Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Stát kupuje krávy: Přípravy na katastrofu jedou na plné obrátky? Operace Dunaj jako v srpnu 1968. Předpověď třetí světové. Odvedou nás státní kovbojové na porážku?

Stát kupuje krávy: Přípravy na katastrofu jedou na plné obrátky? Operace Dunaj jako v srpnu 1968. Předpověď třetí světové. Odvedou nás státní kovbojové na porážku?

15. 9. 2015

Tisk článku

Pavel Kopecký si všímá zvyšování státních hmotných rezerv pomocí krajně netradičních postupů a klade si v této souvislosti otázky, které nás brzy mohou zásadně zajímat

Zatímco pozornost veřejnosti je upřena na zničující migrační vlnu, která zaplavuje Evropu, česká vláda se „v závětří“ zjevně připravuje na válku. Dochází k doplňování státních potravinových rezerv a navyšování jejich objemu. Stát bude dokonce vlastnit v rámci těchto rezerv i živé krávy. Mražené maso ve státních skladech, určených pro krizové situace, by totiž mohla částečně nahradit živá zvířata.

Příprava na „velkou tmu“?

Před měsícem tuto překvapivou informaci poskytl předseda Správy státních hmotných rezerv ČR Pavel Švagr. Jeho organizace začala spolupracovat na projektu tzv. živého stáda s Agrární komorou ČR. V budoucnu by mohla být v podobě živých zvířat až třetina veškerého hovězího masa ve státních skladech. Třetina by pak měla být v podobě konzerv a třetina v podobě mraženého masa.

pp

Důvody jsou údajně čistě ekonomické: Nákladné je podle Švagra především zamrazení a následné rozmrazení masa. Zásoby v podobě živého skotu se navíc nemusejí pravidelně obměňovat. V příštím roce by měl začít „pilotní projekt,“ který by zahrnul 1500 kusů hovězího dobytka. To odpovídá zhruba 500 tunám mraženého masa. Správa rezerv drží v zásobách vedle masa a sušeného mléka také například máslo nebo čočku. Přesný seznam komodit je údajně z bezpečnostních důvodů tajný.

Dopis detailně líčil „předpovědi“ tří světových válek 

Otázka, která se nabízí, zní ovšem: Co zásadnějšího, než zda vlastní tři sta, nebo pět tun luštěnin, před námi politické elity a na ně navázaný státní aparát tají? Napadlo je snad, že mražené maso například v případě rozsáhlého „blackoutu“ nám bude všem platné jako hladovému zimník? Je „živé maso“ přiznáním, že nějaká taková katastrofa je již v dohledu?

Operace Dunaj – vzpomínky na budoucnost?

Nebo je vše ještě jinak? Víkendové nálezy zbraní, mířících na Evropský kontinent pod hlavičkou humanitární pomoci pro uprchlíky, naznačují další scénář:

Pod „imigrantskou mlhou“ viditelně pokračují přípravy na válku s Ruskem – tedy pokud se nepodaří svrhnout Vladimíra Putina nějakým tím „barevným“ státním převratem. Je zjevné, že přípravy na takový konflikt běží dál na plné obrátky. Američané posilují svoje jednotky zejména v Pobaltí a v západní Evropě, kam proudí stále nové a nové síly, včetně stíhaček F 22. Ty byly v uplynulém týdnu rozmístěny na západoevropských základnách. Do Pobaltí směřují těžké tanky a obrněná vozidla, která jsou rozmísťována podél ruské hranice.

Část přesunu amerických jednotek na „východní frontu“ probíhá také přes naše území. O víkendu překročila v rámci operace „Dunajská jízda“ hranice u Rozvadova první část armádního konvoje, který mířil na „cvičení“ do Maďarska. Obrněné transportéry a těžká technika mají s dalšími jednotkami nacvičovat ostré bojové akce, kromě jiného útočný přechod přes Dunaj, podle kterého se celá operace jmenuje.

PP koláž

Čtěte ZDE: Možná jsme v bodě obratu: Vstupuje Rusko do války s Islámským státem na straně Sýrie? Proč elity EU tak spěchají s přijímáním migrantů? Geniální Putinův tah. Západ hraje vabank

Jen tak mimochodem, krycí název pro invazi vojsk Varšavské smlouvy do Československa v srpnu 1968 zněl „operace Dunaj“. I té předcházelo „cvičení spojeneckých sil“. Náhoda? Hloupost a neznalost historie v podání generálů NATO? Nebo „vzpomínky na budoucnost“?

Rusko se připravuje, Ukrajina masíruje (ústní) svaly

Podobné přípravy ovšem vidíme i na druhé straně: Rusko uvedlo tento víkend do pohotovosti centrální vojenský okruh, včetně tanků a raketového vojska i letectva.

Je jasné že otevřený vojenský konflikt mezi USA (s jeho vazalem EU) a Ruskem by měl nedozírné následky. Především zničení velké části Evropy, která by se stala hlavním bojovým polem a místem první odpovědi Ruska na napadení. Zdálo by se proto, že jde o dostatečný odstrašující prvek, který explicitní válku vylučuje. Všechno však nasvědčuje tomu, že pro velkou část amerických elit je „evropská“ válka stále ve hře.

Proto jsou dále budovány nástupní polygony v Polsku, v Pobaltí a na Ukrajině. Proto prezident Porošenko opět tvrdí, že bude silou zlomen odpor Donbasu. Proto ukrajinští „stratégové“ opět hovoří o „osvobození Krymu“ pomocí amerických a britských jednotek. Plané řeči, natřásání svalů, snaha přitáhnout opět pozornost světa (a další miliardy dolarů) k Ukrajině, nebo neplánovaný „průsak“ reálných informací?

Hrozivá věštba světového zednářstva?

Blížíme se ke zlomovému momentu: roku 2017, stému výročí bolševického převratu v Rusku. Je to (další) náhoda? Mnozí tvrdí, že nikoli, že rozpoutání závěrečné světové války skrze napadení Ruska, je směřováno právě k tomuto roku. Zednáři, jak známo, milují číselnou symboliku.

Připomeňme slova jednoho z velmistrů světového zednářstva, Alberta Pikea, pronesená před více než sto lety. Jako většina okultistů měl i Albert Pike „duchovního průvodce“, který mu poskytoval „moudrost“ ohledně způsobu nastolení Nového světového řádu. Jednu zprávu, kterou obdržel od svého průvodce, popsal v dopise, který adresoval svému „soudruhu ve zbrani“, Mazzinimu, 15. srpna 1871.

Dopis detailně líčil „předpovědi“ tří světových válek, které byly považovány za nezbytné, aby mohl být nastolen Jednotný světový řád. Zpětně můžeme konstatovat pozoruhodnou přesnost Pikeovy předpovědi, pokud šlo o první dvě války. O závěrečném konfliktu pak říká:

 „Třetí světová válka musí být podnícena využitím rozdílů způsobených agenty Illuminátů mezi politickými sionisty a vůdci islámského světa. Válku bude nutné vést tak, aby se Islám (muslimský arabský svět) a politický sionismus vzájemně zničily. Mezitím budou ostatní národy, opět rozdělené tímto tématem, donuceny bojovat až do úplného fyzického, morálního, duchovního a ekonomického vyčerpání… Vypustíme nihilisty a ateisty a vyprovokujeme ohromné sociální kataklyzma, které ve vší své hrůze jasně ukáže všem národům, jaké jsou následky absolutního ateismu – původ krutostí a nejkrvavějšího běsnění.

Pak všude občané, nuceni bránit se před světovou minoritou revolucionářů, vyhladí ty ničitele civilizace. A většinová populace, rozčarovaná z křesťanství, jehož deistický duch bude od té chvíle bez směru či možnosti cesty, bude prahnout po ideálu, ale aniž by věděla, kterým směrem upřít své uctívání, obdrží pravé světlo skrze univerzální vyjevení čisté doktríny Lucifera, konečně vynesené ven široké veřejnosti. Toto vyjevení bude možné následkem všeobecné reakce, která bude následovat po zničení křesťanství a ateismu, kdy obojí bude poraženo a vyhlazeno současně.“

Zda naši „státní prepeři“, kteří se připravují na nejhorší i pomocí chovu krav ve „státních rezervách“, toto „proroctví“ znají, je koneckonců lhostejné. Zdá se však, že si začínají uvědomovat, co se děje. Skutečná otázka, kterou nám tím ovšem nepřímo předkládají, zní ještě jinak:

Koho vlastně zamýšlejí vést na porážku?

pP




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky