Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Lovci lebek a lovci lovců slunce: Pane prezidente Zemane, máme-li vám věřit, nejprve zatkněte Manuela Barrosa!
Popisek: Lovci slunce | Autor: Žertovná koláž Ondřej Höppner

Lovci lebek a lovci lovců slunce: Pane prezidente Zemane, máme-li vám věřit, nejprve zatkněte Manuela Barrosa!

12. 5. 2013

Tisk článku

Václav Danda Splátka politického dluhu Petra Nečase Karolíně Peake, na vytvoření sněmovního klubu odstartovala dostihy ve shánění volných poslanců.

Norma na snížení počtu členů poslaneckého klubu ještě ani neprošla sněmovnou a už se začínají ozývat další zájemci o vytvoření vlastního klubu. Je to totiž výhodné z mnoha hledisek. Kromě vytvoření zázemí a zvýšení platu zhruba o 20 tisíc si každý předseda klubu pomůže i snadnějším přístupem k řečnickému pultíku, což je před blížícími se volbami reklama k nezaplacení.

pp

Kdo nakoupí neprohloupí

Je k tomu zapotřebí maličkost – „nakoupit“ alespoň šest poslanců. Do „aukce“ proto vstupují „lovci lebek“, kteří se snaží ulovit co nevíce volných poslanců, kteří byli vyobcováni ze svých poslaneckých klubů, a stali se tak nezařazenými. Několik málo jedinců odešlo  ze svého klubu proto,  že se podle nich jejich strany odklonily od svých původních programů. Takových je ale jen hrstka. Většinou jde o odhalené hříšníky, kteří se dostali do křížku se zákonem a stanuli před soudem, nebo skončili ve vazební cele. Jejich poslanecké kluby se jich pak obratem zřekly, aby si před veřejností zachovaly čistý štít.

Bludní Holanďané

V dnešní sněmovně je takovýchto „bludných Holanďanů“ bezcílně bloudících sněmovními kuloáry téměř 20  a jak se postupně štěpí  vládní koalice a propadají její  volební preference stále jich přibývá. Největší šanci na prosazení svého klubu po případném schválení novely mají odštěpenci z VV, kteří se seskupili kolem Karolíne Peake ve straně LIDEM. Kromě Karolíny Peake jsou v ní věrní poslanci, Lenka Andrýsová, Dagmar Navrátilová, Viktor Paggio,  Jana Suchá a Martin Vacek.

Klub chce i Paroubek

Kromě nich by chtěl vytvořit svůj klub i Jiří Paroubek, který chce jako „schopného manažera“ přivést do sněmovny místo Jiřího Šlégra, který by měl jít znovu k ledu, severočeského „velkého hráče“ Petra Bendu. Jeho úkolem by mělo být získat další čtyři poslance. V hledáčku má Benda již totálně zdiskreditované poslance Jaroslava Škárku a „blonďatou bestii“ Kristýnu Kočí. Kromě nich by mohl získat i Davida Ratha.  Při Bendových „vyjednavačských“ schopnostech není vyloučeno že by mohl přetáhnout i některého sociálního demokrata, který si již uvědomil, že pro něj před volbami nebude na kandidátce volitelné místo. 

Iluminátský Úsvit

Své poslance začal lovit i Iluminátský Úsvit Tomio Okamury. Podařilo se mu zlanařit poněkud zmateného Aleše Roztočila, který je typickým příkladem politika z leknutí, který se dostal do sněmovny díky kroužkům na kandidátce TOP 09 a Radima Fialu zkušeného politika ODS z hanácké metropole, který patří k tomu lepšímu co současná sněmovna nabízí. Své háčky má zaseknuté i budoucí „česko-slovenský Berlusconi“  Andrej Babiš.

Zemanova komanda

To Miloš Zeman se v posledním týdnu činí. Věren své tradici „akce čistých rukou“ rozhodl se vytvořit vyšetřovací tým, který se bude zabývat „největším tunelem“ v české historii. Solárnímu byznysu. Zemanovi lovci lovců slunce vyrazí neprodleně do terénu a s hradními plackami si začnou předvolávat nebohé solárníky, kteří se na tomto zločinu podílejí. Nechci panu prezidentovi radit, ale jako první by měl začít vyšetřovat trio Vladimír Špidla, Jan Fischer, Libor Ambrozek, kteří u zrodu tohoto zločinu stáli, a kteří jej k nám importovali od bruselských soudruhů pod vznešeným názvem podpora obnovitelných zdrojů energie.

Vyšlete své ostré hochy do akce co nejdříve, aby „bruselská banda“ nestačila zahladit stopy.

Samozřejmě není možné zapomenout ani na Martina Bursíka a skupinu jeho „ekoteroristů“ sdružených v zelené bruselské internacionále spolu s homosexuálními aktivisty a dalšími neomarxistickými bojůvkami.

Bruselská ideodiverze

Až po vybojování těchto ideologických bitev s „antibruselskými“ tmáři a ropáky všech roků si „havlovci“ napříč politickým spektrem působícími v ODS, KDU-ČSL, SZ, ČSSD i KSČM mohli oddechnout a zavést k nám tak toužebně očekávaný  pokrok v podobě milionů zrcadel rozmístěných na našich polích a loukách. Až poté kdy se Bruselu zdařila další „ideodiverze“ nastoupili „známí“ „známých“, kteří se z dramaticky předražené solární energie stali „solárními barony“ a nejštědřejšími sponzory politických stran, které jim tento „tunel století“ umožnily provést.

Zatkněte Barrosa

Takže, pane prezidente, pokud chcete být ve svém pátrání opravdu důsledný, musíte začít od hlavy. Nejprve předvolejte k výslechu svého kamaráda, předsedu Evropské komise Manuela Barrosa, s nímž jste na Pražském hradě nedávno vyvěsili vlajku, která všechny tyto podvody symbolizuje. Poté všechny, kteří s tunelářskou myšlenkou solární energie v institucích Evropské unie přišli do styku. Vyšlete své ostré hochy do akce co nejdříve, aby „bruselská banda“ nestačila zahladit stopy. Dalším krokem musí být zajištění jejich domácích převodových pák ve vládě i zákonodárném sboru. Třetím krokem je potom zatčení na ně napojených byznysmenů a státních úředníků, kteří solární „megatunel“ zrealizovali. Teprve pak vám uvěřím, že si z nás neděláte legraci.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky