Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nová éra genetického inženýrství: Vakcíny budou měnit lidskou DNA. Kdo zastaví farmaceutické korporace? Starověké chiméry ožívají. Výroba poslušných bytostí: Zde končí veškerá legrace

Nová éra genetického inženýrství: Vakcíny budou měnit lidskou DNA. Kdo zastaví farmaceutické korporace? Starověké chiméry ožívají. Výroba poslušných bytostí: Zde končí veškerá legrace

14. 7. 2016

Tisk článku

Miro Lisál popisuje krajně znepokojivé novinky na poli genetického inženýrství, které mají sloužit ziskům farmaceutických společností a především manipulaci s celou lidskou populací

Očkování bude v blízké budoucnosti nabývat stále obludnejších rozměrů - novodobí Frankensteinové se již nezastaví před ničím. V únoru loňského roku tým vědců z americké soukromé neziskové organizace The Scripps Research Institute (TSRI), která se zabývá výzkumem imunologie, molekulární a buněčné biologie, uvedl, že vyvinul syntetický gen, který by měl lidi chránit před několika nemocemi, jakými jsou například virus HIV, ebola, malárie, hepatitida nebo i chřipka. Nově vytvořený syntetický gen by měl v blízké budoucnosti dokázat ochránit lidi takovým způsobem, že jim změní genetickou výbavu.

Očkování nahradí genetická manipulace

Hlavní imunolog TSRI a jeden z hlavních autorů této studie doktor Michael Farzan věří, že nová technika poskytne lidské populaci dlouhodobou ochranu před nemocemi, protože "běžné" vakcíny selhávají. Imunoprofylaxe přenosem genu (IGT), tedy podávání vakcín se syntetickým genem, již vědci experimentálně vyzkoušeli na opicích. IGT vakcína je zcela odlišná od způsobu běžného (dosavadního) očkování - je to forma genové terapie. Vědci izolovali geny, které produkují silné protilátky proti některým chorobám, pak syntetizují umělé verze genů, do nichž vložili viry, a ty pak aplikují do svalu.

A jak to má fungovat? Viry napadnou buňky a zároveň i DNA, která je uvnitř buňky. Syntetický gen se ihned zabuduje do DNA hostitelské buňky. To znamená, že syntetické geny mění DNA přijímající neboli původní buňky, modifikují její genetickou stavbu, čímž vzniká trvalá změna.

Americký biolog doktor David Baltimore, nositel Nobelovy ceny za fyziologii a lékařství, říká, že někteří lidé si myslí, že vakcinační strategie, která změní vlastní DNA, je velmi nebezpečná - i přesto, že se dá zabránit smrtelné nemoci. Přemýšlel doktor Baltimore i nad tím, že zde jde o nebezpečné zahrávání si s přírodou?

Čtěte ZDE: Znamení šelmy pro každého z nás: RFID čip. Soukromí již brzy přestane zcela existovat. Víme, co jíš, co si oblékáš, co čteš, kam jdeš. Můžeme tě dokonce vypnout. Orwellův svět se stane skutečností. Toto není sci-fi!

Povinné očkování

Vlády po celém světě, mají uzákoněno povinné očkování proti různým nemocem. Mnohde platí, že pokud rodič odmítne povinné očkování svého dítěte, hrozí mu pokuta či šikana ze strany různých institucí. Jak to však bude v blízké budoucnosti už s dospělými lidmi, kteří se odmítnou dát očkovat proti současným civilizačním chorobám vakcínami se syntetickými geny?

Ve všech státech USA je také očkování povinné, odmítnout ho mohou pouze lidé ze Západní Virginie a Mississippi, a to z náboženských důvodů. Neočkované děti zde však prožívají doslova peklo, protože jim americká vláda upírá mnoho výhod a neustále je pro to šikanuje. Mají problém dostat se na vybranou školu, do knihoven i na přednášky, získat řidičský průkaz. Jejich rodiče přicházejí o zaměstnání a s obtížemi si nacházejí nové. I taková je americká demokracie v praxi. Zažijeme tuto "svobodu" i u nás?

Zvrácenost vakcín IGT je v tom, že tyto vakcíny budou ideálními nosiči pro všechny druhy genů, které by mohly být trvale zabudovány do lidské DNA. Pod rouškou prevence civilizačních chorob však mohou IGT vakcíny zakrýt skutečný záměr. Hrozí zde, že vakcíny se syntetickými geny, které by byly později aplikovány stovkám milionů lidí po celém světě, by tak mohly doslova vytvořit nový lidský druh s natrvalo změněnou DNA!

Namísto nespokojených lidí oddaní roboti

Dnes stačí jedna jediná buňka novorozeného dítěte, ze které se dá odhadnout, kdy a jakými nemocemi bude trpět, zda se stane spisovatelem, učitelem, vědcem, psychopatem nebo obyčejným otrokem systému, dokonce se z ní dá vyčíst, kdy přibližně zemře. Molekulární biologové, biochemici a další vědci tak mají i díky těmto genetickým vakcínám otevřená dvířka do lidské DNA, kterými pokud vejdou, dokáží manipulovat jednotlivými geny. V čí prospěch to bude? Ve prospěch obyčejného člověka nebo ve prospěch těch, kteří se snaží lidstvem manipulovat tak, aby z toho měli co největší zisk a samozřejmě moc?

Pokud mají v současnosti genetičtí inženýři takové znalosti, bez problémů mohou v brzké budoucnosti udělat z neposlušných lidí poslušné, závislé na systému, ale také, jak se chlubí vědci z TSRI, vytvořit silnější, zdravější a inteligentní lidi. Otázkou však je, kdo získá dlouhodobé zdraví, případně až nesmrtelnost? Budou to obyčejní lidé nebo jen ti vyvolení? Odpověď není až tak těžká, když si uvědomíme, jak dnešní medicína lidi dlouhodobě léčí, ale neuzdravuje, jen udržuje v podstatné části života lidi závislé na lécích, které farmaceutickým korporacím přinášejí obrovské zisky.

Čtěte ZDE: Šlechtitelský horor dneška: Pěstování lidských orgánů v prasatech! Nástup lidsko-zvířecích hybridů. Existuje buněčná paměť? Dívka popsala vraždu, kterou nemohla vidět. Je srdce jen svalem pumpujícím krev?

Farmaceutické molochy

Výrobu očkovacích látek má v současnosti v rukou 5 farmaceutických konglomerátů: američtí Merck a Pfizer, francouzský Sanofi, GlaxoSmithKline z Velké Británie a švýcarský Novartis. Spolu ovládají více než 70 % trhu s vakcínami a nepochybně se jim v budoucnu dostanou do rukou i vakcíny se syntetickými geny IGT, které budou povinně za pomoci jednotlivých vlád protlačovat mezi lidi.

A tady už půjde o úplně něco jiného, nejen o zisk z očkování, ale i o zisk z manipulace. Není přece cílem elit změna lidského myšlení a pozvolné zkrocení celého lidstva na poslušné nemyslící roboty? Dlouhodobé zdraví získají jen ti vyvolení - ti, kterým již nejde o peníze, protože jich mají tolik, že je neumí ani spočítat. Jim jde jen o moc, o moc nad lidmi, které chtějí neustále ovládat a dělat z nich své otroky. Bez těch by totiž ani oni nebyli.

Vědci si hrají na Boha

S genetickým inženýrstvím se však dá jít ještě dál. Stačí si trochu pohrát s geny a z vyvolených lidí se mohou stát například géniové, kteří budou "měnit" svět, nebo vzniknou poslušní zabijáci, či diktátoři, kteří dokáží manipulovat davy. Budou to však ještě lidé?

Předpokládá se, že do roku 2050 bude hlavním odvětvím medicíny právě genetika, pomocí které se budou genetičtí inženýři snažit předělat celou přírodu zkombinováním genů různých druhů živočichů i rostlin. Také se údajně očekává, že díky počítačovým modelům vědci porozumí mechanismu, který oživuje bytosti. A k vytvoření umělého života v laboratořích bude zbývat již jen krok. A co potom? Vzniknou nová monstra, která budou složena z těl několika druhů zvířat a lidí? Starověké civilizace nazývaly taková monstra chiméry, a věřily, že skutečně obývaly naši planetu Zemi. Kdo je tehdy vytvořil? Byly to civilizace před námi, které zanikly právě z toho důvodu, že si zahrávaly s přírodou?

Čtěte ZDE: Medicínská mafie: Proč nám autority stále doporučují očkování? Odvážný lékař promluvil. Když neříkáte, co chtějí, prostě vás vyhodí. Studenti, profesoři a programované mozky. I průměrný laik dnes zná fakta lépe

Farmaceutická medicína

Je všeobecně známo, že farmaceutické firmy finančně podporují lékaře po celém světě. Jen na Slovensku (autor je slovenský spolupracovník PP – pozn. red.) v roce 2015 zaplatili lékařům více než 20 milionů eur. Z tohoto finančního balíčku šly prostředky nejen na výzkum a vývoj, ale také na náklady spojené s cestováním na "vzdělávací" kongresy, jinými slovy na farmaceutickou propagandu. Někteří lékaři o tom vůbec nechtějí mluvit, jiní se k tomu veřejně přiznávají. Říkají, že si nemohou z malých platů financovat potřebné vzdělávací medicínské akce. A díky tomuto vzdělávání prý dokáží svým pacientům lépe pomoci. Je však sporné, zda to tak i skutečně je. Podle jiných lékařů, kteří promluvili, jde na těchto kongresech spíše o protlačování "farmaceutické medicíny".

Farmaceutické korporace v USA jdou ještě dál. Na odborné střední škole v Redondo Beach v Kalifornii jsou například druháci nuceni sledovat filmy s očkovací propagandou a následně správně odpovídat ve známkovaném testu. Učí farmaceutické firmy tyto studenty, ale i lékaře na jejich vzdělávacích akcích i to, že vakcíny obsahují hliník, rtuť, formaldehyd a glutaman sodný, což jsou známé neurotoxiny? Asi ne, protože to nezapadá do jejich formy a účelu vzdělávání.

Povinné očkování farmaceutické korporace přes jednotlivé státy protlačují do povědomí lidí, ale hlavně dětí, stále více. A tato propaganda mění vzorce celkového chování a myšlení ve společnosti. Není pochyb o tom, že povinné očkování poškozuje nejen naše zdraví (což už několikrát zdůraznili samotní lékaři, kteří vystoupili ze stínu farmaceutických korporací), ale hlavně naše lidská práva. Když už nyní zuří taková obrovská propaganda farmaceutických korporací s běžnými vakcínami, jaké to bude v blízké budoucnosti s vakcínami, které obsahují syntetické geny? Jak je budou farmaceutické korporace protlačovat mezi lidi, kteří o ně nebudou mít zájem?

Plošně a bez našeho vědomí

Nebudou pak farmaceutické firmy novodobé očkování aplikovat plošně, bez vědomí lidí?

Konspirace? Vůbec ne! Již dnes existují vakcíny, které se dají ex post aktivovat na bázi nanotechnologií, které vcházejí do těla přes vlasový folikul. A tady už jde o skutečnou ztrátu veškeré svobody, protože jakákoliv vakcína může být plošně zneužívána po celém světě bez vědomí lidí, kteří se mohou změnit na poslušné robotů zvráceného systému. Dokážeme se takovému něčemu vůbec bránit?

Ten kdo chce vidět, vidí, kdo chce slyšet, slyší. Ti ostatní zůstanou slepými a hluchými, dokud nebudou chtít slyšet a vidět skutečnou pravdu. Pouze pravda nás může osvobodit. Ta je však pro mnohé lidi nepříjemná a vyvolává strach. Pokud se včas nevzbudíme, čeká nás opravdu "skvělá" budoucnost.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky