Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Magické záhady kolem nešťastných běženců: Jak mohou přežít bez podpůrného týmu? Nijak! Lžou nám ráno, lžou nám v poledne, lžou nám večer. Proč Kocáb nedemonstruje?

Magické záhady kolem "nešťastných běženců": Jak mohou přežít bez podpůrného týmu? Nijak! Lžou nám ráno, lžou nám v poledne, lžou nám večer. Proč Kocáb nedemonstruje?

27. 8. 2015

Tisk článku

Petr Hájek komentuje záludnou metodu, jak učinit "imigranty" u nás neodvolatelnou realitou a přináší text Miroslava Petra, který si všímá jedné "záhadné" stránky uprchlické krize, jež o jejích původcích mnohé prozrazuje

Kancléřka Merkelová se prý stydí za své spoluobčany - za ty "burany" z východu, bývalé NDR, odkud sama pochází - že protestují proti hrůze valící se do jejich země. Současně chce její vláda prosadit, aby také ostatní země EU dávaly hordám z jihu (a dalších směrů) stejné absurdní sociální výhody jako jim na stříbrném podnose k ranní kávě dává denně nekonečně bohaté Německo.

PP

Nikoli tedy naopak - aby omezením tohoto obludného systému, který imigranty do Evropy láká jako vosy na pivo, přívalovou vlnu omezily. Všichni pro ně mají být stejně přitažliví - a tím chce Merkelová (i bez povinných kvót) dosáhnout "rozprostření" statisíců a miliónů po celém evropském kontinentě. A tady jsme patrně u jádra věci.

Jde o čas

Naoko se sice lídři EU (v Berlíně) tváří starostlivě. Zachmuřeně diskutují o tom, jak si všichni musíme rozdělit čtyřicet tisíc migrantů z uprchlických táborů, kteří ještě na cestu do Evropy ani nevyrazili. Vášnivě debatují o tom, zda jich třeba Česká republika má přijmout čtyři sta, nebo tisíc pět - a naši politici předstírají srdnatost v boji o každou stovku těch, které prý budou "pečlivě vybírat". Tato nepředstavitelná drzost se už chápe jako samozřejmost. Nikdo se veřejnosti neptá, zda vůbec nějaké imigranty v naší zemi chceme - protože ví, jakou by dostal odpověď.

Jenže o to ve skutečnosti také vůbec nejde. Pouze se tím mlží a získává čas, aby se k nám naši budoucí, ponejvíce islámští, "spoluobčané" stačili nahrnout přes jižní hranice - dokud ještě žádné nemáme. A zatímco Maďaři se právě chystají vyslat na  ty své - obnovené alespoň chatrným plotem - armádu, naše vláda tvrdí, že se nic dramatického zatím neděje. A policisté mezitím každý den odvádějí další stovky zadržených imigrantů do "středisek", kde tito být nechtějí, protože míří do Německa, Švédska či Anglie.

Proč jim to tedy neumožníme, když se soudružka Merkelová tak stydí za ty Němce, kteří je také nechtějí a odmítají, aby "nešťastníci" dostávali od německých daňových poplatníků peníze a materiální vybavení, o němž se třeba našim "domácím chudým" ani nezdá? Proč je na náklady státu netransportujeme přímo na naši západní (neexistující) hranici? Ruce by nám líbali a imigrantský problém by rázem zmizel. Čeho se naše vláda bojí?

Děsí snad soudruha Sobotku, že by Němci zavřeli hranice? No sláva, konečně by se alespoň trochu začaly poměry vracet do normálních kolejí. Ale především - kdyby to udělalo Německo, my (samozřejmě jinak zcela suverénní země) bychom to prý pak mohli udělat rovněž. Proč ne hned? Protože to ve skutečnosti nechce. Protože se soudružkou Merkelovou ve skutečnosti spolupracuje. Protože, jak řečeno, hrají o čas.

Pokrytectví v přímém přenosu

Velmi přesně o tom krásou nechtěného "referoval" Michael Kocáb v České televizi. V "diskusi" s advokátkou Klárou Samkovou, která - pokud dostala alespoň trochu prostoru - zvedala přirozené otázky rezonující většinovou veřejností, se významný představitel "pražské kavárny" kroutil jako had. A neustále opakoval mantru, se kterou se nyní bude nejvíce hrát: Možná to není ideální, ale ONI už tady prostě jsou. Tak se s tím jednoduše musíme smířit, a být k nim raději přátelští, aby se na nás nerozzlobili a v budoucnu nás nepodřezali.

Musíme si uvědomit, že právě o to se v této fázi nejvíce hraje. Do zimy, která může hordy zpomalit,  je třeba ještě rychle "nasát" statisíce dalších, aby pak platila Kocábova mantra: Už tady prostě jsou, tak se s tím smiřme, plaťme je z našich daní (když bude Brusel velkorysý, něco nám na to - z našich daní - přidá), ale především - už se to stane realitou. Operace Zničení národních států bude nezastavitelná. Jestli jich pak "dostaneme přiděleno" ještě pár tisíc, desítek či stovek tisíc, už nebude hrát roli. Bude se "diskutovat" o něčem jiném. Třeba o "demografických" fantaziích - jak nám Afričané zachrání českou "vymírající" populaci.

Strážci hodnot

A především o "evropských hodnotách", které jsme prý přistoupením k EU dobrovolně přijali. Ti, kteří v roce 2004 hlasovali PRO, tedy nesou největší odpovědnost. Ti by nyní měli být jako první v ulicích. Pokud jim dosud nevadilo, že ony "hodnoty" se týkají výhradně homosexuálů, feministek, zelených a všeho ostatního importovaného k nám salámovou metodou z umírajícího Západu, teď by konečně měli zpozornět. Jestli je nepodvedli, když už se nemluví o skutečných hodnotách, na kterých Evropa (i český stát) vznikla a po staletí prosperovala (v našem případě tisíc let). Třeba o vlastenectví, starosti o své blízké, o standardní rodinu, obec, stát. Ne - jde o "humanismus" vůči imigrantům. To je, jak se právě ukazuje, hodnota z nejcennějších. O tom se ve skutečnosti kdysi hlasovalo.

Právě tak nám to vysvětluje i místopředseda vlády a šéf lidovců Pavel Bělobrádek. Jeho "krizové propojení" s havlisty a kalouskovci tak máme opět možnost sledovat v přímém přenosu. Je to dobrý soudruh.  Jede se "poklonit" Sudeťákům a jejich "obětem" na straně jedné, na straně druhé horuje pro "humanitu" vůči imigrantům. Chce tak dát najevo, že jeho strana přijala zcela za svůj politický program "pražské kavárny" - doufajíc, že odtud získá další hlasy k ještě humanitárnějším bombardováním české veřejnosti. A tak, byla-li v Kocábově případě řeč o "hadu", vrací se tento termín tam, odkud v postavě Josefa Luxe do naší politiky vstoupil: Do lůna KDU-ČSL. Neměli bychom to v žádných dalších volbách zapomenout.

PP koláž

Čtěte ZDE: Česká politická krajina v zrcadle Ukrajiny: Malost nad malost a všechno je to malost. Sobotka se třese, Babiš má bobříka. A kdy nám prozradí Bělobrádek, čí prsten jel políbit do Ameriky?

Jestli ovšem budou ještě vůbec důležité. Imigranti, o jejichž přízeň Bělobrádek a jeho druzi již teď usilují, totiž půjdou brzy k volbám také. Podle práve EU tomu nezabráníme. Ledaže bychom v unii již nebyli. Ale to je spíše nereálný sen. Tvrdá realita jsou postupující hordy.

Každou hodinu, každý den, každý týden, v nichž naše vláda nic nedělá - maximálně se schází, aby se pohrdavě vyjádřila o (politicky inteligentním) výroku Andreje Babiše na nutnost okamžitého uzavření schengenského prostoru - z nás dělá rukojmí. Berlína, Spojených států a dalších center NWO, odkud je imigrační vlna vyvolána, řízena a financována. Naše Pátá kolona si v tom vede také zdatně.

Že je to "konspirační teorie"? Nikoli, je to konspirace jako hrom. Jedné z jejích pozoruhodných podob si všímá Miroslav Petr:

Miroslav Petr: Záhada větší než "kruhy v obilí"

Záhad kolem migrantů je tolik, že nějaké kruhy v obilí jsou proti tomu prkotinou.  Mezi mladými muži byl viděn jediný muž středního věku, dokonce se zavazadlem, kterého hned z Bělé propustili a nechali pokračovat v cestě do Německa.

Občas se mezi mladými muži objeví jediná žena s jedním dítětem. Průměrná africká rodina má osm dětí. Je mi záhadou, kde nechala zbývající děti, zda ve válečné zemi či je utopila při cestě lodí?  Pochybuji o tom, že by v těchto přeplněných bárkách cestoval nějaký lékař, profesor či vědec. Neřkuli aby šel tisíce kilometrů pěšky. 

pp

Další záhada je, kde desetitisíce migrantů vzalo deset tisíc euro na cestu lodí, na taxi, na jídlo a pití při cestování. Kde mají možnost se najíst, kde si shání pití, když při cestování sebou vůbec nic nenosí? Jak a kde se každý den holí? Když v těch vedrech jdou celé dny, musí být zpocení. Kde se sprchují? Zřejmě spí po širákem, a přesto, že cestují ve vedru či v dešti,  přesto mají oblečení čisté.

Záměrně řízená invaze směřuje ke kopírování dalšího Majdanu

Když nemají mýdlo ani toaletní papír, jak a kde provádějí hygienu?  Všichni jsme viděli, jak sestra našla svého bratra v cizině, kde to vůbec nemůže znát. Našli se opravdu jen přes mobily? Trefili byste hned napoprvé v cizím státě někam najisto, i když by vás někdo navigoval mobilem a ten dotyčný by se taky nevyznal v okolí? Něco tu zatraceně nehraje!  Jak a kde nabíjejí své mobily, když u sebe nemají ani nabíječky?  Takové zázraky neumí ani Copperfield. Skutečný zázrak je, že zatím nepropukl MERS či jiné infekční nemoci.

Někdo nám lže

Z těchto záhad vyplývá, že nám opět někdo lže, jak je v mediích zvykem. Někdo "v zákulisí" musí s těmito migranty stále spolupracovat a pomáhat jim i během dne, at jde o jídlo, nabíjení mobilů, praní, holení, sprchování atd.  Přestože celé dny cestují, jsou plní síly. Dokonce někde drží hladovku, takže jistě někde dostanou jídlo, protože cestovat tisíce kilometrů a přitom být bez jídla, je nesmysl. 

A hlavně bez vody se člověk neobejde, zvláště když v těchto vedrech celé dny cestuje pěšky celý den, mnoho kilometrů.  Když tito běženci nemají sebou žádné zavazadlo, ani láhev, musí jim někdo během celého dne pomáhat a dodávat jim něco na pití a pomáhat řešit ostatní již zmíněné problémy. Že je imigrace řízená, je dávno dokázáno. Smlouvu o multikulturním soužití podepsal už v roce 2009 opilý Vašek. Jeho hlas znějící z balkonu rozhodně neměl barvu abstinenta.

PP koláž 

Čtěte ZDE: Metoda, jak ovládnout Evropu i nás: Uprchlíci jako zbraň ve speciální "barevné revoluci". Demonstranti před ČT: Lžete za naše peníze! Oba prezidenti mluví jasně. Informace z temného příšeří amerických zájmů

Kocáb by měl demonstrovat

Běžencům je odpírána největší výhoda EU - volné cestování v Schengenském prostoru. Je mi záhadou, proč ochránci práv, Dienstbier, Šabatová, Kocáb a další, se nezastanou těchto menšin, kterým je upíráno jedno z nejzákladnějších práv. Něco mi tu nehraje. Platí Schengenský prostor nebo neplatí? Záměrně řízená invaze směřuje ke kopírování dalšího Majdanu. Jde o to, v lidech vyvolat co nejvíc vzájemné nevraživosti, pouličních šarvátek. Pak využít toho zmatku k samozvolení americké loutkové vlády, přesně jako na Ukrajině.

Největší záhada vyřešena

Jak ukázal na začátku roku horoskop světa, tento rok bude mimořádně neklidný. A to ještě není konec roku, velký masakr se teprve připravuje. Svým způsobem válka už probíhá. Rozdíl ve válce Ruska a USA? Rusko začne válku jen v nutném případě a co nejrychleji ji ukončí, USA válku prodlužují co nejvíc, nebo ji začnou a zbaběle utečou.

I když záhady jsou mým koníčkem, vím, že každá záhada má svůj důvod. Vždy je nutné ptát se Cui bono, V čí prospěch? Proč nám stále někdo lže a hraje před námi divadlo?

To vlastně už žádná záhada není.

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky