Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jak co nejrychleji otevřít okno do pekla - aby už nešlo zavřít: Německá a belgická vláda učí migranty, kterak rasově namixovat evropské ženy a muže. Jsme ještě občané - nebo jen zvěř na chovné stanici?

Jak co nejrychleji otevřít okno do pekla - aby už nešlo zavřít: Německá a belgická vláda učí migranty, kterak rasově namixovat evropské ženy a muže. Jsme ještě občané - nebo jen zvěř na chovné stanici?

11. 3. 2016

Tisk článku

Lubomír Vylíčil upozorňuje na skutečnost, že brutální sexuální multikulturní agenda jde kupředu rychleji, než si kdo ještě před rokem dokázal představit a klade si otázku, zda ten spěch není vlastně naší nadějí

Rozumný člověk nesleduje  bulvární média. Ten podivný a zvrácený polosvět hvězdiček, celebrit, sexu, vražd  a „skandálů“ se totiž s jeho světem a zájmy zcela míjí. Ale v posledních týdnech asi mnozí z těch „rozumných“ udělali vyjímku a nahlédli pod poklop kanálu. Nahlédli, vedeni  pocitem jakési nevěřícné, velice znepokojené zvědavosti. Protože i na seriózních webech se najednou, přibližně v průběhu posledních dvou týdnů, objevily závažné a mimořádně zneklidňující odkazy na „události“ z rubriky, kterou obvykle označujeme jako bulvární. 

pp

To, co zde čtenáři nalezli, jejich znepokojení pravděpodobně ještě více posílilo. Zdá se, jako by se u nás i v jiných zemích Evropy začaly vynořovat první pokusné balónky nového a velice neblahého trendu. Ba co hůř.  Možná jsme svědky otvírání dalšího a extrémně zhoubného  Overtonova okna.

Od úchylky k trendu

O co jde? O způsob, jak prosadit nemyslitelné. Americký sociolog Joseph Overton ve své teorii podrobně popsal, jak je možné postupnými, promyšlenými mediálními kroky změnit naše nazírání na přirozené a nepřirozené, na úchylné a tzv. „normální“.  Jak nás přimět akceptovat neakceptovatelné.

Pozorování současné evropské a světové reality vzbuzuje dojem, se něco fakt moc nepovedlo, a teď se musí improvizovat

Začíná se (ve stručnosti) úvahou, akademickou a „vědeckou“ o tématu, které je ve společnosti naprostým tabu. Případná kritika, že jde o otvírání pandořiny skříňky je zesměšněna a vyautována poukazem na exaktní vědeckost,  akademickou svobodu diskuse a podobně. Po nějaké době se přitvrdí, a jev, i když stále neakceptovatelný se označí za lidskou přirozenost, i když neblahou, se kterou se bohužel nedá mnoho dělat. Pak se ozvou hlasy o ochraně úchylky, podivnosti či nepřístojnosti s poukazem na humanitu…

A tak se, kousek po kousku, posunuje oficiální veřejné mínění k přijetí toho, co lidé sice stále ještě vnitřně nemůžou skousnout, ale proti čemu se přestávají být schopni veřejně bránit a vymezovat, s ohledem na mediální ostrakizaci svých starých, zaprděných, neosvícených a později i fašistických a nakonec i trestně postižitelných názorů. Vzpomeňte si jen na homosexualitu, která během pouhých dvaceti let prodělala vývoj od odpudivé úchylky, o které se ve slušné společnosti nemluví, až k preferovanému a společensky prestižnímu chování.

pp

Čtěte ZDE: Vlna imigrace: Součást plánu na zničení evropské civilizace. Nic nového pod sluncem. Idea sjednocené Evropy za pomoci džihádu. Poslední totalita dějin. Odvážný hlas jezuity

Útok na podstatu

Tentokrát jde, zdá se, o víc. O něco ještě mnohem zhoubnějšího. O útok na samu podstatu existence původního evropského obyvatelstva. Jak totiž uvedla (nejen) bulvární media, německá vláda spustila před zhruba týdnem zbrusu novou webovou stránku s názvem “Zanzu – Moje tělo slovem i obrazem”. Jejím zřizovatelem je ministerstvo zdravotnictví ve spolupráci s belgickou vládou.

Stránka byla vytvořena v arabské, perské a turecké jazykové mutaci, ale  i v devíti evropských jazykových verzích. Z obsahu webu je ale jasné, že její cílovou skupinou nejsou Evropané... Je v ní řeč především o sexu, ale i o zákonech, právu, sexuálních a společenských zvycích Evropanů. Jsou zde také kapitoly o nepřípustnosti sexuálního násilí anebo mrzačení (ženská obřízka) a o právních důsledcích takovéhoto jednání.

No, jasně osvěta, řekl by si povrchní čtenář. V pořádku, oni ji ti migranti potřebují jako sůl. Jen aby to bylo co platné… A přešel by dál, k zajímavějším tématům. Jenže čertovo kopýtko se, jak známo, skrývá v detailu. Skutečný záměr autorů tohoto dílka začíná být zjevný při pohledu na jeden charakteristický detail. Na ilustrace. Těch zde nalezneme mnoho. Většina se zabývají jediným – sexem. A vždy je na nich realisticky znázorněna dvojice, jak to říct, poněkud nesourodá, černobílá. Většinou černý muž a bílá žena. Sem tam i opačně.

pp

Čtěte ZDE: Nechutná fraška zvaná evropský summit: Opravdu nás mají za idioty? Tajný pakt Merkelová – Erdogan v chodu. Nové cesty pro další milióny vetřelců. Sobotka jim otevírá dveře k nám. Kde máme zbraně?

Počátek "velkého rasového mixu"?

Aby bylo jasno: Nikdo tu samozřejmě nechce a nemá v úmyslu jakkoli zpochybňovat osobní preference žádného z pěti miliónů obyvatel Evropy Nikdo také nechce jakýmkoli způsobem omezovat svobodu dospělého člověka, vybírat si partnery podle svého vkusu, citu a přesvědčení.

Ale přece jen. Nezabráníte, aby se, na mysl zvídavého čtenáře, přivyklého na podrazy politiků a medií, nevkradla jedna neodbytná otázka: Nejde tu o první z vlaštovek nové vlny? Nevidíme zde přicházet „trend“? Nejde o počátek procesu, který má přimět Evropany k (více či méně dobrovolnému) akceptování genetického mísení s „nově příchozími“? Logiku, ve smyslu toho, co už o plánech „majitelů“ Evropy a světa víme či alespoň tušíme, by to mělo.

Zejména, když se další podobné vlaštovičky začaly náhle objevovat i v našem prostředí. Z nejnovějších je to (v zásadě odporný) článek z webu jedné naší soukromé televize – Prima Style. Jmenuje se „6 důvodů, proč zkusit sex s černochem“. Název napoví, číst snad ani netřeba….

Ještě o něco větší „síla“ je článek Vladimíra Stwory na webu  Zvědavec. Ten je už skutečně pouze pro majitele kachních žaludků.

pp

Čtěte ZDE: Nácvik na Spartakiádu vzor 55: České feministky se veřejně svlékají donaha. Sexuální útoky a znásilňování bezbranných žen jako nácvik na hromadné vystoupení muslimů? Vědí rozverné dámy, co je to Taharrush?

Pospíchají 

No, myslím, že to stačilo. Ale odkaz na tyhle znepokojující a čím dál více houstnoucí zprávy není samoúčelný. Ony totiž, jak se obávám, zapadají do mozaiky. Když sledujeme dlouhodobou sabotáž (jinak se to už nazvat nedá) evropských elit, pokud jde o zastavení přívalu cizí agresivní „kultury“ do Evropy, když vidíme hru takzvaných národních lídrů o čas, aby se sem dostalo co nejvíce nájezdníků, než se lid vzbouří, když vidíme nelíčenou zlobu a rozhořčení Angely Merkelové, kdykoli se podaří nějak omezit volný průtok invazních armád Evropou…  tak si i sebevětší skeptik a odpůrce „konspiračních teorií“  vzpomene na Kalergiho plán.

O něm již bylo napsáno, přinejmenším na tomto webu, mnoho. Nemá proto smysl nosit dříví do lesa a podrobněji jej rozebírat. Stávající události do něj velice zlověstně zapadají. Ale přece… Je tu jakási podivná věc: Ten spěch.

Cena za sabotáž

Kalergiho plán byl totiž původně plánem na dlouhá desetiletí. Postupně, bez humbuku a rozrušení naředit evropskou populaci africkými (a zejména islám vyznávajícími) etniky. Pak, zase postupně, přimět tenhle nový, evropský lid k promísení, až vytvoří onu kýženou, světle hnědou ovladatelnou masu. Všechno postupně v nejlepších tradicích tzv. Fabiánského socialismu. V něm se jednotlivé položky plánu realizují velice zvolna, salámovou metodou, polehounku, po desetiletí, zdánlivě nepozorovatelně…. až už není cesty zpět.

Pozorování současné evropské a světové reality proto vzbuzuje neodbytný dojem, že se něco podělalo. Že se něco fakt moc nepovedlo, a teď se musí improvizovat. A že se světové elity, tvůrci a hybatelé podobných plánů, dostali do časového presu a musejí šturmovat. Zkrátka že musejí odložit fabiánskou opatrnost, odhodit masky a rukavičky a hnát to bičem a násilně, bez ohledu na krytí a maskování svých záměrů. Jakoby zoufale závodili s časem.

V tom je, paradoxně, i naše naděje..

A na závěr kontrolní otázka: Víte, jak se jmenuje cena, kterou obdržela Angela Merkelová v roce 2010? Nápověda zde.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky