Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rudé brigády ze Žižkova a ukradená Klinika: Levičácký banditismus v praxi. Revoluční pěst pražské kavárny pod ochranou státu? Gottwaldovi pohrobci nám opět připomněli původ a význam slova komunismus. Výsměch státu

Rudé brigády ze Žižkova a ukradená Klinika: Levičácký banditismus v praxi. Revoluční pěst pražské kavárny pod ochranou státu? Gottwaldovi pohrobci nám opět připomněli původ a význam slova komunismus. Výsměch státu

4. 3. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký komentuje zbabělý přístup státu vedeného členem Socialistické internacionály k teroristům ze žižkovské kliniky a dochází k závěru, že v normální době by účastníky této okupace přemístili na zcela jinou „kliniku“

Chcete získat zadarmo budovu za několik miliónů? Najměte si aktivisty z „Rudých brigád“ ze Žižkova! Ti vám prázdnou budovu, jež je ve vlastnictví státu, obsadí a budou předstírat, že tam provozují komunitní centrum, neboli „squat“. Pomocí vlivných politických přátel a lobbistů pak vyvolají kampaň, která každého, kdo krádež prohlásí za krádež a bude vyžadovat plnění zákona, označí za fašistu a zahájí proti němu mediální útok.

pp

Aktivisté se vysmáli státu do očí

To je totiž přesně případ takzvaného autonomního komunitního centra Klinika na pražském Žižkově. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) dal těmto „aktivistům“ ve středu  ultimátum na opuštění budovy do čtvrtka do čtrnácti hodin. Objekt ovšem ani poté vyklizen nebyl a ve čtvrtek večer tam proběhl „plánovaný program“. Policii toto drzé porušení zákona nechává v klidu, protože ji majitel o zásah nepožádal. Úředníci ÚZSVM jen vyvěsili na budově výzvu k jejímu opuštění. „Aktivisté“ se jim vysmáli do očí - a zábava pokračuje.

Smlouva o výpůjčce objektu přitom skončila ve středu o půlnoci. Odpolední jednání "nájemců" a ÚZSVM k ničemu nevedla. Úřad ani netrvá na tom, že Klinika musí být celá vystěhována okamžitě - lidé si tam prý mohou nechat věci dalších 14 dní. Příští úterý bude situaci kolem Kliniky řešit zastupitelstvo Prahy 3, které svolala opozice. Starostka Prahy 3 Vladislava Hujová na jednání pozvala ministry financí a vnitra. Ostatně, Andrej Babiš ve středu Kliniku navštívil.

Čtěte ZDE: Teroristé už i v našich ulicích: Hořící policejní vozy. Síť revolučních buněk v „přímé akci“. Zkušenosti od soudruhů migrantů. Náš boj: Budou hořet auta fízlů, nácků, soudců i buržoustů. Proč a kým jsou chráněni?

Avantgarda "občanské společnosti"

Veřejnost si začíná pomalu zvykat na to, že pro různé skupiny občanů neplatí zákony tohoto státu stejně. Takzvaný. „squatting“ neboli násilné a organizované obsazení budovy či bytu asociálními bandami za přihlížení policie je jen dalším nástrojem ve škále metod k narušování tradičních principů normálního státu. Nic nového.

Obsazení bývalé plicní kliniky asociály prohlašujícími se za avantgardu "občanské společnosti", je tak dalším ukázkovým příkladem ultralevičáckého banditismu v praxi. Chátrající budova kliniky má prý být přeměněna na autonomní sociální a komunitní centrum, které bude poskytovat sociální služby bezdomovcům a samozřejmě - jak jinak - také tzv. „uprchlíkům“, kterým již v nedávné minulosti poskytovali tito „dobrodinci“ přístřeší.

Přitom již vlády i donedávna "vítačských" zemí přiznávají, že „uprchlíci“ jsou ve skutečnosti z valné části invazní armádou, která se právě pomocí takovýchto trojských koní pokouší vyvrátit Evropu z kořenů. Tento radikální novodobý proletariát má uskutečnit poslední fázi revoluce, jež má být zahájena gigantickým multikulturním experimentem proměny evropských národů v beztvarou hmotu bezprizorního a vykořeněného obyvatelstva.

Kdo chce nahlédnout do budoucnosti a podívat se na první vlaštovky sociálních alchymistů tvořících nového člověka, může si zajít do parku před pražské Hlavní nádraží - anebo: navštívit „kulturní program“ na Klinice. Tam uvidí dost podařených exemplářů, tohoto vpravdě faustovského díla.

Právě tito „homunkulové“ - aniž by si to někteří z nich uvědomovali - mají spolu s milióny migrantů vyvolat destabilizaci a paniku v evropské společnosti. Již dnes tvoří mnozí tito aktivisté nedílnou součást levicových bojůvek válčících v Evropě s tradičními pořádky. Tento „nový druh“ obyvatelstva tvoří skutečnou „avantgardu“. Drogoví dealeři a narkomani, prostitutky, menšiny všeho druhu od etnických až po sexuální, jsou silou, na kterou sociální inženýři spoléhají v rámci špinavé práce v terénu. „Revoluční hnízda“ (vzniklá ukradením majetku) typu Kliniky se stávají „organizačními velíny“ útoku na onu "měšťáckou fašistickou společnost," kterou pro ně představuje běžný zákony dodržující občan.

Dvě mouchy jednou ranou

Pražská kavárna, „kulturní fronta“, její loutkovodiči a na ně napojené „neziskovky“ - ti všichni rozjeli  kampaň tvořenou demonstracemi a sítí koncertů po republice. I když bylo stále jasnější, že bude obtížné toto hnízdo na Žižkově udržet, vymysleli tito „stratégové“ provokaci, kterou zabijí dvě mouchy jednou ranou.

Mnohatisícové demonstrace proti imigraci, které zaplavily 6. února Prahu, byly skrze policejní provokaci vrcholící ve „žhářském útoku na Kliniku“ (chytil jeden závěs a byla rozbita okenní tabulka), celkem úspěšně mediálně zastíněny. Na titulních stranách deníků se tak neobjevily zástupy rozhořčených občanů žádající Sobotkovu demisi a uzavření státních hranic, ale rozbité okno z anarchistického squatu, které se tak stalo symbolem „útoku na demokracii“.

Policie, jak se dalo předpokládat, za měsíc vyšetřování nikoho z tohoto „teroristického aktu“ neobvinila a nepochybně ani neobviní. Provokace splnila svůj účel a není důvod hledat skutečné viníky. Ministr vnitra Chovanec sice minulý týden mluvil o řízené provokaci, ale do druhého dne si to rozmyslel a na tiskové konferenci svá slova z předešlého dne zcela popřel.

Zato za anarchistické hnízdo se začaly pořádat podpůrné demonstrace a sami politici se začali točit na Klinice jako svatí na orloji. Nechyběl nikdo, kdo si dlouhodobě potřebuje u liberálních „elit“ tohoto světa (ti mají podobná „centra“ v obzvláště velké oblibě, neboť jim připomínají vlastní teroristické mládí) trochu šplhnout. Tak se na zahradě Kliniky sešla na vratké židli sedící pražská primátorka Krnáčová, nechyběl ani zástupce českých ultralevičáků v Sobotkově vládě Jiří Dienstbier a vlastně celá plejáda naší havlistické politické smetánky.

Chápete tu absurditu?

Zvláštní místo má v této vybrané společnosti samozřejmě anarchista z povolání, který si na revoluční image vybudoval kariéru: syn ministra obrany a předseda Strany Zelených Matěj Stropnický. Náměstek pražské primátorky nelenil a ihned se zhostil role prostředníka mezi Klinikou, samosprávou a státem. Zúřadoval předání budovy do bezplatného užívání „komunitářům“ (název odkazující k ideologii  pařížské komuny a z ní odvozeného komunismu není jen krásou nechtěného).

Když byl svými kolegy v zastupitelstvu upozorněn, že nejenže překračuje své kompetence, ale pošlapává jím samým tolik vzývanou transparentnost, uvedl, že ale v tomto případě jde o „veřejný zájem“. A že se v těchto mimořádných situacích nemusí vypisovat žádné výběrové řízení či podobné procedury. Neboť co soudruh Stropnický za veřejný zájem prohlásí, to jím také je.

Poměrně přesně tuto situaci popsal jihomoravský hejtman Michal Hašek:

„Je Česká republika právní stát a platí zákon pro všechny stejně? Nebo tu s podporou veřejnoprávních médií budeme on-line sledovat, jak není důležité právo a podepsaná smlouva jako dvoustranný svobodný projev vůle, ale že jde o „dobrou věc“? (...) Nájemci (uživatelé) Kliniky si museli být vědomi, že mají smlouvu na dobu určitou. Státní instituce by neměly být teď podělané z toho, že se občas kolem kliniky potulují tu někteří ministři, tu senátoři, tu Matějové pražští i brněnští. Zkuste si pronajmout nějaký prostor na dobu určitou, čiňte v něm dobro a před koncem užívací doby sdělte pronajímateli (nejlépe státu), že na něj kašlete a zůstáváte dál, uspořádejte vatru přátelství a happening, pozvěte ČT24 a kámoše z politiky (nemáte-li, potom starostu, hejtmana, poslance, senátora z Vašeho volebního obvodu; pokud z něj pochází i nějaký ministr, neváhejte!). Chápete tu absurditu?"

Čtěte ZDE: Případ řízených policejních provokací má hlubší pozadí: Za vším hledej americkou ambasádu. Proč selhala „Zemanova velezrada“? Babiš se vyhnul pasti. Nejsme jen kompars

Řezat, řezat tu havěť, mudroval Bobeš...

Když jde o „komunardy“ není třeba se zabývat administrativními podružnostmi. Jde přece o vyšší zájmy - a ty mají v dnešní revoluční době, která má zničit základy státu a národa, přednost přede vším! Pěkně to ilustruje i stanovisko žižkovských „okupantů“: pokud na ně stát budovu převede, jsou ochotni založit občanský spolek.

Představte si, že byste měli zájem o pronajmutí budovy jako právnická osoba a na jednání byste přišli s tím, že do měsíce budete mít IČO, neboť se na tom již pozvolna pracuje. Zřejmě by vám doporučili návštěvu zcela jiné "kliniky".

Za normálních okolností a v normálním státě by takováto vzpoura „aktivistů“, jakou sledujeme na Žižkově, byla vyřešena během několika hodin. Zlodějům by majitel odpojil elektřinu a vodu, poždádal o prosazení svých vlastnických práv polici a vzápětí by byl objekt prázdný. Vůdci gangu a na ně navázaní studenti humanitních oborů, kteří se romanticky vžívají do role teroristy Che Guevary, by zamířili domů k rodičům. A ti by jim za normálních okolností výchovně nařezali a stopli kapesné.

Protože ovšem nežijeme na normálním kontinentě v normálním státě v normální době, ale vládne nám soudruh Sobotka, loajální příslušník Socialistické internacionály, je "revoluční násilí", o němž jsme si někteří před čtvrt stoletím bláhově mysleli, že se již nevrátí, opět blíže našim domovům. 

Na dotek.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky