Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ještě několik otázek k pařížskému divadlu, které by neměly zapadnout: Kdo a proč nás tahá za nos? Zacvičí si na nás příště chemickými zbraněmi? A imigranti mezitím tiše dál proudí, proudí a proudí...

Ještě několik otázek k pařížskému divadlu, které by neměly zapadnout: Kdo a proč nás tahá za nos? Zacvičí si na nás příště chemickými zbraněmi? A imigranti mezitím tiše dál proudí, proudí a proudí...

26. 11. 2015

Tisk článku

Ladislav Větvička si tentokrát neobvykle vážně všímá zajímavých náhod v průběhu "pařížského cvičení" a dochází k závěru, že zlo se vrací tam, odkud vyšlo - ale na náš účet

Kdosik prohlasil, že zlo ma zvlaštni vlastnost. Vždycky se po čase vraci tam, kdy vzniklo a tresta ty, kteři se podileli na jeho vzniku. 

Chcete přiklad od nas? Třeba češti Němci, keři se podileli na rozbiti ČSR a vzniku valky, byli po valce krutě potrestani vyhnanim ze svojich baraku. Češi, keři mlčeli k bezpravi, kere tento transfer doprovazel, byli potrestani čtyřiceti rokama komunyzmu. A tak by se dalo pokračovat furt dokola. Většinou to odnašaju ti, keři za nic nemožu, vždyť oni jen drželi hubu a krok. A když se dělo cosik špatneho, tak se otočili a hleděli jinam.

Francuzi se tež otočili, když jejich stat podporoval Al Qaedu v Lybiji. Nedivali se, když se jejich stat podilel na zlu v Syryji, Jugošce a dalšich zemich. Zlo se vratilo a zase potrestalo nevinne. Jsem zvědavy, kdy se zlo vrati k nam a zepta se - co ste robili, mili Česi, když vaš prezident podporoval bombardovani Bělehradu, vyžadoval utok na Irak a vaš minystr zahraniči schvaloval ukradene Kososvo a  vražděni v Lybiji a Syriji?

Ale podivejme se na detaily teho, co se stalo v Pařižu. Bedlive oko člověka, zvykle z Husakovych dob čist mezi řadkama a ucho zvykle slyšet to, co je až jako šum schovane za medyjalni propagandu, krytu fejsbučkovyma fotkama zmalovanyma francusku trikoloru, si všimlo suvislosti, kere nasvědčuju, že věci v realu su jine, než jak su prezentovane medyjalnima skřetama.

Pojďme se podivat, co se v Pařižu robilo od sameho rana patku 13.11.2015:

8:00 Vybrani jedinci byli varovani před večernim masakrem

9:00 V pařižskych nemocnicach začina připrava na planovane cvičeni. Všichni specialisti, anesteziologove, chirurgove, vojenšti lekaři zahajuju cvičeni na tema: "Stovky raněnych po teroristyckem utoku střelnymi zbraněmi.". Viz přiznani šefa pařižskeho zachranneho systemu ve videu niže. To su ale nahody, co?

10:00 Cvičeni, ke kteremu dostali přikaz na počatku zaři, oficialně začina. Trenuje se koordinace mezi nemocnicama, hasičama a policajtama pro připad, že by došlo k střelbě na několika ruznych mistach Pařiža.

18:00 Cvičeni oficialně konči a začina se vyhodnocovat. Než je hodnoceni ukončene, začina oficialni realizace celeho zadani.

21:00 Osumdesat tisic divaku se zhromaždilo na zapase dvuch největšich evropskych islamskych statu: Francie a Německa. Přesně v devět se na stadion ruznyma vchodama pokušaju dostat dva synci, keři maju kolem těla take zajimave kožuchy. Chvilu postavaju u turnyketu, ale pak misto do kotla odchazaju pryč do prazdnych ulic. Divni teroristi. Nesplnili ukol. Měli se dostat na stadyjon a v přimem přenosu odpalit kožuchy. Co fčil?

PS: O těchhle kožuchach mi řikali naši vojaci, keři se vracali z Afghanystanu. My si tady u nas myslime, že to je jakasik košula, nacpana semtexem a promišana hřebikama, nebo že sebevražednici maju kolem sebe omotane take trubičky stareho Nobela, propojene dratkama. Zapomeňte na to. Tyhle kožuchy byly perfektně ušite, připravene pro tento učel. Zajimave bylo, že měly na zadach, kaj člověk nedosahne, druhu roznětku s propojenim na mobil nebo v jednodušši verzi na dalkove ovladani podobne zvonku na dalkove ovladani, kere si kupite v Horbachu. Takže kdyby si sebevražedny atentatnik akci rozmyslel, vždy tady byl v bezpečne vzdalenosti kdosik, kdo mu pomohl ukol splnit. Bo ukol zněl jasně.

Vybuch, vybuch, dalši vybuch

21:17 Ozyva se vybuch. Prvni sebevražedny atentatnik se odpalil, kromě sebe zabil dalšiho člověka. Cože? Dalšiho člověka? Tady cosik nehraje. Před sebu ma stadyjon, kaj je 80.000 lidi a on nahodně zabije jedneho člověka? Zvlaštni, že? Nebo že by kdosik poslal esemesku do mobila v zadni kapse kožucha, bo si myslel, že kožuch už je na stadyjonu?

21:20 (časove udaje medyji se rozchazaju, nesu ale podstatne). Dalši vybuch. Sebevražedny atentatnik se odpaluje v prazdne slepe uličce. What the fuck? Tuž take odhodlane atentatniky sem ještě neviděl. Oblikne se do kožucha a pak se odpali ve slepe ulici. Roztrha sam sebe, nikoho jineho.

21:53 Třeti vybuch. U bufeta McDonalds vybuchuje třeti terorista. Asi už nebudete překvapeni, že nikdo kromě něho neni zabity. Přitom stačilo přijit k pultu a objednat si Big Maca, nenaviděne amerycke žradlo. Anebo esemeska do kožucha přišla předčasně?

21:25 - 21:49 Ruzne pařižske kavarny a knajpy navštěvuju hovada s kožuchama a kalašnikovama a střilaju na všecko, co se hybe. Některe švarne robky ale nechavaju utect. Když se video z vnitřni kamery objevi na veřejnosti, všechna medyja svorně komentuju, že se teroristovi zasekla zbraň. Tuž to by mě zajimalo, jak to na tom videu bez zvuku poznali.

21:49 - 0:30 Teroristi se schovavaju v klubu Bataclan. Ze zaseknute zbraně popravuju přes 80 lidi. Přesně v okamžiku, kdy do klubu o pul jedne rano vpadnu policajti, přichazi synkum do kožucha dalši esemeska...

O dva dny později: Udajna sebevražedna atentatnica (podle susedu mila a vesela děvucha) vola z okna policajty o pomoc. Dřiv, než stači přijit, se ozyva vybuch. Medyja svorně hlasi, že se děvucha odpalila. No možna. Proč ne? Byl by to ale prvni připad, kdy by sebevražedkyňa volala o pomoc, anebo kdy by si nepočkala s odpalem, až ju obklopi ti nenaviděni unyformovani synci... Anebo to bylo jinak?

Mladi, vycvičeni, odhodlani mloci

Francie vyhlašuje stanne pravo. Zatim "jen" na tři měsice. Co mi to jen připomina? Dočasne omezeni svobod po zapaleni řišskeho sněmu, kere zustalo nafurt? Zavřeni českych vysokych škol na 3 roky po 17.11.1939, kere už mělo byt nafurt? Dočasne rozmistěni sovětskych vojsk? Dočasne omezeni občanskych prav po 9/11?

A tak mezitimco každy večer sledujeme v televizi manevry v přimem přenosu, zatimco sedmi z osmi synku s kožuchama přišla esemeska do kožucha, za ten samy večer přešlo hranice do Rakuska dalšich 7.000 lidi, kolik z nich su mladi, vycvičeni, odhodlani mloci?...  a dalši den zas.... a dneska zas... a multykulturni polityčti zločinci tvrdi, že s tym nemaju nic společneho...a placeni polityci nic nerobi...a dalši utok se chysta...podle všech testu bude fčil chemicky...

A co na to Francuzi? Porušili Chartu OSN a bez vědomi legalni vlady si zaletěli do Syrie a za trest vybombardovali prazdny vycvikovy tabor... Asi zapominaju na to, že zlo se vraci tam, kde vzniklo.

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty iFčil

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky