nemění a obyvatelstvo Donbasu je kyjevskou juntou dnem i nocí ostřelováno těžkými zbraněmi, vnitropolitická i ekonomická situace na zbytku území ovládaném kyjevskými pučisty je stále dramatičtější. Ukazuje se to i na čistkách, které probíhají v bezpečnostním aparátu, kde již nikdo nevěří nikomu. A z dřívějších spojenců se stávají nepřátelé na život a na smrt, kteří spolu vedou nesmiřitelnou válku.   

Čistky probíhají v tajné službě, policii i v armádě. Velitel SBU Vasilij Gricak minulý týden oznámil, že v samém centru ukrajinské tajné služby byla odhalena nepřátelská skupina pracující proti zájmům Ukrajiny. „V současné době vyšetřujeme čtyřicet našich zaměstnanců kvůli obvinění z velezrady. Zatkli jsme generály a plukovníky z Bezpečnostní služby, kteří zradili zájmy státu." Hledání „nepřítele ve vlastních řadách“, tolik připomínající bolševická padesátá léta u nás, je podle pozorovatelů ve skutečnosti pouhým pokračováním války oligarchů, kteří mají své lidi rozmístěné v bezpečnostním aparátu, aby chránili jejich ekonomické zájmy.   

Ještě větší boj mezi jednotlivými vlivovými skupinami napojenými často na organizovaný zločin vypukl v policii. Ministr vnitra Arsen Avakov prakticky rozpustil policejní sbor na východě Ukrajiny, na území ovládaném Kyjevem. Rozsáhlými prověrkami budou muset projít všichni policisté v oblasti. Skutečný důvod je podle znalců místních poměrů především ve snaze  „očistit“ policii od názorových oponentů. Vše se děje pod záminkou boje proti korupci a hledání "moskevských agentů". "Předpokládám, že všichni korupčníci a latentní nepřátelé Ukrajiny, kteří se vyhýbají službě v těžké době, budou na základě prověrky uvolněni. Poctiví pracovníci, kteří prověrkou projdou, budou sloužit a připravovat se na testy a zkoušky do nového policejního sboru."

pp

Čtěte ZDE: Dokonce již i americký Kongres konstatoval: Na Ukrajině cvičíme neonacisty. Vůdci Donbasu nabídli Kyjevu změnu ústavy. Porošenko ohluchl. Na ukrajinském bojišti se objevily československé legie

Čtěte ZDE: Kyjev oslavil výročí státního převratu: Ofenzívou chce rozstřílet minské dohody. Následuje válka o Podněstří? Česká armáda začleněna pod velení Wehrmachtu. Máme, co jsme chtěli?

Američané řídí policii v Oděse

Rozvrat represívních složek státu došel tak daleko, že tam kde mají Američané své bezprostřední bezpečnostní zájmy jako například v Oděse, přebírají policejní složky prostřednictvím tzv. poradců pod svoji kontrolu. 

V minulém týdnu Spojené státy přiznaly, že budou cvičit a platit Saakašviliho policii v oděském regionu. Jaká náhoda, že v půlce června navštívil Michail Saakašvili USA, aby údajně představil mezinárodním investorům „investiční příležitosti v regionu“. O pár týdnů později, po schůzce s americkým velvyslancem Geoffreyem Pyattem, Saakašvili oznámil "spolupráci své policie" s USA. Tisková služba amerického velvyslanectví v Kyjevě k tomu uvedla: "Financujeme protikorupční iniciativu ukrajinských a mezinárodních expertů gubernátora a spouštíme nový antikorupční program grantů pro rozšíření a prohloubení naší spolupráce s partnery z občanské společnosti." Příznačná odpověď na demonstrace proti Saakašvilimu, v nichž demonstranti nesli transparenty "Saakašvili Go Home“.

pp

Homosexualismus u eskader smrti

Jak napsal ukrajinský publicista a politolog Alexander Rogers. "Ukrajina se velmi rychle zorientovala a postavila se na stranu globálního pokroku, představovaného Spojenými státy, přinášejícími do země světlo pokroku - kromě jiného v podobě propagace homosexualismu. Ve vládě jsou téměř samí homosexuálové, a v trestaneckých (dobrovolnických) bataliónech je velmi rozšířené znásilňování zajatců,“ píše Rogers. Už vícekrát jsme psali o tzv. „pekelných kolonách“ složených z protřelých kriminálníků, které měly za úkol „dočištování“ dobytých měst na východě země. Kyjevská junta tyto zločinecké prapory nasazovala mimo bojové operace na terorizování civilního ruskojazyčného obyvatelstva.

Hlavní vojenský prokurátor Anatolij Matios v ukrajinské televizi

Dnes však vyplouvají napovrch podrobnosti o těchto „eskadrách smrti“ a mnohé z toho co zaznívá při vyšetřování činnosti tzv. praporu Tornádo je příliš i na ukrajinskou propagandou zpracovanou veřejnost. Z vystoupení hlavního vojenského prokurátora Anatolije Matiose, který se minulý měsíc rozpovídal v ukrajinské televizi o tom, co tyto kriminálnické gangy působící v uniformách dobrovolnických praporů v Donbasu prováděly, tuhne krev v žilách. Je příznačné, že ve výpovědích se objevují téměř vždy právě sériová znásilnění s homosexuálním podtextem.

Masové znásilňování a vraždění

"Mnoho mužů ve sklepě školy, kde se nachází základna "Tornáda", přikovali ke sportovnímu nářadí, a znásilňovali nepřirozeným způsobem, a pak je zabili ... Muže, zadržované ve sklepě, svlékali do naha, postavili na betonovou podlahu a polévali vodou. Pak jim přikládali obnažené dráty pod napětím k různým částem těla, například k uším či genitálu. Zadržené nutili znásilňovat se navzájem análně i orálně." Z výpovědí, které přečetl Matios, je zřejmé, že muži, jež příslušníci "Tornáda" zadrželi, byli civilisté zadržení víceméně náhodně na ulici. Podle Matiosových slov mnoho z nich kruté mučení nepřežilo.

pp

            Velitel praporu Tornádo Ruslan Oniščenko s hákovým křížem za krkem

Velitel praporu Tornádo je Ruslan Oniščenko, recidivista několikrát trestaný za znásilnění a loupeže. Většina praporu sestávala právě z podobných trestanců. Oniščenko předtím, než se stal velitelem Tornáda, byl zástupcem velitele praporu "Šachťorsk", rozpuštěného pro neutajitelné rabování. Zajímavá je také informace, že jeho pravou rukou byl muž jménem Modžahed, který, patřil k mnoha žoldákům Islámského státu bojujícím na straně kyjevské armády.       

pp

Bojovníci Islámského státu v ukrajinském praporu Tornádo

Kriminálníci a Islámský stát

Tito „hrdinové“ však ve skutečnosti proti "vzbouřencům" nebojovali. Jak vyplývá z výpovědí vojenského prokurátora: "Tento útvar se nikdy neúčastnil bojových operací, ale změnil se na organizovanou zločineckou skupinu, fakticky byla vytvořena banda, která se zabývala únosy lidí, vraždami, znásilněními, krádežemi a jinými zločiny." Takže všední den na základně nesestával z nasazení života, ale jen loupení, unášení civilistů, jejich mučení a užívání drog.

Zatím se dostal na veřejnost pouhý zlomek zvěrstev, kterých se tyto ukrajinští „hrdinové“ dopouštěli a dopouštějí na civilním obyvatelstvu vlastní země. Kolik bylo podobných mučíren na Kyjevem okupovaných územích se zřejmě nikdy nedozvíme.

Na místě je otázka: Je podobnost s praktikami Islámského státu náhodná, nebo jde o dvě strany téže mince, ražené ve stejné mincovně?      

Zdroj. ZDE

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky