Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Příkladný dvojí metr: Pedofilní web není podle policie problém. Ostrá slova o imigrantech naproti tomu kriminalizována budou. Stopy po obchodu s dětmi vedou vysoko

Příkladný dvojí metr: Pedofilní web není podle policie problém. Ostrá slova o imigrantech naproti tomu kriminalizována budou. Stopy po obchodu s dětmi vedou vysoko

1. 9. 2015

Tisk článku

Pavel Kopecký upozorňuje na plíživou legalizaci pedofilie a hledá příčiny tohoto stavu ve zvrácenosti současných světových elit a jejich posedlostí okultismem

Česká policie v srpnu odložila kauzu webových stránek pedofílie - info, které otevřeně propagují sexuální úchylku, jež je v naší zemi - bohudíky - stále ještě trestná. Policie web prověřovala na základě trestního oznámení z minulého roku. Obsah samotný podle policie zákonu neodporuje. „Na základě prostudování veškerých dostupných podkladů, provedené analýzy a vyhodnocení předmětné webové prezentace nebyly zjištěny žádné konkrétní informace ani skutečnosti, které by nasvědčovaly tomu, že by byl při provozování nebo spravování výše uvedených webových stránek spáchán přestupek nebo trestný čin. Šetření bylo proto ukončeno,“ sdělil veřejnosti Jiří Vokuš z policejního prezidia.

pp

Policie nevidí na pedofilii nic závadného

To, že policii, která obžalovává různé vlastenecké aktivisty a posílá je do vazby za vylepování samolepek, nechává tento web v klidu, zas až tak překvapivé není. Musíme si uvědomit, jaké je zde politické zadání a v jaké atmosféře orgány činné v trestním řízení působí. Na jedné straně boj proti tzv. xenofobii, podporovaný "elitami", majícími za cíl vyvrátit současnou západní civilizaci ze svých kořenů, a na druhé straně tytéž mocné síly otevřeně propagující vše, co k takové destrukci vede.

Satanisté a pedofilové jsou umístění často ve veřejné sféře na viditelných místech, aby tak skryli podezření a své aktivity

Předně likvidaci tradiční rodiny, tvořící základní tmel, kterým celá naše západní civilizace drží pohromadě. Proto ta otevřená podpora homosexuality, o níž se děti již na prvním stupni základních škol začínají učit, že je zcela přirozená a tedy normální. A každý, kdo proti tomuto trendu aktivně vystupuje, je označen za homofoba.       

pp

Čtěte ZDE: Jak se to dělá: „Overtonova okna“, aneb Technologie zkázy. Velká lež o přirozeném běhu věcí. Po homosexuálech legalizace pedofilie a incestu. I kanibalové mají svá práva

Čtěte ZDE: Nitky neobjasněného spiknutí vedou vysoko: Co ví Miloš Zeman o propojení pedofilní mafie z „kuřimské kauzy“ s Annou Šabatovou? Šlo o satanistické rituály?

Pedarasté a "Overtonova okna"

Po homosexualitě, která se pomalu stává normou, ale zákonitě musí přijít i pedofilie a další zvrácenosti. A jsou to právě pederasti, kdo v současném „hořícím světě“, jenž je důsledkem porodních bolestí rodícího se Nového světového řádu (NWO), začínají rozvíjet svoji "osvětovou činnost". Pro většinu lidí je pedofilie stále ještě něčím něčím, co považují za ohavnost. Patrně si vůbec nepřipouštějí, že by se někdy v budoucnosti mohla legalizovat. Ovšem před dvaceti, kdy došlo k vyškrtnutí homosexuality z mezinárodní klasifikace nemocí, by také málokoho napadlo, že se homosexualita stane ve společnosti něčím normálním. V této souvoslosti opět připomínáme jméno amerického sociologa Josepha P. Overtona a jeho studii o strategii, kterou současné "elity" k transformaci společnosti používají.

Overton v ní precizně popsal, jak jsou pro společnost naprosto cizí myšlenky vyneseny ze smetiště veřejného opovržení, oprášeny a nakonec legislativně ukotveny. Podle této teorie, přezdívané „Overtonova okna“, existuje pro každou myšlenku nebo společenský problém tzv. okno možností. V jeho rámci lze nebo nelze o myšlence široce diskutovat, otevřeně ji podporovat, propagovat a snažit se ji legislativně ukotvit. Okno se posouvá ze stádia „nemyslitelného“, tzn. veřejné morálce úplně cizího a zcela zavrženého, do stádia „aktuální politiky“, tj. stává se široce posuzovatelným, přijímaným masovým vědomím.

Podle této strategie neexistuje žádné tabu, nic svatého. Před našimi zraky se postupně odstraňují rámce, ohraničující společnost od propasti sebezničení.

Stopy vedou do nejvyšších pater

Proč to "elity" vládnoucí současnému světu dělají, je nabíledni. Zotročená společnost bez tradičních mravních kotev, zbavená silných rodinných vazeb, je nejen snadno ovladatelná, ale také náchylná k ještě obludnějším sociálním experimentům, jež se dotýkají samé podstaty lidskosti. Když Evropu v devadesátých letech šokoval případ belgického pedofila Marca Dutrouxe, jenž zavraždil nejméně 8 nevinných dívek, ukázalo se, že se jedná jen o malý kamínek v obrovské mozaice rozsáhlé pedofilní sítě, do níž jsou zapojeni nejvyšší představitelé ekonomických i politických elit, pro něž podobné „nelidské stvůry“ pouze "loví" nevinné dětské oběti. Což vysvětluje mnohé komplikace v průběhu vyšetřování a dodnes nevysvětlitelné policejně-soudní přehmaty, jež měly odvézt pozornost od těch nejvyšších bruselských kruhů.    

Letos se provalil obrovský pedofilní skandál ve Velké Británii, který se média a politici snažili ututlat. Každým dnem vycházejí najevo další a další podrobnosti o masivním zneužívání dětí vysoce postavenými lidmi. A nejde již jen o Británii. Pořad Newsweek stanice BBC uvedl, že usvědčený pedofilní poslanec Cyril Smith byl odveden policií přímo z pedofilní party u něj doma a po rozkazech z vrchních míst byl bez jakýchkoliv obvinění propuštěn. Ve skandálu figurují nejen politici, ale také významní bankéři a průmyslníci a dokonce lidé z nejvyšších kruhů anglické a holandské aristokracie.

Pederasti, zednáři a satanisté

Je jasné, že se jedná o pouhou malou část pedofilní sítě, jež obepíná celý západní svět a do níž jsou zapojeni i mnozí mocní tohoto světa. Německý publicista Guido Grand, který se touto problematikou dlouhodobě zabývá, došel k závěrům, že v západní Evropě, USA a Austrálii existují propojené sítě okultistů, obchodujících s dětmi, zneužívanými nejen sexuálně, ale i k magickým obřadům. Tyto sítě prý sahají až do nejvyšších politických, hospodářských a šlechtických kruhů s vazbou na svobodné zednářství.

Pedofilie a satanismus jsou podle všeho tmelem, který tajemným způsobem vytváří a udržuje soudržnost zednářských elit v každé zemi. Tyto "národní" sítě se potom spojují a formují v globální síť pedofilů, kteří si navzájem kryjí záda.

Démonické večírky

Děti jsou většinou dodávány prostřednictvím dětských domovů, sociálních služeb, únosů a jiných zdrojů. Když se rodina dítěte snaží případ zveřejnit, většinou narazí na neprostupnou zeď odporu policie, sociálních služeb a soudního systému. Z toho je zřejmé, že se jedná o velmi dobře organizovanou síť.

Čím větší chaos ve světě, tím snadněji mohou své zvrhlé plány uskutečňovat. Válečné konflikty, jako je ten na Ukrajině či na Blízkém východě, jež globální elity samy rozpoutávají, stejně jako imigrantské tsunami, jsou doslova žněmi, během nichž se ideálně loví potřebný "lidský materiál" pro zvrhlé obřady a perverzní démonické večírky. A to je pravý důvod, proč se pedofilie stane brzy předmětem veřejných diskuzí a tlak na její legalizaci stále poroste.

První vlaštovky pedofilního jara již můžeme pozorovat i u nás. Festivalový filmový trhák o takzvaně složitém životě pedofila „Danielův svět“, finančně podpořený Ministerstvem kultury ČR, stejně jako homosexuální festival Prague Pride ukazují, co se bude brzy považovat za tu správnou kulturu.

Pedofilní web, na kterém jsou kromě jiného i seznamka a fotografie, je podle policie prý tedy v pořádku. V souladu s českými zákony. Dobrý vzkaz do probíhající kriminalizované bouřlivé diskuse o imigrantech - která podle mainstreamových právníků a novinářů je naopak za hranicí legality. Aspoň víme, o co jde.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky