Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Přípravy na válku s Ruskem v plném proudu: Německé tajné služby převezme CIA už zcela oficiálně. Západní média má pod palcem dávno. Ukrajinská lež a evropská realita. Kolik času zbývá do invaze?

Přípravy na válku s Ruskem v plném proudu: Německé tajné služby převezme CIA už zcela oficiálně. Západní média má pod palcem dávno. Ukrajinská lež a evropská realita. Kolik času zbývá do invaze?

15. 6. 2016

Tisk článku

Eric Zuesse komentuje “zprávičku”, která šokovala nejen média a vysvětluje souvislosti “ukrajinské lži”, jež ukazují, kam směřují akce CIA a vlád států EU podřízených Washingtonu

Podle zprávy, která se objevila v edici Německého ekonomického zpravodajství (Deutsche Wirtschafts Nachrichten, neboli DWN) 7. června, pod tiulem “Merkelová odstranila BND: USA budou nadále kontrolovat německé zpravodajce”, brzy projde německým parlamentem nový zákon. A kancléřka ho schválí. Podle tohoto zákona německá zpravodajská služba, neboli Bundesnachrichtendienstes (BND), bude od té chvíle vlastně jen pobočkou americké CIA.

Alles O.K.

BND má být podřízena CIA tak extrémně, že dokonce americká špionáž namířená proti německým společnostem bude prováděná pod hlavičkou nominálně stále německé zpravodajské služby. Jakékoli samostatné rozhodování BND bude zcela “vyoperováno” a v novém zákoně pro ně není místo.

“V praxi to znamená, že americké zpravodajské služby, především NSA, budou moci nadále pokračovat v odposleších kterékoli německé společnosti nebo i jednotlivců.” 

To znamená i samotné kancléřky, jejíž telefonní hovory, jak odhalil stále ještě nedávný skandál, NSA rovněž odposlouchávala. Teď už ovšem něco takového bude zcela legální. Alles O.K.

Přípravy na válku? Nepochybně

Zjevně jde o přípravy Západu na globální válku. Podle zprávy, publikované o den dříve rovněž v Německém ekonomickém zpravodajství, se německá vláda připravuje na válku s Ruskem a má již připravenou pracovní verzi zprávy Bundeswehru, která Rusko prohlašuje za nepřátelskou zemi. Jak dále tvrdí článek z DWN, “Ruské tajné služby evidentně zprávu pečlivě prostudovaly. Ještě, než byla zveřejněna, byla do Berlína odeslána velmi ostrá, byť neoficiální, protestní nóta: předseda Výboru pro zahraniční vztahy Ruské státní dumy Alexej Puškov na svém Twitteroovém účtu zveřejnil zprávu, že “Rozhodnutí německé vlády vyhlásit Rusko za nepřítele ukazuje na to, jak moc je Merkelová podřízena Obamově administrativě.”

Již v únoru, konkrétně 17. 2., DWN také napsaly, že německá kancléřka Merkelová vyvíjí novou vojenskou doktrínu, která bude tvrdit, že “‘Anexe’ Krymu Ruskem je důvodem pro vojenské operace proti Moskvě.”

Když vše interpretujeme ve vzájemné provázanosti, je zjevné, že tyto tři zprávy DWN hovoří o situaci jasně: Německá vláda je zcela podřízena té americké - a obě se připravují na válku NATO s Ruskem.

Čtěte ZDE: Poker strýčka Sama s cinknutými kartami: Hedvábná stezka? Rozbít! Válka amerických think-tanků proti Rusku, Číně i Íránu. Rétorika NATO je směšná: Ruská armáda je o světelné roky napřed 

Ukrajinská lež dva roky poté

Co se ovšem nedozvíme ani z jednoho článku - a z žádné zprávy kdekoli v západních mainstreamových médiích - je klíčové přiznání hlavy americké “soukromé CIA”, firmy Stratfor. Ten - ovšem výhradně před ruským publikem, protože koneckonců tím jasně přiznal podvodnou povahu všech západních obvinění vůči Rusku - řekl jasně, jak se to má s takzvaným “ospravedlněním” ekonomického a nyní i vojenského tlaku na Rusko.

Podle něj byl ukrajinský převrat z února roku 2014 “nejnestydatější puč v historii”. Tento převrat, který vedl k odtržení Ukrajiny a dvou regionů, jež nepoměrnou většinou zvolily prezidenta, kterého Obama ve svém “vítězném únoru” svrhl. Pro pochybovače: Existuje značný objem videodokumentace, která potvrzuje, že svržení prezidenta Janukovyče byl skutečně puč, jakož i to, že Obamova administrativa vybrala pučistického vůdce Ukrajiny již 22 dní předtím, než ho formálně dosadil ukrajinský parlament. Ale to je notoricky známo.

Pro toho, kdo by snad přesto stále pochyboval, je tu jediná dosavadní detailní akademická studie dostupných důkazů, která rovněž došla k závěru, že šlo o Amerikou řízený převrat. Měsíc, který mu předcházel, byl plný neuvěřitelného násilí, kdy Obamou a spol. najatí fašisté brutálně útočili na policejní složky.

Podívejme se s odstupem dvou let na některé záběry z krveprolití: 21. ledna, 22. ledna, 25. ledna 2014. Kromě toho, okamžitě po svržení demokraticky zvoleného prezidenta poslala EU vlastního vyšetřovatele do Kyjeva, aby zjistil situaci na místě. Jenže také on došel k závěru, že šlo o puč. Posléze vyšlo najevo, že obamovská vláda připravovala puč ve spojení s americkou ambasádou v Kyjevě už minimálně od 1. března 2013, tedy téměř rok. Ještě dřívější příprava převratu “nevládními organizacemi”, napojenými úzce na CIA a financovanými západními korporacemi, byla skvěle zdokumentována na řadě nezávislých internetových stránek.

Čtěte ZDE: Americká armáda opět v naší zemi: Cíl - ruské hranice. Válka v Evropě bude jiná. Žádný týl ani fronta. Washington potřebuje evropské vojáky včetně našich jen jako fíkový list a dobrý cíl. Horká válka na spadnutí? Budeme v ní "jen" diváci a oběti

Kolik zbývá do války

Žádnou z těchto informací se samozřejmě ze západních mainstreamových periodik nedozvíme. Že by se tam objevily, byť se zpožděním, je naprosto vyloučeno. Ačkoli potenciální publikum je obrovité (zvláště proto, že obyvatelstvo západních zemí, které se v konfliktu angažují, za něj de facto platí, aniž jim však “lup” Západu z Ukrajiny k čemukoli je, protože všechen proudí především americkými elitám), média vykazují nulovou ochotu cokoli “nesprávného” publikovat.

Důvod je jednoduchý. Dnešní média slouží čemusi jako moderní feudální aristokracii - tedy nikoli veřejnosti. Tu pouze klamou, manipulují a okrádají o peníze. Skutečným vlastníkem médií jsou elity v pozadí korporací, jež platí za reklamu, případně vlády, které ze svých kapes financují zbytek.

Ačkoli je tedy navrácení Krymu pod historicky nezpochybnitelnou ruskou státnost vydáváno na Západě za “anexi”, ilegální “zábor”, či “krádež” poloostrova, který je bránou do Ruska, opak je pravdou. Obyvatelé Krymu měli životně důležitý důvod se obávat nového obamovského režimu, instalovaného v jejich staleté vlasti. Jenže lež se musela stát pravdou. Jinak by samozřejmě Západ těžko hledal záminku pro invazi do Ruska. 

Lze tedy snadno odhadnout, dokdy se západní veřejnost nedozví pravdu o "ukrajinské revoluci”: minimálně tak dlouho, dokud bude "ukrajinská lež" sloužit jako zástěrka nejen pro sankce vůči Rusku - ale především pro přípravu a zdůvodnění invaze. "Převod" německých tajných služeb pod CIA je v tomto kontextu dramatickým krokem.

Vidíme tak učebnicový příklad, jak se “demokratický” Západ připravuje na válku s Ruskem: Mohutnou propagandistickou mašinérií, informační blokádou a potlačováním svobody slova.

Jak dlouho ještě?

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky