Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Případ Slepého šejka: Není žádný umírněný islám. Kdo nevraždí pohany, není muslim. Uťaté ruce, hlavy a právo šaríja je podstatou učení. Jsou jako dýmějový mor. Izolujme je, jinak nás zničí

Případ Slepého šejka: Není žádný "umírněný" islám. Kdo nevraždí pohany, není muslim. Uťaté ruce, hlavy a právo šaríja je podstatou učení. Jsou jako dýmějový mor. Izolujme je, jinak nás zničí

29. 3. 2016

Tisk článku

Patrick Joseph Buchanan odmítá "muslimskou lež" západních liberálů a na konkrétních příkladech z Ameriky dokazuje, že pokud budeme žít v iluzi o nějakých dvou podobách islámu a nezavřeme před ním hranice svých zemí, kopeme si hrob

“Nejsme ve válce s islámem,” prohlásil John Kasich po bruselském masakru. “Jsme ve válce s radikálním islámem.” Kasichova slova nám připomínají důležitý problém: Je možné, že islámská víra schvaluje či podporuje to, co činí sebevražední atentátníci?

Radikál je věrný kořenům

Tak si to rozeberme po pořádku. Bratři, kteří odpálili nálože na letišti a v metru, určitě nevěřili, že se právě poslali na věčnost do horoucích pekel. Člověk by spíš předpokládal, že o sobě smýšleli jako o mučednících, kteří popravují nevěřící, aby vyděsili další bezvěrce, dosáhli vypovězení jim podobných z islámské společnosti a přiblížili příchod jediného chalífátu, o němž mluvil Prorok. Ale kde by vlastně k takovým myšlenkám přišli?

Slovo “radikál”, které Kasich použil, pochází z latinského slova radix - kořen. Pojďme si tedy udělat výlet ke kořenům islámu, které spočívají v koránu. Nalezneme v něm odsouzení, nebo naopak ospravedlnění toho, co atentátníci spáchali?

Podivný případ Slepého šejka

Andrew McCarthy byl hlavním žalobcem v případu takzvaného Slepého šejka. Jeho teroristická buňka se pokusila již v roce 1993 odstřelit věže Světového obchodního centra a spikla se také za účelem spáchání bombových útoků v Lincolnově a Holandském tunelu v New Yorku. 

Americká vláda tehdy popisovala šejka jako chladnokrevného vrahouna, který překrucuje učení vlastní víry. Jenže McCarthy kupodivu přišel na to, že šejk Omar Abdel Rahman nebyl žádný “lži-imám”, ale - abychom citovali samotného McCarthyho: “světově proslulý učenec - doktor islámského práva, s diplomem z university al-Azhar v Káhiře, která je střediskem sunnitské učenosti po více než tisíciletí.”

Čtěte ZDE: Kaddáfí se nemýlil: Znásilňování, teror a chaos je v Evropě už realitou: Muslimské invazní jednotky si otestovaly politiky, policii i obyvatelstvo. Merkelová může couvnout jen do propasti. Strhne s sebou i Sobotku? Na řadě jsou činy

Zkrátka - McCarthy, který se poctivě snažil šejka odhalit jakožto podvodníka, který své důvěřivé ovečky zavedl na scestí terorismu a mimo hranice jejich vlastní víry, místo toho přišel na to, že - opět citujme: “Abdel Rahman o islámu nelhal. Když kázal, že svatá písma islámu přikazují, aby muslimové zasévali teror (neboli hrůzu) do srdcí nepřátel islámu, měl pro svá slova oporu v jejich textu. Když říkal, že Alláh žádá po všech muslimech, aby vedli džihád, svatou válku, dokud nebude po celém světě nastolena vláda islámského práva, měl rovněž oporu v jejich textu.

Lež o náboženstvím míru

Verze islámu, kterou Slepý šejk hlásal, byla založena na koherentním logickém výkladu islámské doktríny. Nezneužíval islám,” píše McCarthy v článku, vydaném nakonec univerzitními novinami Imprimis z michiganské Hilsdale College. A pokračuje: “Islám není náboženstvím míru… Verše jako ‘Bojujte s těmi, kdož nevěří v Alláha,’ a ‘bojujte s pohany a zabíjejte je, kdekoli je naleznete, berte je do zajetí, obléhejte je a stražte na ně léčky a jakékoli válečné lsti’ - to nejsou mírumilovná přikázání…”

V prvním století své existence, v němž se formoval, islám dobyl Blízký a Střední východ, severní Afriku a Španělsko - mečem a ohněm, ne přesvědčováním a "evangelizací". Jistě, v Americe žijí miliony muslimů, které naši zemi milují a slouží jí ve všemožných oborech - jsou mezi nimi policisté, hasiči i vojáci, stejně jako lékaři, učenci či duchovní. Jenže když byli podobně “umírnění, mírumilovní muslimové” povoláni v rámci dotyčného soudního procesu jako svědkové, píše McCarthy, pod přísahou nebyli ochotni potvrdit, že Slepý šejk interpretoval Korán nesprávně. 

Životně důležité otázky

Z čehož vyplývají životně důležité otázky:

Když nazýváme islám “náboženstvím míru”, nepromítáme si do něj jen své vlastní naděje? Klameme snad sami sebe? Nejsou snad ti muslimové, které respektujeme, obdivujeme a uznáváme jako přátele a patrioty, pouze “amerikanizovanými”, naturalizovanými musimy, kteří ve skutečnosti zvolna opustili, odložili, nebo odmítli mnohá klíčová učení vlastního náboženství? 

Nejsou to prostě jen “sekularizovaní” muslimové?

Čtěte ZDE: Rozumný hlas z Ameriky: Je čas vyhlásit stop veškeré imigraci. Národ, rasa a náboženství jsou podstatné! Levičácký prezident si nevidí na špičku nosu. Park Obamaworld zavírá. Vítejte v reálném světě

Když afghánský režim, který jsme sami dosadili, hodlal uříznout hlavu člověku, jenž konvertoval ke křesťanství, bylo to snad neislámské? Anebo skutečně islám učí, že přesně tento postup je ten správný způsob nakládání s odpadlíky? Je snad nenávist, kterou dští Ajatolláh v Íránu vůči Američanům a židům neislámská? Jsou stínání hlav cizoložníků a utínání rukou zlodějů v Saúdské Arábii - nehledě na útlak vůči ženám - neislámské? 

Nebo přesně toto korán učí? 

Čtou snad špatně své svaté texty muslimové ze sekty al-Šabab v Somálsku, Boko Haram v Nigérii, Hizballáhu v Libanonu, al-Kájdy a ISIS v Sýrii a Iráku, kteří denně prolévají krev ve jménu islámu? Jsou to všechno heretici, kteří nerozumějí mírumilovné a milující podstatě vlastního náboženství? 

Najdeme odvahu?

A nebo je to tak, že Západ klame sám sebe? Je možné, že jsme to my, kdo špatně čte svaté texty Islámu a špatně si vykládá to, čím by jeho vítězství bylo pro naši civilizaci? Je to proto, že nemáme odvahu podívat se pravdě do očí a udělat, co je třeba, abychom se vyhnuli osudu, který nás jinak nemine?

Islám znovu povstává. Z 1,6 miliardy věřících po celém světě se jich množství vrací ke kořenům vlastní víry. Chtějí žít životy tak, jak jim káže Prorok, korán a právo šaría. Zdá se, že pokud chce Západ přežít, bude muset zamezit přistěhovalectví ze zemí, kde řádí smrtící virus radikálního islámu - s nímž, jak dokonce i John Kasich přiznává, jsme ve válce. Je to stejně logické karanténní opatření, jako zamezit přistěhovalectví ze zemí, kde řádí dýmějový mor.

Takové opatření by určitě odporovalo zbožňovaným názorům západních liberálů.

Jenže - jak nám připomíná filosof a politolog James Burnham: “Liberalismus je ideologie, jíž Západ páchá sebevraždu.” 

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky