Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Převratný objev: Rus, naturalizovaný v USA, nalezl řešení současné krize! Skromný návrh na odzbrojení všeho a všech. Jak souvisí krásné ruské tenistky a politici z Washingtonu? Vybombardujme celý svět!

Převratný objev: Rus, naturalizovaný v USA, nalezl řešení současné krize! Skromný návrh na odzbrojení všeho a všech. Jak souvisí krásné ruské tenistky a politici z Washingtonu? Vybombardujme celý svět!

3. 2. 2016

Tisk článku

Vladimir Golstein s přehledem zkušeného muže, který rozumí báječnému Západu i zločinnému Východu, nalézá geniální řešení nejen současných napjatých rusko-amerických vztahů

Nedávno se před americkým Kongresem konalo pozoruhodné slyšení. Jeho předmětem byly utajené pokusy Ruska… o cože, přesně? Prý o “ozbrojení” se informacemi. Tedy zneužití informací jako zbraně (v orig. weaponization, pozn. překl.). Ano, dámy a pánové ze sněmovny, uznáváme, že to je jedna z věcí, kterou ti ruští tupohlavci umějí bezkonkurenčně.

pp

Nebezpečné ozbrojování

Od té chvíle už o “ozbrojování” ví i hluchá tetička vašeho strýčka a malé děti (a mainstreamoví komentátoři) “ozbrojování” vidí večer místo bubáka pod postelí, když jdou spát. Speciální “ozbrojovací expert” Peter Pomerantsev nejen svědčil před Kongresem v dotyčném slyšení, ale od té chvíle poletuje po celé zeměkouli a “ozbrojen” pouze vlastní velmi chabou znalostí ruské televizní scény, odvážně hovoří o tom, jak se Rusko nebezpečně  “ozbrojuje” penězi, kulturou, post-modernismem, surrealismem a vším ostatním, na co si jen vzpomenete.

Zbraně (včetně zbraní hromadného ničení) jsou nám stejně blízké, jako vůně jablečného koláče

Po tomto dramatickém nástupu, vedeném mediálními hlavouny a politiky, se také NATO rozhodlo naskočit do rozjíždějícího se mediálního rychlíku. Koneckonců, je to přece NATO! NATO se zabývá opravdovskými zbraněmi pro dospěláky, takže ze všech lidí (ehm, a organizací), co jich je, by se právě ono mělo nejspíše začít zabývat něčím tak nebezpečně znějícím, jako je ruské “ozbrojování”. 

pp

Čtěte ZDE: Rozumný hlas z Ameriky: Je čas vyhlásit stop veškeré imigraci. Národ, rasa a náboženství jsou podstatné! Levičácký prezident si nevidí na špičku nosu. Park Obamaworld zavírá. Vítejte v reálném světě

Nezůstaňme pozadu!

Protože nechci zůstat za tímto hitem mezi kulturními koncepcemi pozadu, navrhuji poněkud rozšířit záběr tohoto krajně užitečného termínu:

1) Až se vás jako Američana příště někdo zeptá, co to, do háje zeleného, vaše země provádí na Blízkém Východě, kde ničí státy a je přímo či nepřímo odpovědná za smrt statisíců civilistů a miliony dalších lidí bez domova, měli byste - stejně, jako to doporučuji médiím a politikům - vysvětlit, že jsme Irák a další státy vybombardovali až po základy, protože měly schopnost “ozbrojit se” jak neexistujícími zbraněmi hromadného ničení, tak především vlastní touhou po státní suverenitě. Jde o mimořádně nebezpečnou zbraň!

Nebezpečné tenistky?

2) Írán by samozřejmě také měl být bombardován, neboť se ozbrojuje vlastní geografickou polohou: leží na Středním Východě, což by obecně mělo být dovoleno pouze Spojeným státům a jejich vazalům.

3) Rusko obecně a Putin zvláště by měli být zničeni, neboť se ozbrojují poloniem (jímž prý tráví jakési své exšpiony v londýnských hotelech), pitím čaje, vysíláním zpráv a úplně vším ostatním. Všeobecně vzato, Rusko je podobné bájnému králi Midásovi z řecké mytologie, s jediným rozdílem: zatímco u krále Midáse se vše, nač sáhl, změnilo ve zlato, vše, nač sáhne Rus, se změní ve zbraň. Například ruští hokejisté užívají vlastních hokejek jako zbraně - aby s nimi vyhráli zápas. Ruské tenistky se zase ozbrojily nebezpečně krásným zevnějškem (o raketách - jen shodou okolností pouze tenisových - ani nemluvě). Navrhuji tedy, abychom odhlasovali: Každému Rusovi se zakazuje - všechno.

4) Jakémukoli policistovi, který zastřelí neozbrojené dítě, ať už to bude v Ohiu, Missouri, nebo New Yorku, se vřele doporučuje vysvětlit situaci tím, že dotyčný byl během střetu ozbrojen hračkami, pastelkami nebo bonbóny. 

PP koláž

Čtěte ZDE: Povodeň se šíří: Amerika žne svou dračí setbu. Rozhodne Islámský stát prezidentské volby? Miliony uprchlíků, mrtvých a raněných. Musíme všechny vyvraždit, abychom je zachránili...

Smrt a nevzdělanost

5) Rančeři v Oregonu samozřejmě bručí ve vězení, nebo je rovnou odpráskli, prostě proto, že se pokusili ozbrojit se vlastním ústavně zaručeným právem protestovat proti bezpráví.

6) Polovinu profesorů prestižních vysokých škol z kategorie Ivy League by měli vyhodit, protože sebe i své studenty ozbrojují vzděláním, ze kterého navíc dělají nástroj prosazování cílů bílého muže. Druhou polovinu by měli vyhodit také, protože skrze vzdělání prosazují agendu přesně opačnou. Jakmile budou všichni učitelé bezpečně vyhozeni, budou se studenti učit sami, a k ozbrojení nebudou moci zneužít nic lepšího, než vlastní dokonalou nevzdělanost.

7) Když už jsme v tom, možná, že by nebylo špatné poslat všechny americké občany do nějakého typu nového GULAGu. Ozbrojeni vlastní ignorancí, hlasují totiž ve volbách pro politiky, kteří vedou naprosto nezodpovědnou zahraniční politiku a obecně se neustále angažují v destruktivních a sebedestruktivních pokusech.

Čas pokročit dále

8) Kdokoli, kdo si dovolí pochybovat o tom, co vysílá stanice Fox, CNN, BBC, nebo jakýkoli jiný informační zdroj či médium, by měl čelit trestu odnětí svobody za ozbrojování se nedůvěrou.

9) Z čehož plyne obecnější závěr: víme totiž, že “pero je mocnější meče”. Proto by většina intelektuálů - samozřejmě až na ty zaměstnané ve vládou sponzorovaných “nevládkách”, nebo pracující pro organizace, jejichž zdroj financování je v Kataru - měla být okamžitě uvězněna pro ozbrojování se vlastní znalostí světa, a co hůře, také samostatným uvažováním.

10) Protože Amerika je zemí zbraní a střeliva, možná jako jediní na světě už víme, jak opravdová zbraň vypadá. Zbraně (včetně zbraní hromadného ničení) jsou nám stejně blízké, jako vůně jablečného koláče. Do toho si přece nemůžeme nechat mluvit někým, kdo produkuje druhořadé náhražky! Je tedy jasné, že je třeba, abychom vybombardovali zbytek světa, který se v minulých dekádách proti naší agresi ozbrojil především vlastní nemohoucností a neschopností se bránit.

Věřím, že až výše popsaným postupem vyřídíme všechny ty drzé a nepohodlné lidi, kteří se neustále (a v čím dál větším počtu!) ozbrojují právem na život, bude čas zaútočit na další planety.

Už teď je téměř jisté, že mimozemšťané dobře vědí, jak se ozbrojit létajícími talíři.

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky