Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tajemné úkazy v centru ruské metropole: Mrtvý politik viděn na třech místech současně. Černý sabat za Němcova. Ukrajinské vlajky se Sorosem v pozadí. Kdo byl pozván na ďáblův bál v Moskvě?

Tajemné úkazy v centru ruské metropole: Mrtvý politik viděn na třech místech současně. Černý sabat za Němcova. Ukrajinské vlajky se Sorosem v pozadí. Kdo byl pozván na ďáblův bál v Moskvě?

2. 3. 2016

Tisk článku

The Saker , slavný blogger, který pod přezdívkou pravidelně zasvěceně komentuje události v Rusku i na Blízkém Východě, připomíná podivné oslavy při ročním výročí vraždy štamgasta "moskevské kavárny" Borise Němcova

Po celé Matičce Rusi - a daleko za jejími hranicemi - stoupají k nebi každou hodinu každého dne mocné modlitby, prosby, aby Bůh porazil nepřátele Ruska. Zdá se, že jsou tak mocné, že začínají opravdu měnit svět. Jen se podívejte. Ti, co změnu nechtějí, kvičí ve smrtelných úzkostech, zuřivosti a strachu - prostě proto, že přítomnost Boží je jim nesnesitelná. Dostojevský jim říkal “běsi” a Michail Bulgakov popisoval tytéž lidi a síly jako hosty na satanově bálu v Moskvě sovětských časů. 

Podivný pokus o protektora Rusi

Během minulých sto let změnili několikrát jméno: z liberálů na bolševiky, pak komunisty, demokraty, a teď už jsou zase zpět u liberálů. Musíme si ale constantia et virtute (se vší silou a odvahou, pozn. PP) připomínat jedinou věc: ať se jmenují, jak chtějí, nenávidějí Rusko a touží po jeho smrti.

“Demokraté” a neoliberálové všech příchutí jsou ve své podstatě uctívači kultu smrti a jako takoví milují, když ji mohou oslavovat. Určitě nepůjdou do kostela zapálit svíčku za mrtvého, jako to dělají ruští ortodoxní křesťané. Namísto toho oslavují po svém neoliberálním způsobu: pochodují, mávají vlajkami, zaklínají a vyvolávají jisté značně nepěkné síly, nejlépe přímo z pekla.

Tak také dvacátého sedmého února “oslavili” den úmrtí Borise Jefimoviče Němcova, menšího démona, playboye, pedofila a proutníka, jenž zemřel po boku o třicet let mladší ukrajinské prostitutky. Kromě zmíněných úspěchů můžeme Němcovovi přičíst k dobru, že byl za Jelcina drobným zlodějem, a posléze byl americkým Ministerstvem zahraničí pověřen vládou nad Ruskem a Rusy (kdyby se mu ovšem povedlo ji získat).

Černý sabat za Němcova

V devadesátých letech se aktivně účastnil kolektivního úsilí mocností Západu, jehož výsledkem mělo být definitivní pohřbení Ruska. Jenže Rusko se z mělkého hrobu nakonec samo vyhrabalo, což Němcovovi i jeho sponzorům udělalo poněkud čáru přes rozpočet. Takže se rozhodli, že tento pozoruhodný kus lidského odpadu sami odpraví v centru ruské metrolope, poblíž ruských kostelů a Kremlu. Tím pádem dali démonům dobrou záminku pro to, aby si v srdci nejkrásnějšího ruského města každoročně uspořádali takový menší neoliberální sabat.

Čtěte ZDE: Brzezinski: „Za vraždou Němcova stojí tajná služba Kyjeva a Spojené státy.“ Stejná hra jako na Majdanu a při sestřelení boeingu u Doněcka? Izraelský list – byl to náš politik

Bizarní zjevy: stařec s čísly a kmotřička Smrt

Nezapomeňme, že satan je otec lží, pán much, a démoni, jeho děti, jsou karikatury lidí. Pojďme si tedy prohlédnout démony, kteří se dostavili na tryznu za Borise Němcova:

Tak třeba tento velmi bizarní stařec. Podívejte se na krátké video a řekněte mi, co si o něm myslet. Prazvláštní postavička, která se prošla po moskevském Velkém mostě během památečního shromáždění. Nejenže je podivně oblečen, ale ještě drží v ruce naprosto nepochopitelný rudý transparent. Jsou na něm symboly připomínající sovětské medaile a jakýsi nápis. Vše doplňuje buď číslice osm, nebo vertikální symbol nekonečna, čili lemniskata - ozdobený pentlemi. Tento stařík přirovnal mrtvého plutokrata k Prométheovi. “Borisi, jsi náš Prométheus! Musíme přestat být otroky. Neptat se na svolení,” řekl a pokračoval v pochodu.

Co to může znamenat?

Číslo osm se, bráno třeba z hlediska gematrie, tedy vědy hebrejského jazyka a čísel, vztahuje k osmému písměnu hebrejské abecedy heth. Symbolicky vzato, Heth a jeho symbol mohou buď podpovídat písmenu N, které značí sever (North), nebo číslu 17, které v římské latince odpovídá písmenu S a v současné anglické abecedě pak Q. S zase v symbolologii odkazuje ke slovu systém, a Q ke slovu převrat (coup d’état). Číslo 8 nebo 17 tedy může také znamenat “Systémový převrat”, což je koneckonců typické pro současný světový politický systém, v němž jsou převraty běžným způsobem změny nepohodlné vlády. Heth (H+T+H) kromě toho může znamenat “Klobouk, nebo nenávist navždy (Hat or Hate Forever), což je reference k obřízce (probíhající osmý den po narození) jakožto odstranění “klobouku”, pokrývky (v tomto případě předkožky).

Podivný stařík s podivným nápisem ovšem nebyl jediným, kdo se dostavil na shromáždění démonů. Přišla dokonce samotná Smrtka, zřejmě sbírat duše hříšníků - jenže na pořadatele to dojem neudělalo a řekli Pochmurnému sekáči, ať se laskavě ztratí.

“Majdaňáci” v červeném a plyšový kozel

A další zajímavosti? Pokud sledujete jakýkoli Majdan, aneb protivládní protesty organizované americkými zastupitelskými úřady, vždycky hledejte osoby v červených bundách či mikinách. To jsou “operativní velitelé” ozbrojených bojůvek, které jsou vycvičeny k napadání policie i dalších demonstrantů a vyvolávání chaosu. Pokud se podíváte do článku o Smrťákovi, uvidíte dva takové výlupky v identických červených bundách. Když si fotografii přiblížíte, je dobře vidět, že “červená bunda” má něco jako “psí známky”: tmavočervenou placku “Vzpomínkový pochod za Borise Němcova, Moskva, 27. 2. 2016 - Ostraha” - a současně vínovo-černé stuhy, odkazující k ukrajinskému ultranacionalistickému uskupení Pravý sektor. Tamtéž míří modrožlutá ukrajinská vlajka a neofašistický ukrajinský slogan “Sláva hrdinům”. 

Němcov 1

A další zajímavý snímek z “pelmelu” démonických úkazů kolem Němcovovy tryzny: plyšový kozel položený na hrobě týden před datem shromáždění. Kozel symbolizuje v Rusku sexuální zdatnost.   

Démon, nebo hrdina? Vždyť jsme...

Zkrátka, je evidentní, že protivládní shromáždění v centru Moskvy 27. února organizovala “sorošovsko-chodorkovská” nevládka Otevřené Rusko ve spolupráci s ukrajinským Pravým sektorem. Nicméně makabrózních zjevení přímo z nacistických pekel byl kolem také dostatek. Co třeba tohle: skupina lidí s ukrajinskými vlajkami, nesoucí dlouhý pruh látky jako transparent, požadující svobodu pro jednoho nácka, který zavraždil dva ruské novináře. Pochodující zpívají ukrajinskou hymnu a křičí slogan “hrdinové neumírají”, “(ortodoxní) církev je válka”, “ne válce na Ukrajině”, “ne ruské válce v Sýrii”.

Ale to jsou všechno jen náznaky. Neočekávané potvrzení mé teze, že Němcov byl zplozenec pekel, přišlo od samotných účastníků vzpomínkové slavnosti. Ukázalo se totiž, že Němcov je démon - neboť jen démon se může vyskytovat na několika místech současně.

Když odpovídali na letmou a zcela nevědeckou anketu přítomných novinářů, takzvaní “příznivci opozice” totiž vysvětlovali, že Němcovův hrob byli navštívit na třech různých hřbitovech. Pozoruhodné! Všichni responednti tvrdí, že k Němcovovu hrobu pravidelně docházejí, a všichni přitom uvedli špatné místo. Ve skutečnosti byli jedinými, kdo toho dne navštívili opravdový Němcovův hrob, jeho syn a dvě jeho bývalé přítelkyně.

Ale neměli bychom být na chudáky liberály tak přísní. Koneckonců, hřbitovy mohou vyvést jednoho z míry. Když nic jiného, jde o jediná místa na světě, kde vás víc vyděsí, když potkáte malé osamělé dítě v bílém, než zarostlého, špinavého chlapa s lopatou.

Ale zpět k praktickému životu. Vzpomínkové slavnosti za Borise Němcova probíhaly i v dalších ruských městech. Ve Voroněži ovšem místní zasypali protestující vajíčky a moukou a nadávali jim. A v Kemerovu přátele démona rovnou zatkli za organizaci nepovoleného shromáždění. 

“S Putinem skončí i demonstrace”

Nejsem bez srdce. I já v určitém ohledu lituji Němcovovy předčasné smrti. Minimálně v tom, že byl zabit dříve, než mohl být obžalován a skončit za mřížemi.

Závěrem nelze než citovat jeden komentář, který se objevil ve vztahu k některým výše uvedeným sešlostem:

“Je neskutečné, jak těmto lidem nedochází jednoduchý fakt, že my jako národ je tolerujeme jen proto, že to tak chce prezident Putin. Jakmile Putin odejde - po čemž neustále volají - tito lidé a jim podobní budou mít zhruba dvacet čtyři hodin na to, aby opustili Rusko.”

Shrnutí událostí dne ve zkratce:

  • Kromě památky Borise Němcova byl 27. únor vyhlášen také Dnem jednotek speciálních operací a Dnem návratu Krymu.
  • Moskevské úřady povolily demonstraci o 50.000 účastnících. Nakonec se jich sešlo - podle moskevské policie - jen zhruba 7.500.
  • Organizátor shromáždění v Moskvě, Dimitrij Gudkov, nedokázal určit, na kterém hřbitově je pohřben jejich slavný mrtvý vůdce.
  • V Rostově se na podobném vzpomínkovém aktu sešlo zhruba dvě stě osob.
  • Poslanci odmítli uctít smrt Borise Němcova minutou ticha.
  • V Petrohradě se sešlo asi dva tisíce lidí.
  • Aktivisté v Petrohradě však spíše protestovali proti Kadyrovovi, než že by uctívali Němcova.
  • V Jekatěrinburgu se sešlo asi 150 osob.
  • V Krasnodaru to pak bylo celých pět aktivistů
  • V Samaře asi 12 osob.
  • V Čeljabinsku zbili jednoho z organizátorů dva neznámí útočníci. Organizátor, muž ve středních letech, utrpěl zlomené žebro a infarkt.  
  • Obchodní centrum v Novosibirsku odmítlo, aby v jeho prostorách proběhla vzpomínková akce za Němcova poté, co starosta města zakázal podobné akce na veřejném prostranství, ale povolil je v uzavřených prostorách tohoto typu.
  • Jen několik hodin před zahájemní shromáždění v Moskvě bylo šest členů Sorosovy a Chodorkovského nevládní organizace Open Russia (otevřené Rusko) zadrženo policií. Ukázalo se, že vozidlo, kterým se dopravovali, bylo nahlášeno jako kradené. Po demonstraci byli všichni opět propuštěni
  • Rusové shromáždění povětšinou ignorovali. Můžeme-li soudit z ukrajinských vlajek, shromáždění vzrušovalo především Ukrajince.

Zdroj.     

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky