Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zástupy zombií pochodují světem: Go, CIA, Go! “Hru” Pokémon vyvinula rozvědka. Horor ve virtuální realitě řádí už i u nás. Pád z útesu? Legrace. Zachrání svět hodní teroristé?

Zástupy zombií pochodují světem: Go, CIA, Go! “Hru” Pokémon vyvinula rozvědka. Horor ve virtuální realitě řádí už i u nás. Pád z útesu? Legrace. Zachrání svět "hodní" teroristé?

19. 7. 2016

Tisk článku

Mike Adams , slavný americký liberální komentátor, odkrývá šílené pozadí nejnovější davové hysterie, ve skutečnosti na zakázku ušité pro CIA - a nejen pro ni

Asi jste slyšeli o Pokémon Go. Pokud nežijete na severním pólu, nebo nevedete jinou velmi poklidnou existenci, pak nejspíš ano. Pokud máte děti, už z ní určitě šílíte. A jestli vás potkalo to štěstí, že nevíte, o co jde, vězte, že mluvíme o nové hře pro mobilní telefony, která se odehrává v “hybridní realitě”.

Hra na “pozadí” skutečného světa promítá virtuální příšerky, které hráči sbírají a dostávají na oplátku body. Ale to je jen začátek problému.

Go, CIA!

Co totiž nejspíš nevíte, je, že hru ve skutečnosti vyvinula softwarová společnost, sloužící jako zástěrka pro operace CIA. A že ji zdaleka nehrají jen děti. CIA, která celou operaci financuje, ji hodlá zřejmě využívat jako nástroj toho, čemu říkám “masové sledování na dálku” - jakéhokoli objektu, který momentálně figuruje na seznamu NSA nebo CIA. V zásadě jde o špionážní program CIA, který se jen tváří jako hra. 

Mike Adams

Mike Adams, provozovatel slavného nezávislého serveru Naturalnews.com

A mainstreamové publikum, které je toho času zřejmě ve stavu blízkém mozkové smrti, poslušně míří kamerkami mobilních telefonů jak pištec z tajné služby píská.  

Zombíci a rozvědky

“Hybatelům” stačí málo. Aby dosáhli dobrovolného zapojení občanů do špionážního procesu, stačí jim “vyplesknout” virtuální příšerku kamkoli, kam se zrovna potřebují dostat. Na scéně se okamžitě vynoří davy zmanipulovaných, apokalypticky vyhlížejících “zombií”, které se stahují k cíli a na daný objekt míří svými mobilními obrazovkami. Je to celé docela děsivé - viz fotografie níže.

Zatímco se “zombie” potácí po scéně, data z jejich telefonů v reálném čase proudí do ústředí CIA spolu s přesnými GPS souřadnicemi všech hráčů. Čím více lidí chce CIA dostat do dané lokality, tím více bodů dají virtuální “příšerce”, kterou do ní umístí. Jak ukazují následující fotografie, na místo okamžitě dorazí zástupy závislých “hráčů” - někteří na kole, taxíkem, autem, nebo pěšky. A je to!

PP

pokemon

V zásadě jde o jediné: Pokémon Go mění všechny poslušné “ovčany” v dobrovolné spolupracovníky rozvědky. Nejde samozřejmě o “zombie” - jen o docela obyčejné, zákonů dbalé, poslušné a znuděné občany totalitního státu 21. století. Jen se podívejte. 

pokemon

pokemon

Jestli vám něco z toho připadá povědomé, je to proto, že hororová podívaná doopravdy připomíná slavný televizní seriál Živí mrtví (The Walking Dead).  

pokemon

Brzy je budeme mít v hlavě

Dnes se - zatím - virtuální svět promítá jen na obrazovky mobilů. “Zombie” tedy musejí zírat před sebe - a tak padají z útesů, pod auta a skutečně páchají sebevraždu, zatímco zírají na obrazovky a čekají, že chytí neexistující příšeru. V Encinitas v Kalifornii dva muži kvůli hře spadli z útesu - v reálném světě totiž bohužel pod jejich nohama zela pětadvacetimetrová díra. V reálném světě se také bohužel nedávají žádné body za pitomost. Tedy pokud nejste vládním nebo státním zaměstnancem - v tom případě naopak dostanete přidáno, povýší vás a dají vám extra dovolenou - nejspíš na to, abyste mohli hrát Pokémony. V každém případě však nemáte další “život”.

Dalším krokem bude přechod “augmentované reality” do brýlí, podobných Google glasses. Brýle příšerky a jim podobné nesmysly promítnou přímo na obraz skutečného světa, tak jak by ho hráč viděl svýma očima. Padat z útesu se bude méně - zato však uvidíme hordy šílenců, pobíhající po ulicích v honbě za cílem, který ve skutečnosti vůbec neexistuje.

Finálním stádiem pak budou kontaktní čočky, které budou neexistující objekty v dokonalé počítačové grafice promítat do “skutečného” světa. Budou v něm Pokémoni - a cokoli dalšího, ať už budovy, dopravní prostředky, nebo osoby, co se “pánové hry” rozhodnou vpravit do hlav svých oveček jako realitu.

Čtěte ZDE: Digitální demence: metla dnešní doby. Zakrnělý mozek, rozklad osobnosti, emoční poruchy, duchovní život v troskách. Trpíme skoro všichni. Jak vykročit z neviditelných stěn vězení? Desatero pro zdravý život

Pachatel na útěku

Takže nejde především o dobrovolné špehování - ale o totalitní a totální kontrolu mysli. Až budou podobné čočky prodávat v kombinaci se speciálními sluchátky a kamerami, budou jistě schopné okamžitě cenzurovat “neschválené” obrazy či texty (tedy cokoli, co se vládě zrovna nehodí). Nebo promítat “společensky přijatelné” reklamy a slogany na zdi domů, silnice či oblohu. Nebo nad konkrétního stíhaného zločince pro všechny ovečky umístit nápis “PACHATEL NA ÚTĚKU”. A tak dále. Možnosti totální kontroly mysli jsou nepředstavitelné.

Jakmile se obdobné mašinky stanou realitou, je definitivní konec s lidskou svobodou. Nebo ne? Dá se vůbec proti podobným přístrojům bojovat? 

Samozřejmě, že ano. Lze si představit například malé zbraně na principu elektromagnetického pulzu (tedy EMP zbraně), které dokáží lidi vrátit do reality a zbořit zdi mentálního vězení, do nějž se sami uvrhli.

Možná, že jednoho dne bude osud světa záviset na hrstce teroristů, kteří budou smažit elektronické systémy, zabíjet Google roboty, nebo promítat na oblohu ve virtuální realitě nekorektní vzkazy.

Sci-fi? Ano.

Do té doby, než se stane, jako řada sci-fi, tak či onak realitou.

Je to na první pohled paradox: hra, založená na tom, že lidé hledají příšery, možná změní v příšery je samotné.

Ale jen na první pohled.

pokemon

Zdroj.   

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky