Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Teroristický útok „oteplovačů“ - kde jinde než v Paříži: Loupež 200 miliard dolarů za bílého dne. Cynická fraška, kterou zaplatí každý z nás. Další podvod s daty. Proč loď Greenpeace uvízla v ledu?

Teroristický útok „oteplovačů“ - kde jinde než v Paříži: Loupež 200 miliard dolarů za bílého dne. Cynická fraška, kterou zaplatí každý z nás. Další podvod s daty. Proč loď Greenpeace uvízla v ledu?

17. 12. 2015

Tisk článku

Ondřej Höppner se rozhlíží po palubě oteplovacího Titanicu a zjišťuje, že zatímco „majitelé světa“ se na luxusních záchranných člunech baví a radují, jejich poddané - a hlavně jejich peněženky - čeká ledová sprcha

Titanic zvolna mizí pod hladinou, na palubě se tančí a rozdávají se chlebíčky. Záchranný člun s papaláši mizí za obzorem. Pařížská konference proti globálnímu oteplování ukázala naplno pokrytectví a cynismus mocných tohoto světa.

Černý mesiáš už doma není prorokem

Mezi nejaktivnější účastníky konference patřil samozřejmě prezident USA Barack Obama. Zatímco bouřil za řečnickým pultem, že se Spojené státy stanou předvojem v boji proti globálnímu oteplování, snesla se na něj v jeho vlastní zemi vlna kritiky. Americký kongres odhlasoval, že Obamovy vnitřní klimatické regulace tak jako tak zruší.

„Zatímco americký prezident řeční v Paříži, americký lid má jiné priority,“ řekl republikánský senátor John Borrasso. „Zajímají ho pracovní příležitosti, ekonomika a boj proti terorismu. Na prezidentovy sliby se nelze spolehnout.“

Senátorovi dávají za pravdu průzkumy veřejného mínění. Komedie s globálním oteplováním se umístila podle Gallupova ústavu mezi občany USA na posledním sedmém místě zájmu ze sedmi, až za kácením deštných pralesů. Ukázalo se, že oteplovací byznys zajímá Američany ještě méně, než loni.

Další oteplovací podvod

Ale už i mezi odbornou veřejností se množí se hlasy, že problém změn klimatu vůbec neexistuje, což ovšem neznamená, že by byla pařížská konference „o ničem“.  Americká agentura pro oceány a atmosféru (NOAA) vydala v červnu 2015 studii, která měla připravit Obamovi půdu pro Paříž. Podle této studie znamená změna klimatu obrovský problém, dokonce větší, než se dosud předpokládalo a který je třeba – samozřejmě –  řešit vynaložením obrovských finančních prostředků z veřejných (daňových) zdrojů.

Jenže se (jako obvykle) ukázalo, že vědci NOAA použili metodu, která výsledky zkresluje, a to to zcela zásadním způsobem. Starší období ochladili a novější období ohřáli. Aby se na papíře zvětšil teplotní rozdíl, zamotali do toho teplotu oceánů a vida - oteplovací trend se za poslední generaci náhle zdvojnásobil. „Neotepluje se a nedokážeme vysvětlit proč. Je to trapas,“ naříkal přičinlivý americký klimatolog Kevin Trenberth.

Čtěte ZDE: Oteplovací velepodvod v Paříži: Nejde o počasí. O klima už vůbec ne. Radí se, jak ukrást další miliardy z našich daní. Recept Protiproudu na záchranu: Co kdyby politici zkázy nezavřeli ústa jen na minutu, ale napořád?

Podle všeobecně přijímaných výsledků měření činí rozdíl v teplotě za posledních 150 let pouhých 0,8 stupně a navíc je zřejmé, že se i vývoj počasí děje v sinusoidě, ne přímce, jak se snaží veřejnosti vnutit zastánci fikce globálního oteplování. K poklesu teploty tedy dojde v každém případě. Základní závěr pařížské konference: „Udržet změnu teploty pod 2 stupni Celsia“ se podaří splnit, i kdyby nikdo nehnul ani prstem a neutratil jediný dolar či euro.

Navalte peněženky!

Jinými slovy: Změna klimatu zapříčiněného člověkem je problém, který sice neexistuje, ale zato je báječnou záminkou pro něco jiného. Pro co především, to hlavní je patrné na první pohled.

Na pařížské konferenci vznikla tzv. „Průlomová energetická koalice“, jejímiž členy budou i soukromé nadnárodní korporace. Ta má být hlavní silou v boji proti přirozeně se měnícímu počasí (o klima vůbec nejde). Na její konto bude připsáno 200 miliard dolarů (pro začátek!).

Odkud se ty astronomické peníze vezmou? Samozřejmě ze zdroje pro politiky nejoblíbenějšího - ze státních rozpočtů, tedy z peněz daňových poplatníků. Podle škarohlídů (většinou z řad údajných zapšklých příznivců spikleneckých teorií), neznamenala pařížská konference sice žádný průlom v boji proti počasí, ale zato naprostou ztrátu zábran státníků propojit penězovod z daní s nadnárodními společnostmi.

Zatímco dříve se peníze na řešení tohoto imaginárního problému přesouvaly skrytě a relativně po troškách, nyní se tak bude dít  veřejně a v dosud nevídaném množství.

Čtěte ZDE: Opona jde vzhůru: Začne v Paříži definitivní konec světa, jak jsme jej znali? V sázce je víc než jen "přežití druhu". Přijde doba ledová? Kývne teroristům "pokroku" Putin, Čína i Indie? Pokud ano, Pán Bůh s námi!

Odpůrci jsou teroristé

Barack Obama tak ve svém projevu postavil obří oslí můstek mezi tím, co zřejmě není a tím, co je zcela určitě. Udělal to, neboť musel:

„Globální oteplování a terorismus jsou dvě největší hrozby lidstvu,“ oznámil držitel Nobelovy ceny míru, který během svého prezidentství přiblížil svět totální válce jako málokdo před ním. Pak vykreslil apokalyptickou vizi budoucnosti, kde oceány vzedmuté tajícími ledovci zaplavují pevniny (na nichž současně chybí voda) a vyvolávají uprchlické vlny, nesoucí ve svých útrobách po zuby ozbrojené teroristy z Islámského státu.

Jinými slovy: Kdo nebojuje proti globálnímu oteplování, nebojuje ani proti světovému terorismu a v podstatě je sám terorista, který musí být zlikvidován.

„Jedním z nepřátel, se kterými budeme muset bojovat, je cynismus," řekl černý prezident, který čelí obrovské kritice nejen ve vlastní zemi, jež ostatně patří mezi největší „znečišťovače“ a jejíž imperiální politika byla důvodem vzniku Islámského státu a následné uprchlické vlny.

Komentář Matky Přírody

Velcí státníci, alarmističtí aktivisté (rovněž napojení na státní rozpočty), vědci a byznysmeni se doobjímali, štěstím nad uzavřenou dohodou (která nikoho k ničemu nezavazuje) doplakali – a rozjeli se do svých zemí zařídit krádeže ze státních rozpočtů. Jako půvabná tečka za celým tím cirkusem, jenž každého z nás bude stát nepředstavitelné peníze, poněkud zapadla agenturní zpráva:

„Výprava Greepeace k severnímu pólu s cílem zkoumat průběh globálního oteplování byla odložena, neboť jejich ledoborec vyrazil vyprošťovat zásobovací lodě, které uvízly v nejhorší ledové kalamitě za posledních dvacet let…”




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky